22. kolo: Vojvodina-Zeta 2:2
22. kolo: Vojvodina-Zeta 2:2
Mesto: Novi Sad
Dan: subota
Datum: 16.04.2005.
Gradski stadion, Novi Sad
Dan: subota
Datum: 16.04.2005.
Gradski stadion, Novi Sad
Last edited by Minja on Sun Jun 05, 2005 10:28 am, edited 3 times in total.
Pa poznato je da je celo vreme provocirao i vredjao nase igrace,a tu je bila i ona cuvena tuca izmedju nasa dva igraca,koju je on iskoristio za novo pljuvanje po Vosi u novinama,a takodje je napao i Smiljanica.
Sramota sa njegove strane,a lepo je Smiljanic rekao da je Trajkovic kao covek nula,sto je ovaj odmah i dokazao u Sofiji kad je udario onog Bugarina i dobio sta je i zasluzio.
Sramota sa njegove strane,a lepo je Smiljanic rekao da je Trajkovic kao covek nula,sto je ovaj odmah i dokazao u Sofiji kad je udario onog Bugarina i dobio sta je i zasluzio.
Ovo je sve istina a Smiljanic je javno izjavio da je Trajkovic krao po svlacionici i da je Krasicu i Stepanovu opsovao(da ne govorim sta je rekao). Znam da je Stara Garda imala poseban odnos sa Trajkovicem i da je deran zaista pokazao da je sjajan igrac ali ocekujem od vas u subotu da mu zagorcate zivot!ice wrote:Pa poznato je da je celo vreme provocirao i vredjao nase igrace,a tu je bila i ona cuvena tuca izmedju nasa dva igraca,koju je on iskoristio za novo pljuvanje po Vosi u novinama,a takodje je napao i Smiljanica.

2:2, Lazarevic u 77 i Dundjerski u 84. Ovo vec nije loshe, svidja mi se shto smo dali dva gola u zavrshnici, dosad nam je uvek bio problem pad u zadnjih 20-tak minuta utakmice. Povratak iz mrtvih na ovakav nachin, od 2:0 za protivnika do 2:2 (eh da je pao i treci za nas
) pokazuje izvesnu zrelost u nashoj ekipi, koja do sada nije bila prisutna. Bravo.
Ajd' sad neko ko je bio na utakmici da napishe izveshtaj, za nas iz daleka...

Ajd' sad neko ko je bio na utakmici da napishe izveshtaj, za nas iz daleka...
Radoye, imao si prenos na rts.co.yu, ima tamo link za drugi program. Moras se snalaziti kako znas
Sto se tice tekme, da je navijaci nisu prekinuli kod dva nula, ko zna sta bi bilo. Treba babe malo zaganjati, da znaju ciji dres nose. Kao i uvek, sudije su nas opet zakinule. Prekid je trajao oko 12minuta po komentatoru, a nadoknade je bilo 4. A od tih 4, odigrana su samo 2, da kojim slucajem ne bi Vojvodina pobedila. Prvi gol je usledio posle greske Grahovca, ispustio loptu pred noge Lazarevicu, a ovome nije bilo tesko da pogodi mrezu. Drugi gol, bio je centarsut pa je Dundja zakacio loptu i ona otisla u gol. Naravno, kakava bi to utakmica bila a da se Maradona nije ispromasivao. Doduse, nije imao pravih sansi, ali bolji od njega bi barem okvir gola pogodili. A sada neka ko je bio "on the face of the place" da kaze nesto 

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ja sam gledao multi prenos samo prvo poluvreme!Imali smo loptu vise u posedu!U par navrata Kizito je odlicno intervenisao!Kontrolisali smo mec i onda posle zaista neshvatljive greske primamo gol,naime jedan igrac zete centrira u prazan prostor a Trajkovic se iz drugog plana ubacuje i neometano zmedju stepanova i Lazarevica sutira sa 5-6 metara Tode je zaista bio nemocan!A onda najbolja akcija u prvom poluvremenu Franciskovic fantasticno probija po levom boku i usledio je jos bolji centarsut,ali kao i po obicaju nas MARADONA sa 4-5 metara loptu koja mu ide tacno na glavu je uspeo da promasi a sto je jos gore da zbuni Despotovica koji je stojao na 3 metra sam ispred gola Zete!Marko ne da je nastavio da promasuje nego i da smeta ostalim saigracima!Mislim da je ispucao i poslednji kredit (mada je ovo toliko puta receno!)!Sve pohvale Lazarevicu!Cestitke i Milanu Djuricicu mislim da moramo svi biti zadovoljni ovim bodom jer je zeta ipak 3 na tabeli!
Mada sam imao dojavu da ce tekma biti x!!!Ako neverujete moze podbara da potvrdi!
Mada to neumanjuhe nas uspeh...
Zeleznik i Aca Bulic su nastavili sa namestanjem,naime gost emisije meredijan prva liga pre pocetka multi prenosa je bio igrac radnickog cak ga je i voditeljka pitala za Acu Bulica i namestanja,ovaj je kao navodno rekao da Je Aca samo "finansijer"Radnickog
zeleznik je u 10 min resio tekmu sa sutjeskom,smesno...Na ruku nam ide poraz obilica,cukarickog..
Ocekujem uskoro navijacki izvestaj!
Mada sam imao dojavu da ce tekma biti x!!!Ako neverujete moze podbara da potvrdi!
Mada to neumanjuhe nas uspeh...
Zeleznik i Aca Bulic su nastavili sa namestanjem,naime gost emisije meredijan prva liga pre pocetka multi prenosa je bio igrac radnickog cak ga je i voditeljka pitala za Acu Bulica i namestanja,ovaj je kao navodno rekao da Je Aca samo "finansijer"Radnickog

Ocekujem uskoro navijacki izvestaj!