Namestanje utakmica

Guest

Namestanje utakmica

Post by Guest »

Iz lige ispadaju sigurno Hajduk(L),Cukaricki i Smederevo,a Sutjeska i Vojvodina ce se boriti da ne budu cetvrti tim koji se seli u drugu ligu.Ukoliko Vojvodina ne pobedi u subotu bice izuzetno tesko ostati,jer je vecina klubova vec isplanirala i regulisala bodove u vecini utakmica do kraja prvenstva.Pitanje za sve:Posteno,pa u drugu ligu ili prljavo,pa opstanak?
ice

Post by ice »

Djavo ce ga znati,ali ja mislim da ce cetvrti tim koji ispada ipak biti Obilic ili Zeleznik.
budababa

Post by budababa »

Fakat je da se namestaju rezultati u ovoj sakatoj ligi. Uostalom devet je klubova iz jednog grada u njoj, pa jos i filijale iz bratske nam republike. Tesko je reci da li bi vise voleo da posteno ispadnemo iz lige ili da pravimo pakt sa djavolom, ali cak i da budemo posteni, ko nam garantuje da se u drugoj ligi nece "stelovati" rezultati, a onda se povratak u prvu ligu moze oduziti.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
nislija

Post by nislija »

naravno da je sve namesteno i I i II liga. u 2oj se sve cini da ne udje Javor. evo ,Bezaniju drzi mafija,npr. kao sad oni toliko jaki da dobise sve utakmice do sada. protiv Vozdovca koji je sigurno za klasu jaci od njih , posto su gubili , mafija javila u poluvremenu da to mora biti KEC i bi!

jedino na Cairu nisu dobili i to sto su promasili penal,koji nije bio. sudija bio kupljen...
zatim Vozdovac prodaje bodove, ma tri za tri na sve strane.

prva liga je jos gora!!!!
obilic pusta partizan, ali ga zato zeta pusta da je dobije u zaostalom mecu!
pa Radnicki JP pusta Partizan, zeta ponovo isto ( radnicki - zeta 3:0 , ha ha ha)!!!! ma ja bi tu zetu izbazio u njihovu zetatrans ligu ili kako se vec zove njihova republicka liga! djubrad! 90% meceva namesteno, pa se pitaju sto nema gledalaca!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ljudi, budimo realni, svuda se namestaju utakmice(pogledajte skorije primere iz Portugalije,Italije i Nemacke). Ima jedna divna engleska izreka koja govori da se klubovi ne kaznjavaju zbog namestanja utakmice vec zbog toga sto dozvole da se za to sazna. E u tome je problem jer manje vise nase klubove vode dzep elite ciji novci smrde na spaljena sela,naftu i deciju krv i normalno je da takvi primitivci nemaju stila da nameste utakmicu a da i navijaci i cela javnost budu zadovoljni. Evo vam jedan friskiji primer, Kula pusta Partizan a Radnicki pusa Kulu(pogledajte radovanje igraca Radnickog posle gola a zatim pogledajte i oba Kulina gola). Svi namestaju, igra je prljava i moramo je prihvatiti ako ne da namestemo onda da obezbedimo regularne uslove za igru. Svaki klub ima nekog svog coveka koji preko telefona moze da zavrsi sudjenje, ja se pitam gde su nasi?
p.s. Nislija upotpunosti si upravu da providno namestanje tera ljude sa stadiona i veruj mi da bi najvise voleo vas da vidim u 1. ligi a ne neke Javore i,Bezanije i Banatski Dvor!
limanfkv

Post by limanfkv »

Nislija slazem se 100%.
Moj stav je:SMRT NAMESTALJKAMA.
Mislim u cemu je fazon,sta smo onda mi koji idemo a znamo da cemo pobediti/izgubiti i kao treba da se radujemo?Prosudite sami...Ako su ostali sljam nemoramo biti i mi.
I ja bi pre gledao Radnicki KG,Radnicki Nis,Proletera,Spartaka...
Guest

Post by Guest »

i da, ta utakmica Kula - Radnicki, pa to je smesno! onaj dao gol neplanirano za radnicki,a od radovanja ni R, oni mu saigraci psuju kevu sto ga je dao! ej, a tek je posebna prica golovi koje je Kula dala. ha ha, sam igrac u 5ercu,ejjjj i kod 1og i kod 2 og gola! ma smradovi, nevidjeni!

a vozdovac da je namesteno sa bezanijom to jeste! golman se kao povredio sredinom 2og poluvremena, a posto je izvrsio prethodno 3 izmene, na golu staje napadac, i to onaj isti koji je prosle godine optuzio Vozdovac da je namestao tekme po srpskoj ligi, pa je dobio god. dana kazne zbog toga (nije imao dokaze), mislim da je Bunjac taj igrac, ili tako nesto! ma smejurija!

ajde bar da namestaj ljudski, a ne ovako prividno!

svojevremeno, pre 8,9 godina Ofk Nis je radio nesto slicno u srpskoj ligi! bude prvi na kraju jeseni, a onda prodaje bodove na prolece u pravom smislu te reci.PROVERENO!!!

p.s oni na sos-u su mi najsmesniji, analiziraju namestene utakmice i jos kao kula je jaka, dobila radnicki, radnicki upao u krizicu, 2vezena poraza, bla bla bla..... zabole me ona stvar za ovu nasu usranu ligu
limanfkv

Post by limanfkv »

mislim da je Bunjac taj igrac
jeste :!:
Dejan

Post by Dejan »

Radnicki je pustio hajduk (k) ali za uzvrat hajduk pusta zeleznik info 100% proverena!!!Aca Bulic kralj namestaljki zna sta radi...Naime imam ortaka iz bg koji je igrom slucaja Acin komsija po kraju se prica da zeleznik ostaje 100% u ligi...
Muka mi je vise od takvog fudbala i namestanja...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad na SOSu rekose da je poceo da radi sajt fkzeta.com,i na forumu su odmah napravili temu u kojoj biraju najboljeg sudiju :lol:
Image
budababa

Post by budababa »

Najboljeg sudiju ili najekonomicnijeg (sa njihove tacke gledista)? Ma dokle vise tako?!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Ok a da vas zamolim nesto. Otidjite na sajt fkzeta.com i u isto vreme otvorite novi explorer i ukucajte hordezla.org. Sta mislite ko je koga kopirao?? :lol: :twisted: A onda im pogledajte forum i reci te mi da li vam je poznat dezajn.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Radnicki(Bg)-Smederevo 0-2 :D :D :D

Smesno!!!
Dejan

Post by Dejan »

Bice zanimljive utakmice:
Hajduk(ku)-Obilic prica se da Hajduk prodaje tekme...

Radnicki-Borac

Smederevo-Buducnost-bice zanimljivo videti da li je smederevo namestilo tekmu kao u proslom kolu...

Cuakaricki-Ofk videcemo da li romanticari pustaju cuku...

veciti bi trebali da pobede sutjesku i zeleznik...
mile bronx

Post by mile bronx »

Dejan wrote:veciti bi trebali da pobede sutjesku i zeleznik...
Ili da ih puste....Na isto im se svodi.
Locked