28. kolo: Voždovac - VOJVODINA 4:1 (2:0)
- Grof Žekula
- Administrator
28. kolo: Voždovac - VOJVODINA 4:1 (2:0)
На крову тржног центра, након првенствене паузе која је уследила после пораза од лучанске Младости, а четири дана пред меч са Борцем у Купу, ћемо на мегдан Вождовцу. Да ли смо се "узели у памет" за време одмора, видећемо у тих 180 минута која нам предстоје.
Меч је у суботу, на светски дан шале, од 17 часова. Фудбалери и струка треба да учине све, да се на крају ми, навијачи ФКВ, "слатко" смејемо!
Меч је у суботу, на светски дан шале, од 17 часова. Фудбалери и струка треба да учине све, да се на крају ми, навијачи ФКВ, "слатко" смејемо!
Re: 28. kolo: Voždovac - VOJVODINA, subota 17h
Nekoliko posledjih dana refreshujem stranicu. Ne sećam se kada je bila ovolika tišina na forumu, zaista ukazuje na pad raspoloženja, interesovanja ili čega već. Nadam se da će momci danas svojom igrom pozitivno uticati na situaciju tako što će doneti 3 boda.
- Neizlecivi
Ja imam osecaj da nije to samo do nas... Generalno je takva atmosfera u SL. Sada igraju Zvezda Spartak, na stadionu mozda dve-tri hiljade, ma i manje od toga. Plus sve sto smo prosli u prethodnom periodu, nije ni ocekivati bolju atmosferu.
Nacuo sam da su ljudi stavljali velike pare na Vozdovac i na CSK u drugoj ligi, mada ne mirisem vise niti jednu pricu o tome...
Samo jako momci!
Nacuo sam da su ljudi stavljali velike pare na Vozdovac i na CSK u drugoj ligi, mada ne mirisem vise niti jednu pricu o tome...
Samo jako momci!
Druga liga ti je tek haos.... svako kolo drugi,treci i cetvrti kiksajuNeizlecivi wrote: Nacuo sam da su ljudi stavljali velike pare na Vozdovac i na CSK u drugoj ligi,

Apsolutno nigde nema prenosa utakmice?
- Neizlecivi
Nema, ja gledam live komentar, tj kretanje tekme na 356bet. Dobili smo crveni i verovatno gol njihov iz penala. 34. minut... Gospode.
Gde je 1 tu je i 2... 2:0 za Vozdovac 36. minut.
Gde je 1 tu je i 2... 2:0 za Vozdovac 36. minut.
Last edited by Neizlecivi on Sat Apr 01, 2017 5:55 pm, edited 1 time in total.
Moguce da je odmah 2-0? 

2:0 i crveni za nas u 33"!
Nisi ovo cista posla... Ne moguce je ovako biti glup.
Nisi ovo cista posla... Ne moguce je ovako biti glup.
- Pera Centar
Da gubimo 2:0, ima prenos na radio Novi Sad.Odlican je ovaj trener Gace.newnowapv wrote:Moguce da je odmah 2-0?
Planic je dobio crveni!
- novosadjanin
A crveni nam je dao onaj sto nas je osakatio u Nisu... 

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Jesmo mi to pretplaceni za po crveni na svakoj utakmici ili sta se to vec dogadja? 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
4:1 
Pa cetir vam majke *****!
Sram da vas bude ko god da je kriv za ovo...

Pa cetir vam majke *****!
Sram da vas bude ko god da je kriv za ovo...