У четвртак, а пред највећи хришћански празник и поделу табеле, фудбалери Војводине ће од 17 часова, истрчати на терен у Сурдулици и одмерити снаге са домаћим Радником.
Трећи од горе и трећи од доле, за три бода! Па да видимо ко(ме)...
30. kolo: Radnik - VOJVODINA 0:0
- Grof Žekula
- Administrator
- naseljekolumbija
Re: 30. kolo: Radnik - VOJVODINA, četvrtak 17h
Очекујемо још једног "Широког Пипера" или гробара из чокота да поштено дели правду...
Занимљиви парови за мешетарење
Чука добија Вождовац на крову,Раднички побеђује Јавор и ето ти Чуке у плеј-офу.Војводина ако изгуби а Напредак победи Бачку,после поделе бодова имаћемо три бода више од Крушевљана,а с обзиром како играмо и како нас бију сви из првих осам, нисам неки велики оптимиста,мада као што рекох ономад после оног са звездом савршено ме заболе.Чекам крај никад горег првенства у историји човечанства.

- Neizlecivi
A zamislite, od svih parova za namestanje u MaxBetu ne mogu da se na istom tiketu odigraju utakmice Radnik-Vojvodina i Radnicki-Javor...
Naravno na areni idu prenosi blizanaca opet, ali je meni jos strasnije sto se u utorak radi izgleda prenos derbija i bukvalno niceg vise. Prosli put su imali jos dobrih tekmi u tom kolu, pa su derbi poceli u 12h, a zavrsili krajem prenosa u 20h. Koliko god bili privatnici, ne moze da mi ne smeta.
Sto se tice nase tekme, sam Bog zna sta mozemo ocekivati. Ako sam dobro video Trujic nije otputovao dole, a mozda i gresim.
Naravno na areni idu prenosi blizanaca opet, ali je meni jos strasnije sto se u utorak radi izgleda prenos derbija i bukvalno niceg vise. Prosli put su imali jos dobrih tekmi u tom kolu, pa su derbi poceli u 12h, a zavrsili krajem prenosa u 20h. Koliko god bili privatnici, ne moze da mi ne smeta.
Sto se tice nase tekme, sam Bog zna sta mozemo ocekivati. Ako sam dobro video Trujic nije otputovao dole, a mozda i gresim.
Nisam optimista, ali, ostaje da vidimo. Ipak je ovo liga gde "svako svakoga može da pobedi". Osim "neki nekoga". Pih, zapetljah se 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Bez Melega danas, u potpunosti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Meleg ni na klupi wtf 

Mi 0-0 a Napredak nam se priblizio na 7 bodova... tj. 4... Veselo, nema sta...
Jos ako cuka osvoji kup!newnowapv wrote:Mi 0-0 a Napredak nam se priblizio na 7 bodova... tj. 4... Veselo, nema sta...
Banujte me molim vas 

Lalatovic kuka , radnicki pustio javor, a da li je vas Voždovac?
Sto mi je drago sto je Čuka u play autu
Sto mi je drago sto je Čuka u play autu
- madda fakka
Meleg, Maslac i Trujic su ostali u NSfare wrote:Meleg ni na klupi wtf
I Bog je Slaninar...