11. kolo: VOJVODINA - Rad 4:1 (1:1)
- Grof Žekula
- Administrator
11. kolo: VOJVODINA - Rad 4:1 (1:1)
Три везана гостовања (а на последњем се баш осрамотисмо), после којих дође репрезентативна пауза (надамо се у право време да се ствари "доведу у ред"), предусловиће меч у петак, као и ново гостовање наредне недеља у Руменци, на Куп (је увек наш, зар не?) меч.
Победом над Радом бранимо част, победом 21.10. почињемо да бранимо трофеј.
Меч на нашем "Карађорђу", против екипе са стадиона "Краљ Петар I", почиње у петак у 18 часова. Да покажемо унуку, ко је деда!!!
ФКВ - Рад 4:1 (1:1)
0:1 - Живковић 3'
1:1 - Бралић 12'
2.1 - Човић 55'
3:1 - Буснић 68' (аг)
4:1 - Вукадиновић 79' (пенал)
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/sezone/2020-21/match/2209" onclick="window.open(this.href);return false;
Победом над Радом бранимо част, победом 21.10. почињемо да бранимо трофеј.
Меч на нашем "Карађорђу", против екипе са стадиона "Краљ Петар I", почиње у петак у 18 часова. Да покажемо унуку, ко је деда!!!
ФКВ - Рад 4:1 (1:1)
0:1 - Живковић 3'
1:1 - Бралић 12'
2.1 - Човић 55'
3:1 - Буснић 68' (аг)
4:1 - Вукадиновић 79' (пенал)
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/sezone/2020-21/match/2209" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 11. kolo: VOJVODINA - Rad, petak u 18h
Jos uvek smo u igri za 15 bodova iz 6 meceva (iskoristili smo moguci poraz u Milanovcu,kao Kviska u Pazaru)... idemo sve pobede do Milanovca,ali i tamo i oprastamo Pazar 

Mene najvise interesuje nas sastav sutra i kako ce odigrati nasi momci u Radu.
Sve ostalo (mi) je poznato.
Sve ostalo (mi) je poznato.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Da li se vraća Bralić u tim nemam vremena da odslušam konferenciju pa ne znam da li je Lalatović njega spomenuo?
Zanimljiva konferencija, Lalatovic u svom stilu objasnio iskljucenje protiv Pazara
doduse i malo neprimerno za moj ukus.
Rekao je da Sanicanin nece igrati, jer se tek danas vraca iz reprezentacije, pa ga mora odmoriti.
Inace Lalatovicu ce ovo biti 100-ti mec na klupu Vojvodine. Cestitke i na tom jubileju

Rekao je da Sanicanin nece igrati, jer se tek danas vraca iz reprezentacije, pa ga mora odmoriti.
Inace Lalatovicu ce ovo biti 100-ti mec na klupu Vojvodine. Cestitke i na tom jubileju

Jel smo sutra u multi prenosu ili posebno?
Mi u multi prenosu, a "noseća" utakmica TSC - Novi Pazarfare wrote:Jel smo sutra u multi prenosu ili posebno?
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- gospodinFKV
Pao je jos jedan rekord - koliko je puta rec ''tompus'' izgovorena na jednoj konferenciji FKV. 

- Deep Purple
Vratili se Bralić i Topić. Umesto Kovačevića Devetak u 11. Kovačević je u lošoj formi mora da se probudi.
Kovačević ni na klupi. Ali zato prvi put Vlada Novevski, klinac iz naših mlađih kategorija, igra/o za mlade reprezentacije Severne Makedonije.
1:1 poluvreme, Bralic.
Kahriman ih spasio prvo poluvreme, stvorili smo dosta sansi.
Kahriman ih spasio prvo poluvreme, stvorili smo dosta sansi.
Al brate sve nekako kilavo,bez duse,snage... Sutevi van 16 u poredjenju sa ovima iz TSCa recimo kao deciji...N13 wrote:stvorili smo dosta sansi.

Jako lose se sutira i to odavno. Ili kasno ili slabo.
Bralic nam je najopasniji napadac na centarsutu pred protivnickim golom. I to odavno, sto samo govori o jalovosti nasih napadaca.
PS
Lep gol glavom Covica iz veoma teske pozicije. Svaka cast
Bralic nam je najopasniji napadac na centarsutu pred protivnickim golom. I to odavno, sto samo govori o jalovosti nasih napadaca.
PS
Lep gol glavom Covica iz veoma teske pozicije. Svaka cast

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Drago mi je zbog Čovića, zaslužio je. Velike zasluge i za Bojića za drugi gol. Koliko sam pohvatao u multiprenosu Kahriman ih je spasio. Realno, ne znam kako će se Rad ove godine spasiti.
Bitno je da smo dali drugi gol na vreme, da ne ulazimo u poslednju četvrtinu meča sa nerešenim rezultatom.
P.S. Turija jesi ti predlagao da se rotiraju Bralić i Mrkaić?
Bitno je da smo dali drugi gol na vreme, da ne ulazimo u poslednju četvrtinu meča sa nerešenim rezultatom.
P.S. Turija jesi ti predlagao da se rotiraju Bralić i Mrkaić?

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- naseljekolumbija
Тим који нас је лагано очеткао прошло коло сад губи 7-0. Па претпостављам да и то нешто говори о "квалитету" нашег тима...