2. kolo: Mladost GAT - VOJVODINA 0:4 (0:1)
2. kolo: Mladost GAT - VOJVODINA 0:4 (0:1)
Posle dramaticne zavrsnice i zasluzene pobede nad Napretkom, Vosa je opet na Karadjordju i to kao "gost" protiv novog superligasa - Mladost GAT. Uzeleli smo se fudbala i hocemo jos golova za slavlje nasih momaka u crveno-belim dresovima! Svi na Karadjordje!
Младост ГАТ - ФКВ 0:4 (0:1)
0:1 - Милосављевић 42'
0:2 - Барај 47'
0:3 - Николић 59'
0:4 - Симић 86'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2022-23/match/3394
Младост ГАТ - ФКВ 0:4 (0:1)
0:1 - Милосављевић 42'
0:2 - Барај 47'
0:3 - Николић 59'
0:4 - Симић 86'
Извештај са утакмице - https://superliga.rs/sezone/2022-23/match/3394
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
-
Re: 2. kolo: Mladost GAT - VOJVODINA, subota u 20h
Nadam se da cemo ih otvoriti na vreme i da ne strepimo opet do zadnjeg minuta. Nisu losi, razbili su Radnik u Surdulici.
Mladost, uz RFK Novi Sad, jos jedan lokalni klub prema kom nemam bas nikakve simpatije. Njihovi navijaci su uglavnom lokalni cigani, tako da bice zanimljivo na tribinama.
Ocekujem da nam se golman brze oslobadja lopte, da Nikolic proradi golgeterski i da svakako bolje odigramo nego proslo kolo.
Mladost, uz RFK Novi Sad, jos jedan lokalni klub prema kom nemam bas nikakve simpatije. Njihovi navijaci su uglavnom lokalni cigani, tako da bice zanimljivo na tribinama.
Ocekujem da nam se golman brze oslobadja lopte, da Nikolic proradi golgeterski i da svakako bolje odigramo nego proslo kolo.
Uprava napolje!
- Pera Centar
Očekujem da Rastavac da šansu Milanu Vidakovu, a ne Bastajiću. Očigledno je da Nikolić traži pravog špica ispred sebe, tako da mislim da bi bili značajno efikasniji sa Nikolićem kao polušpicem, a Vidakovim kao pravim centarforom.
Bastajić nije loš, ali mislim da on treba da bude joker.
Bastajić nije loš, ali mislim da on treba da bude joker.
- Deep Purple
Iz Gat-a najavljuju da idu na pobedu.
Da ih ispratimo sa tri gola razlike.
Da ih ispratimo sa tri gola razlike.
Biće zanimljiva utakmica u svakom slučaju. Oni će iz raznoraznih razloga biti dodatno naloženi i motivisani da se pokažu na premijeri u NS, tako da će biti borbe. Mislim da neće igrati bunker i to onda daje šansu za nadigravanje, a što bi nama moralo odgovarati iako još nismo uigrani do kraja.
Pri tome čujem neke priče da će oni imati posebne premije za nas, verovatno i zbog odnosa njihovog "gazde" prema nekim ljudima iz naše uprave. Kako god bilo čeka nas uzbudljiva utakmica, a na nama je da pokažemo čiji je Karađorđe a i Novi Sad. Zbog toga je prisustvo na tribinama i dobro navijanje od starta jednostavno imperativ. Od momaka na terenu očekujem da porade na svim greškama od prošlog puta i svakako da povećaju efikasnost.
Pri tome čujem neke priče da će oni imati posebne premije za nas, verovatno i zbog odnosa njihovog "gazde" prema nekim ljudima iz naše uprave. Kako god bilo čeka nas uzbudljiva utakmica, a na nama je da pokažemo čiji je Karađorđe a i Novi Sad. Zbog toga je prisustvo na tribinama i dobro navijanje od starta jednostavno imperativ. Od momaka na terenu očekujem da porade na svim greškama od prošlog puta i svakako da povećaju efikasnost.
Čisto informativno ko je "gazda" Mladosti?
Re: 2. kolo: Mladost GAT - VOJVODINA, subota u 20h (Arena 1)
Apsolutno zbog SVEGA iz ovog prethodnog teksta sad imam još veću želju da ih dobro nakantamo!! 

- Neizlecivi
Kakav bljuc od intervjua.
Mogao je komotno da igra na stadionu u Veterniku, tu mu je okruzenje slicno kao ono sto je sanjao jao mala biba u rodnom Gacku.
Mogao je komotno da igra na stadionu u Veterniku, tu mu je okruzenje slicno kao ono sto je sanjao jao mala biba u rodnom Gacku.
Najvazniji mi je dio iz intervjua u kojem govori da cekaju nekakvu dozvolu za nadogradnj svog stadiona. Sta ako je ne dobiju igrace na Karađorđu pa sledeće sezone ako Novi Sad uđe pa i ce oni da igraju tu... Nego, ta fuzija Proletera i Novog Sada mi lici kao na onu zvezde i FMP-a, samo sto je razlika sto fmp ima dva imena
U sustini vecinski sve preuzima Rfk Novi Sad samo ne znam da li se Proleter u potpunosti ugasio ili ce nastaviti da postoji idalje ako nista kroz omladinski pogon. Ovo je jedna od utakmica koje se moraju dobiti! Vidim neki optimizam i ovdje na forumu pa ne bih da sirim defetizam
(ocekujem jedan nula ili dva jedan i branjenje rezultata u zadnjih deset minuta) ali prosto igramo prakticno protiv drugoligasa i ako se ovakve utakmice ne mogu dobiti, daleko nam je i trece mjesto. A tek borba za titulu sto sam procitao da je negdje izjavio Zbiljić, nema od toga nista, jasno je to svima, bar ne u neko dogledno vrijeme. A sa druge strane, sta treba predsednik kluba kao sto je Vojvodina da najavljuje trece ili neko peto mjesto zbog evrope (meni nekako svejedno bili treci ili trinaesti), on je jedini jos od Bate koji tako nesto izjavljuje...

Slažem se! Moj navijački lokalpartriotizam se završava sa ulaskom kluba u Superligu, nebitno da li je Novi Sad, Mladost, Indeks, ili Kabel u pitanju. Svi oni samo slabe Vošu, umesto da nam budu filijale u nižim rangovima. U Novom Sadu se navija za Vojvodinu, ili za BGD blizance, sve ostalo je sekundarno. Mali je ovo grad da bi imao dva superligaša. Beograd, koji je 5 puta veći, ima takođe dva (Čuka i Voždovac), ali jaka (bili su lane 1. i 3, blizanci se ne računaju).Istocno stajanje wrote: ↑Fri Jul 15, 2022 7:55 amMladost, uz RFK Novi Sad, jos jedan lokalni klub prema kom nemam bas nikakve simpatije.
Za četiri godine učešća Proletera, mi smo bili dvaput sedmi, a oni dvaput osmi. Kontate o čemu pričam? Jedva dočekasmo da ispadnu, a sad evo ovih. Želim im sve najgore i ekspresni povratak u niži rang!
Kao što nisam išao ni na jedno novosadsko gostovanje na Karađorđe neću to učiniti ni večeras. Ne želim da plaćanjem ulaznice pomažem gradskog rivala. Biću uz Vošu pored malog ekrana.
Protiv ovakvih timova,ma koliko jaki i dobri bili 3 boda ne smeju biti upitna,uz naravno i dobru igru. I sto kaze Turija sve ekipe su napokon pocele da se nadigravaju,lepo je gledati izvestaje Novog Pazara pod Gacinovicem,i Spartak lepo igra... evo jedno zapazanje i zanimljiva konverzacija trenera i igraca
Mislim da je na 5:15 kod promasene sanse. Da li se to meni ucinilo ili igrac zavrsava dijalog sa "boli me qrac"
Kako god,mislim da ta zelja za nadigravanjem od strane protivnickih ekipa ovakvoj Vosi moze samo dobro da donese

Kako god,mislim da ta zelja za nadigravanjem od strane protivnickih ekipa ovakvoj Vosi moze samo dobro da donese

Ne mogu se sloziti ni sa jednim delom tvog posta, ali onaj prvi deo razumem i postujem, ima nekog smisla.
Medjutim ovaj drugi deo ne mogu ni da postujem. Na Karadjordje ne dolazis da bi dao 400 din jednom ili drugom klubu. Na Karadjordje dolazis da bi podrzao svoj klub, ma ko god bio domacin.
Zamisli da svaki navijac Vose tako razmislja, i ne dodje niko na utakmicu veceras? Pa to bi bila propast, razocarenje i verovatno bismo izgubili utakmicu. Da nas dodje 7.000, pobedili bismo svakog protivnika, ukljucujuci i blizance!