Navijate li za SCG?

Locked

Da li navijate za reprezentaciju SCG

Da
11
61%
Ne
7
39%

Total votes: 18

nboya
Administrator

Navijate li za SCG?

Post by nboya »

Pre nekog vremena imali smo neku raspravu oko reprezentacije. Posto je trenutno zatisje na forumu, mislio sam da malo glasamo na tu temu.
Ja licno navijam protiv reprezentacije fsscg, zato sto ona ne predstavlja nasu zemlju nego Dzajica, Bjekovica i njihove uvlakace.
Koliko imam istomisljenika na tu temu neka pokaze glasanje...
UPRAVA NAPOLJE!!!
Rakic

Post by Rakic »

Drago mi je samo kad pobedimo... ali ne navijam niti ih gledam kad igraju...
Zao mi je samo sto nema vise Milojka Pantica :P
SezioneFCV

Post by SezioneFCV »

Jedino pratim rezultate...drago mi je kad pobedimo,ali ne navijam za nju,niti bi isao na neku njihovu tekmu :!:
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Владика
Administrator

Post by Владика »

Citiracu pokojnog Batu Bulatovica- Reprezentacija Jugoslavije(nase ondasnje zemlje) nije reprezentacija zemlje vec reprezentacija fudbalskog saveza. Takav je i stav sadasnjeg predsednika ciji je stav da se fudbal u SiCG igra zbog vecitog derbija. Kad ja to pogledam normalno da mi je muka od takve reprezentacije ali ne mogu da se ne nerviram kad igramo sa nekim. Kao i vi ni ja ne bio isao na tekmu mada sam nekad isao na sve!
max

Post by max »

ja navijam za reprezentaciju jer pored svega toga sto kazete to su nasi momci i nasa krv a sad ko igra a ko ne stvar je ukusa.ipak oni predstavljaju nasu drzavu i oni su srbija i crna gora pa kako bih bio hladnokrvan prema tome.
ogi
Administrator

Post by ogi »

max wrote:ja navijam za reprezentaciju jer pored svega toga sto kazete to su nasi momci i nasa krv a sad ko igra a ko ne stvar je ukusa.ipak oni predstavljaju nasu drzavu i oni su srbija i crna gora pa kako bih bio hladnokrvan prema tome.
Potpisujem.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Brane

Post by Brane »

Ja navijam takodje. Pa necu valjda navijati za Spaniju ili Island. Tako sam se osecao i dok sam ziveo u NS a i sada kada sam u Kanadi.
Doduse, cini mi se da je "nostalgija" efekat dodatno oblikovao moja osecanja prema reprezentaciji. Bas sam u sredu bio u Torontu na utakmici reprezentacije protiv zabara i mogu vam reci da je bilo odlicno. Prosto nisam mogao da mrzim Zigica ili Vukcevica jer ih nikad uzivo nisam ni video na nasem stadionu u prugastim dresovima :evil: .
Btw, kad smo vec na ovoj temi, zanima me da li geografska lokacija ima veze sa vasim odgovorom. Ako van nije tesko izjasnite se kao insider-i ili outsider-i :wink:
dukes1998

Post by dukes1998 »

Da je to reprezentacija koja predstavlja nase ljude,tj.navijace koji dolaze na stadion da gledaju nasu "super"ligu,navijao bi za njih,ali ovako kada nas ti isti ljudi nazivaju huliganima,teroristima,ubicama naseg fudbala :oops: ,stvarno ne mogu. Navijacu za ovu reprezentaciju kada iz ceo mafijaski savez bude otisao u Hag :twisted: :!: Najbolja mi je bila izjava direktora agencije plavi,plavi,da su se na utakmice konacno vratili zene,deca od 17-18 godina i porodice koje nisu smele da dolaze na utakmice od mene i vas :!: Mislim,sta reci,fsscg lopovi :x :!: :!:
Koko

Post by Koko »

Ja navijam za "moju" zemlju ,kako god se zvala ! Uopste me ne zanima da li se nekom svida ko je tamo na celu saveza ili ne ! Pa to samo kod nas tako ljudi razmisljaju .Vi zaboravljate kroz sta je ova nasa jadna zemlja prosla u zadnjih 10-15 godina ,pa sta ocekujete od nase lige i fudbala ?! Da budemo svjetski prvaci ? Ovo je od navijaca iz CG .
dukes1998

Post by dukes1998 »

"Kroz cega je ova zemlja sve prosla" :roll: ,zanimljiva fraza ali pomalo vec istrosena.Da li bas zbog toga kroz cega je nasa zemlja prosla i zbog toga sto je nas fudbal tu gde se nalazi,treba i dalje da podrzavamo te iste koji su nas unistili :?: :idea:
Duke

Post by Duke »

Shvatite da se fudbal igrao i pre njih i da ce se igrati i posle njih. Pitanje navijanja za reprezentaciju nije stvar o kojoj treba diskutovati i raspravljati - samim tim pokazujemo gde smo i kakvi smo. To je po meni stvar kucnog vaspitanja. Ja mogu da ne volim onog ili ovog igraca ili coveka u Savezu, da se ne slazem s izborom igraca (10 miliona selektora kod nas, je li?), ali je za mene nacionalni tim iznad svih njih i ja se tako prema tome odnosim. I kadgod imam priliku idem na utakmice i u Beograd. Mogu da ne volim himnu 'Hej Sloveni', ali je to himna moje zemlje (takva je kakva je) i ja cu uvek ustati kada se svira himna i nikada necu zvizdati, jer je to prostakluk i primitivizam prvorazredni, kao i zvizdati himni suparnika.

Evo za koju scenu zivim: himna rivala - na stadionu tajac, sledi 'Boze pravde' - ceo stadion se ori!
You'll never walk alone!
Dejan

Post by Dejan »

Ovako naravno da bi trebalo da svi navijaju za svoje reprezentacije!I naravno da mi je drago kada "nasi" naprave neki dobar rezultat!Ali nikada necu davati podrsku pocev od selektora Petkovica,Preko Stojkovica i ostale bagre!Ne volim one podele ko je iz kog kluba i nastupa za reprezentaciju,uvek treba da igraju najbolji i najspremniji,i zato sam se pitao zasto niko nije ni spominjao jesenas mogusnost da Franc zaigra bio je jedan od najboljih fudbalera "plejmejkera"u situacijama kada Vukic nije mogao da igra(nisam siguran mislim da je bio povredjen)ili recimo zasto Todic nije reprezentativni golman(niko me nece ubediti da je Kovacevic u reprezentaciji zbog svojih kvaliteta...)Jedini igrac za koga uvek navijam je moj dalji buraz Goran Gavrancic :D

Pitanje ove teme treba malo preformulisati:Da li ste zadovoljni vodjenjem reprezentacije u svim pogledima...
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ja navijam protiv, ne zato sto tamo nema nasih igraca ( realno, mi nemamo igraca tog kalibra), nego zato sto je to dzajina i bjekina igracka, kada trebaju da prodaju nekog u tim ce ubaciti najgoreg balvana, kada trebaju da se spremaju za raznorazne kvalifikacije, onda ne daju nikog i nikom nista. Setite se proslogodisnje Olimpijade. Predsednik fsscg-a je tada otvoreno rekao da mu je vazniji okrsaj cz-a i Jang Bojsa od jedinog velikog takmicenja na kom smo ucestvovali u zadnjih par godina. Dok su nas u Atini cerecili Australijanci, on je 'ladio reproduktivne organe na crnogorskom primorju.
Kad njega moze da boli k... za reprezentaciju, onda boli i mene.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Turija

Post by Turija »

Kako kad.
Loše stvari u Reprezentaciji se mogu promenuti samo posle loših rezultata. Kao i svakom poslu, krčag ide na vodu dok se ne razbije.Smeta mi što je Reprezentacija pretvorena u čist interes Zvezde i Partizana.Takva onda bude i navijačka slika na tribinama.Čijih igrača ima više u timu, tih navijača je više na tribini.Pravi test bi bio da se ne pozove nijedan igrač iz ta dva tima, pa da se vidi koliko je pravih navijača Reprezentacije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked