Organizacija meceva na stadionu "Karadjordje"

Locked
Владика
Administrator

Organizacija meceva na stadionu "Karadjordje"

Post by Владика »

Kako vi kao obicni navijaci gledate na organizaciju meceva na nasem stadionu. Da li ste zadovoljni sa uslovima koji vam se nadu za vas novac?
Meni nije jasno kako se vec godinama ne moze resiti pitanje ozvucenja na stadionu? Ja uopste ne cujem spikera sa severa a prosto mi je nemoguce da ne mozemo da nadjemo sponzora koji bi nam dva puta u mesecu na 180 minuta iznamljivao audio razglas? Kako ocenjujete WC, kod nas na severu u pocetku sezone je cak izgledao cisto ali svakom utakmicom dobijao je sve vise i vise izgled nekog wc iz horor filmova.
Kada gledam utakmice egleske premijer lige prvo sto mi upadne u oko je kad klinci izlaze na teren sa igracima. Zar je to toliko ne moguce organizovati kod nas? Na severu ima dosta ljudi koji dovode klince(verujem da ih ima i na zapadu) i zasto nekom od njih ne bi bilo dato da izadju na teren i time zadobiju nezaboravnu porodicnu uspomenu? Samo bi trebalo reci da se zainteresovani roditelji jave u klub i da se dogovori vreme dolaska a roditelji bi mogli cak biti i gosti kluba na datoj utakmici.
Ovo su tolkiko banalne stvari o kojima pisem ali one zaista puno znace navijacima i takve akcije ljude vracaju na stadion!
BondNS

Post by BondNS »

O ovom je bilo priče milion puta, ali je problem u tome što naša uprava nema vremena da razmišlja o tim sitnicima, jer kompletno svoju pažnju usmerava ka rešavanju finansijskog pitanja u klubu.
Postoje dva načina da se dođe do para. Prvi je naći jake sponzore koji će te izdržavati, omogućavati skup tim na duži vremenski period, a za uzvrat tražiti samo uspeh kluba, veliki broj gledalaca koji neminovno dolaze uz dobre rezultate i jak marketing. To nam za sada ide fantastično.
Drugi način je privući gledaoce zanimljivim sadržajem, predstavom, primarno fudbalom, ali i propratnim sadržajem, gomilom sitnica koje klub ništa ne koštaju, ali za navijača znače puno. Kao posledica toga, po pravilu, bi trebalo da se poveća broj gledalaca, a samim tim i interesovanje sponzora, jer oni su tu samo kad ima auditorijuma kojem mogu da se obrate. To je ono o čemu Podbara priča.
I jedna i druga varijanta u praksi postoje i funkcionišu, ali je moje mišljenje da ovaj drugi put, koji je mnogo sporiji, daje dugoročno bolje rezultate, jer u prvom slučaju, ako sponzor koji vam izdržava klub i igrače propadne, gubite igrače, gubite navijače, gubite interesovanje drugih potencijalnih sponzora, dok u drugom slučaju stvarate navijače sami, privlačite ih kao klub, odnosom prema njima, građenjem uzajamnog poštovanja.
Pošto naša uprava ima uspeha u onoj prvoj varijanti nema potrebe da troši vreme na gluposti i sitnice na kojoj se bazira ova druga.

Tužno je sve to
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
mile bronx

Post by mile bronx »

Treba snimiti film o nasem stadionu. Samo ne znam da li treba da bude komedija ili tragedija.
Na njemu stosta fali, ali ima i nekih stvari koje se ne mogu videti na vecini ostalih stadiona na ovom svetu. Jedan od primera je onaj dimnjak na severu. Ne znam kako je bilo igracima da igraju uz miris rostilja, pogotovo u ono doba "Govedaricine svinje". Sto se wc-a tice, ima i gorih na stadionima nase tramvaj lige.
A i ljudi se vremenom naviknu na stadion ovakav kakav je.
Mogao bi da se vrati sank na istok, pa makar zvrjao prazan (zbog zakona o gledaocima) :lol:
budababa

Post by budababa »

Kad god udjem u WC na severnoj tribini, setim se one scene iz filma "Trainspotting", u kome se prikazuje "the worst WC in Scotland". Fali jos samo ruka da ispliva iz solje (a i to bi se moglo urediti, da se poslusao moj predlog iz topika "cas anatomije na Marakani", na Firminom forumu (nekad davno)). Semafor, takodje, podseca na pocetke Wimbledon-a, a jos jedna stvar koja zasluzuje neodloznu promenu odnosi se na klovnove koji predstavljaju dekor ispod nase tribine, a sebe nazivaju "stitovcima". Ta druzina zasluzuje gasenje, jer je svima poznato kako su se poneli prilikom prekida na utakmici sa Zetom. Problema je mnogo, ali ovi su goruci, bar sto se tice vizuelnog aspekta posmatranja stvari. Ali, kako stojimo sa finansijama, resavacemo ih u sledecoj deceniji.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ne volim da napadam ljude koje nisam upoznao i duboko sam svestan momenta u kom zivimo ali cuo sam iz proverenih izvora da postoji covek koji je zaposlen u klubu i da je njegova duznost marketing?! Da ste poslodavac da li bi ste mu dalli 13 platu ili biste mu bez mnogo razmiljsanja urucili otkaz. Postoji i direktor stadiona gospodin Kovacevic(mnogima je ovde poznat) koji bi valjda mogao da vidi sve nedostatke. Gde je semafor? Gde su stolice? Zasto Stit i dalje radi u klubu? Jasno je da je upravo intervencija Stita izazvala incident i sva sreca da je bilo puno znandara ili ko zna sta bi se dogodilo?
Nema se para to je fakat ,ali to ne moze i ne sme biti opravdanje za nemar i javasluk!
Go west

Post by Go west »

a jos jedna stvar koja zasluzuje neodloznu promenu odnosi se na klovnove koji predstavljaju dekor ispod nase tribine, a sebe nazivaju "stitovcima". Ta druzina zasluzuje gasenje, jer je svima poznato kako su se poneli prilikom prekida na utakmici sa Zetom
Zasto Stit i dalje radi u klubu? Jasno je da je upravo intervencija Stita izazvala incident i sva sreca da je bilo puno znandara ili ko zna sta bi se dogodilo?
Š(t)itove treba ukloniti momentalno.
Klub nema para,igrače izbacuju iz stanova,ne tako davno igrači nisu imali ni za klopu,a š(t)itovima se dnevnice isplaćuju redovno tj. posle svake utakmice.
Pa da svaki dobije bar 500 novaca x 70(toliko ih ima na manjim utakmicama) = 35 000 novaca.
Nije mnogo ali bogami ni malo.Bolje da se sa tim novcem finansira npr. akcija fer tribina(35 000 = 85 majica = 85 kačketa = 23 dresa... = dosta zadovoljnih klinaca,budućih navijača),a ne da se plaćaju majmuni koji nisu bili dovoljno inteligentni ni za pandure,a maltretiraju našu decu(umalo ne udaviše jednog klinca sa fer tribine jer je bože moj bacio peterdu :shock: ).O drukanju pandurima i svedočenju na suđenjima bolje i da ne pišem.
Najlakši način da se otarasimo š(t)ita je da prestanemo da im plaćamo :idea:
Locked