I za kraj sezone, cak 12 golova na 5 utakmica u Maju.
Gol sezone 2023/24 - Maj
Gol sezone 2023/24 - Maj
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Re: Gol sezone 2023/24 - Maj
Gomila odlicnih golova. Moj glas Zukicu protiv partizana. Lopta Serija kroz dvojicu, kifla Zukica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Vrhunski gol i velika dilema barem kod mene, kome dati glas, golu Zukića ili golu Njegoša protiv partizana u zadnjim trenutcima za pobedu.
Gol Zukića fantastičan od dodavanja Serija pa sve do fantastične kifle Zukića a opet i pored srećnih okolnosti da lopta u poslednjim trenutcima dođe do Njegoša njegov gol je bio prava fantazija u pogledu tehnike šuta gde Jovanoviću nije dao ni promil šanse da odbrani taj udarac, fantastična tehnika šuta i izbor kakav udarac da upotrebi u zadnjim sekundima meča i svojom pravom odlukom da takvim šutem donese pobedu, velika dilema…
Zuka, Njegos, Radulovic, Vukanovic u finalu kupa, Uros Nikolic... sve odlicni golovi.
Ipak, moj glas ide Zukicevoj kifli... prelepo.
Ipak, moj glas ide Zukicevoj kifli... prelepo.
Eh što volem kad imamo ovako slatke muke 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ja sam se dvoumio izmedju Zuke i UN i na kraju prelomio da mi je Nikolićev lepsi. Prava majstorija!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Пошто има доста сличних голова, дајем глас Вукановићу против Чуке.
Прелепа лопта Радуловића и Алекса који улеће и надвисује противмичке играче, мени прелепо.
Прелепа лопта Радуловића и Алекса који улеће и надвисује противмичке играче, мени прелепо.