18. kolo: VOJVODINA : Čukarički 0:1 (0:0)
18. kolo: VOJVODINA : Čukarički 0:1 (0:0)
Ja ne umem tako lepo kao Grof (koji je pod obavezama pa ne moze da otvori temu) pa samo kratko:
Nakon dva pozitivna rezultata reklo bi se da nam dolazi protivnik po meri da potvrdi da li je ovo konacno i promena forme ili samo i corava koka ubode zrno. Stanje u i oko kluba standardno sranje sto se oslikava i na apatiju medju navijacima i prazne tribine, no to nije nista novo za Stari klub. Znajuci s kim i kakvima imamo posla sve nas je strah sta nas ceka u narednom prelaznom roku. Spasa nam nema, propasti necemo...
Нови Сад, 08.12.2024.
ФКВ - Чукарички 1:0 (0:0)
0:1 - Туфегџић 56'
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... cukaricki/
Nakon dva pozitivna rezultata reklo bi se da nam dolazi protivnik po meri da potvrdi da li je ovo konacno i promena forme ili samo i corava koka ubode zrno. Stanje u i oko kluba standardno sranje sto se oslikava i na apatiju medju navijacima i prazne tribine, no to nije nista novo za Stari klub. Znajuci s kim i kakvima imamo posla sve nas je strah sta nas ceka u narednom prelaznom roku. Spasa nam nema, propasti necemo...
Нови Сад, 08.12.2024.
ФКВ - Чукарички 1:0 (0:0)
0:1 - Туфегџић 56'
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... cukaricki/
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: 18. kolo - VOJVODINA : Cukaricki
Мало је рећи да је термин одличан, 15:00 и прогнозираних 7 степени местимично облачно.
Чука долази након 1 победе из 8 утакмица, 2 из 9 ако рачунамо и куп. Ми на "крилима" након две победе и 7 голова, од тога 6 Делеа.
Да се бавим калкулацијама у овом тренутку не бих, још једно коло где ће неко заплакати за бодовима изнад нас а на нама је да победом сутра то плакање прерасте у агонију. Како смо до сада навикли, углавном се то претвори у наше плакање.
Памти ли Павков Кораћа и хоће ли се држати клупе радије иако му је обећано више минута на продуживању уговора?
Хоће ли Кабић баш против нас постићи свој пети гол у својој сениорској каријери а први још од 04.02.2023 када је дао црвенима и тиме укаже на свој раскошни таленат 23 дана пред свој 21 рођендан?
Ко не може уживо, може да прати преко малих и великих екрана на каналу РТВ1.
Чука долази након 1 победе из 8 утакмица, 2 из 9 ако рачунамо и куп. Ми на "крилима" након две победе и 7 голова, од тога 6 Делеа.
Да се бавим калкулацијама у овом тренутку не бих, још једно коло где ће неко заплакати за бодовима изнад нас а на нама је да победом сутра то плакање прерасте у агонију. Како смо до сада навикли, углавном се то претвори у наше плакање.
Памти ли Павков Кораћа и хоће ли се држати клупе радије иако му је обећано више минута на продуживању уговора?
Хоће ли Кабић баш против нас постићи свој пети гол у својој сениорској каријери а први још од 04.02.2023 када је дао црвенима и тиме укаже на свој раскошни таленат 23 дана пред свој 21 рођендан?
Ко не може уживо, може да прати преко малих и великих екрана на каналу РТВ1.
Statistika govori sledeće: ako gledamo da smo kući sve pobedili a u gostima sve izgubili, onda smo na nuli. Petnaest bodova smo kući uspeli da izgubimo u osam utakmica, dve smo samo pobedili a i te dve jedva. Stoga, bio bih iznenađen sa bilo kakvom lakom pobedom.
У каквој год да су кризи, Чукарички је један од најквалитетнијих тимова лиге. Последња два пута су нас победили, и за мене је директни кривац био Бандовић. У Новом Саду су нас разбили на контре, а у Београду је извео онакав потцењивачки састав који би тешко победио и неку екипу из Српске лиге. Треба бити опрезан данас не треба срљати, јер ако нам учачкају гол из контре ми се нећемо снаћи до краја утакмице. Очигледно нису у форми, и то треба искористити. Верујем да коначно можемо да их добијемо.
Krajnje je vreme da ih pobedimo.
Kad, ako ne sad - i da Depua krenu i golovi.
Kad, ako ne sad - i da Depua krenu i golovi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Odlican ispit, ocekujem da sjebemo nesto standardno nase.
Konacno ispit pravi i za vezni red da zaustave Docica macku. Sa druge strane i Savic na klupi, bice zanimljivo.
Konacno ispit pravi i za vezni red da zaustave Docica macku. Sa druge strane i Savic na klupi, bice zanimljivo.
0.0625
Ne znam sta reci za Savica?
Jos uvek nedokazan trener u seniorima. Odlican sa mladim igracima ( Vozdovac).
U Srbiji je tesko dokazati strucnost, jer treneri nemaju odresene ruke u seniorima i moraju da prave puno trulih kompromisa - od ,,glave" ili sa ,,boka" u klubu.
U Vozdovcu je, sigurno, imao slobodu sa tim mladim igracima i bez obaveza (pre)visokog plasmana. A bas lepo su igrala ta ,,deca" i video se trenerov rukopis.
Jos uvek nedokazan trener u seniorima. Odlican sa mladim igracima ( Vozdovac).
U Srbiji je tesko dokazati strucnost, jer treneri nemaju odresene ruke u seniorima i moraju da prave puno trulih kompromisa - od ,,glave" ili sa ,,boka" u klubu.
U Vozdovcu je, sigurno, imao slobodu sa tim mladim igracima i bez obaveza (pre)visokog plasmana. A bas lepo su igrala ta ,,deca" i video se trenerov rukopis.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I da pozdravimo "naše" bivše kako dolikuje.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
@VosaNS: Da.
S druge strane, lepo od Docica:
PS
Docic bi nam i sad ,,legao" u vezi.
S druge strane, lepo od Docica:
https://www.maxbetsport.rs/marko-docic- ... ga-564935/Vojvodina je jedan od naših najvećih klubova, iz godine u godinu su sve bolji i polako se vraćaju tamo gde im je i mesto. Počeli su sezonu odlično, svi smo uživali gledajući ih protiv Ajaksa. Potom su se “tražili”, baš kao i mi, u sličnoj smo situaciji. U prvom meču na Banovom brdu smo ih relativno lako dobili, ali to nije bila realna slika, ipak su igrali sa prilično izmenjenim sastavom zbog evropskih obaveza. Uhvatili su ritam, nije lako da se slavi u Novom Pazaru, potom su i rutinski izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Ali, idemo u Novi Sad da se nadigravamo, uglavnom na “Karađorđu” pružamo dobre partije.
PS
Docic bi nam i sad ,,legao" u vezi.
- Mare_Liman
Екипа која нам мање лежи чак и од близанаца, чак шта више већ годинама најтежи ривал и најтежа утакмица, поготово на Карађорђу...
Недеља, леп термин, без обзира на стање у и око клуба, мислим да нам је свима после ручка место на стадиону, да пружимо подршку момцима, а ове из фотеље ко јебе...
Недеља, леп термин, без обзира на стање у и око клуба, мислим да нам је свима после ручка место на стадиону, да пружимо подршку момцима, а ове из фотеље ко јебе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Prva od tri utakmice gde cemo videti gde smo i sta smo, po meni se ovde igra za vise od tri boda. Zato bih zeleo da nas bude danas vise od mizernih dve hiljade. P.S. Nece biti padavina a ni jako hladno, ali ipak se obucite dobro i da zagrejemo grla i dlanove. Poziv svima i vidimo se u 15h

- Mare_Liman
Гочманац - Бутан, Кораћ, Сиченџе, Барош - Меда, Његош, Полетановић - Кокановић, Деле, Сери
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Evo gledam sastav Čuke i vidim da u sastavu imaju tačno onu strukturu kakvu bih voleo da vidim u Vojvodini, imaju četiri svoja mlada igrača od 17 do 20 godina u startnoj postavi. C for im ima 17 godina, njihovo dete Cvetković. A kod nas legija stranaca made in druga liga Portugala, Francuske, Turske itd. Zemljo otvori se.
- gospodinFKV
Ta ''legija stranaca made in druga liga Protugala, Francuske, Turske itd'' ove sezone ima kolektivno ima 16 golova i 12 asistencija. Da nam nije te legije stranaca, onih 0:0 sa Tekstilcem bi nas skupo kostali u borbi za opstanak.Rakovac wrote: ↑Sun Dec 08, 2024 3:40 pm Evo gledam sastav Čuke i vidim da u sastavu imaju tačno onu strukturu kakvu bih voleo da vidim u Vojvodini, imaju četiri svoja mlada igrača od 17 do 20 godina u startnoj postavi. C for im ima 17 godina, njihovo dete Cvetković. A kod nas legija stranaca made in druga liga Portugala, Francuske, Turske itd. Zemljo otvori se.
Mislim da ove dve stvari ne smeju da budu medjusobno iskljucive. Imaju 4 svoja mlada igraca, i to je nesto sto svi mi ovde zelimo, ali se mora razgraniciti razvoj talenata i otvorenost za kvalitetne strance. Ako ti smatras da taj stranac iz francuskog drugoligasa nije kvalitet za Vojvodinu ili za Srbiju, onda nema o cemu vise da pricamo. Na kraju krajeva, secam se sta si napisao kad je dolazio i malo je reci da nisi bio u pravu.

Ja prvi zelim da vidim nase klince, ali ne zato sto su nasi klinci, vec zato sto su bolji. Da su bolji, igrali bi. Vrlo jednostavno...pogotovo ako uzmemo u obzir preference Lalatovica.
- Deep Purple
Odlučio Lalatović da danas stanemo iza lopte.
Ako ništa dugo nisam video da neki naš trener svojevoljno to uradi a da to nije zbog stanja i kvaliteta rivala.
Problem je što ni Čukarički ne igra toliko visoko.
EDIT: Iskreno po ovome što vidim mislim da se štedimo za jak presing u drugom delu, nisam gledao dugo Čukarički pa ne znam šta je Lalatović sa timom skautirao.
Očekivao je sigurno da će i Savić da izađe više ali verovatno ni on neće da se zaleće kada je video našu ideju.
Ako ništa dugo nisam video da neki naš trener svojevoljno to uradi a da to nije zbog stanja i kvaliteta rivala.
Problem je što ni Čukarički ne igra toliko visoko.
EDIT: Iskreno po ovome što vidim mislim da se štedimo za jak presing u drugom delu, nisam gledao dugo Čukarički pa ne znam šta je Lalatović sa timom skautirao.
Očekivao je sigurno da će i Savić da izađe više ali verovatno ni on neće da se zaleće kada je video našu ideju.