Koji cemo biti ove sezone?
Koji cemo biti ove sezone?
Sta mislite koji cemo biti na tabeli ove sezone?
Posto nema plej ofa stavio sam opciju za ispadanje!
Posto nema plej ofa stavio sam opciju za ispadanje!
Last edited by Владика on Tue Aug 23, 2005 1:23 am, edited 1 time in total.
From your mouth, straight to the God's ears! (k'o ministar inostranih poslova u "Nikad izvini")Bodzhov wrote:I voted for a title! I know that`s hardly possible, but I started to like your team since I came to your forum. I think the supporters must believe in miracles! FORZA VOJVODINA and GET THE TITLE!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
ne možemo se ni nadati nečem boljem kad nam trener nema podršku direktora riđošića,kad su nam na platnom spisku vislavski,bekvalac i još ko zna koji skorojevići,kad nam je marketing vodi oterani Rabren-marketing vodi školovani kadar a ne u prevari uhvaćen sudija,sa ko zna kojom školom,kad nam cena ulaznice za prvo kolo iznosi 300 i 200 dinara umesto da je besplatno,i mnogo toga još-tu bi i PRIJATELJ mogao da se nadoveže.To su samo neke stvari koje nam ocrtavaju pravo stanje našeg kluba.
A pare koje su isplaćene igračima bolje da se ni ne zna kako su došle u klub.Ovu sezonu bez i jednog pravog pojačanja mukom i znojem ćemo otpratiti sa stalno prisutnom zebnjom oko opstanka,a na to mi redovni gledaoci nećemo moći uticati nego dok mazohistički budemo mogli da izdržimo i ne povučemo se i dignemo ruke od sveg toga odnosno Vojvodine.
A pare koje su isplaćene igračima bolje da se ni ne zna kako su došle u klub.Ovu sezonu bez i jednog pravog pojačanja mukom i znojem ćemo otpratiti sa stalno prisutnom zebnjom oko opstanka,a na to mi redovni gledaoci nećemo moći uticati nego dok mazohistički budemo mogli da izdržimo i ne povučemo se i dignemo ruke od sveg toga odnosno Vojvodine.
-
-
Brate Vukoja, ja samo cvrsto stojim na zemlji, i ne sirim krila posle pobede, da bi vec posle prvog poraza padao na nos i kukao! Dugorocno sam optimista i mislim da Vojvodina nece doziveti sudbinu Spartaka, Proletera i Radnickog iz Nisa, i mislim da imamo potencijal da ponovo budemo prvaci al sa nekom novom upravom, a ti pogledaj internet stranicu sa sponzorima Vojvodine i posle budi optimista i reci kako cemo u Evropu...
UPRAVA NAPOLJE, RIDJOSICU LOPOVE!!!