Koji cemo biti ove sezone?

Koje mesto ce F.K. Vojvodina zauzeti

1.Prvi,
4
13%
2. Evropa,
9
30%
3.sredina tabele
10
33%
4.ispascemo
7
23%

Total votes: 30

Владика
Administrator

Koji cemo biti ove sezone?

Post by Владика »

Sta mislite koji cemo biti na tabeli ove sezone?
Posto nema plej ofa stavio sam opciju za ispadanje!
Last edited by Владика on Tue Aug 23, 2005 1:23 am, edited 1 time in total.
nboya
Administrator

Post by nboya »

Mozemo valjda do intertoto kupa.
p.s. Koliko se meni cini, baraz za opstanak se nece igrati.
UPRAVA NAPOLJE!!!
slavko

Post by slavko »

mozemo biti 6-7 -mi a mozemo i ispasti iz lige. Sve zavisi od inspiracije:)))
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da mi izguramo sezonu do kraja,bez obzira na mesto koje bi osvojili.Ocigledno je da niko ne da ni dinar u Vosu... tako da se plasim "raspada sistema" (sto se,nadam se,nece dogoditi),jer nije nikakvo cudo da nam igraci opet pocnu bojkotovati klub,traziti arbitrazu isl. E,toga se plasim.... :oops:
Image
Bodzhov

Post by Bodzhov »

I voted for a title! I know that`s hardly possible, but I started to like your team since I came to your forum. I think the supporters must believe in miracles! FORZA VOJVODINA and GET THE TITLE!
budababa

Post by budababa »

Bodzhov wrote:I voted for a title! I know that`s hardly possible, but I started to like your team since I came to your forum. I think the supporters must believe in miracles! FORZA VOJVODINA and GET THE TITLE!
From your mouth, straight to the God's ears! (k'o ministar inostranih poslova u "Nikad izvini")
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Prvi macici se bacaju u vodu. Dosada se u anketi oko 50 posto ljudi izjasnilo da Vojvodina ulazi u Evropu. Sta ostatak foruma kaze?
mile bronx

Post by mile bronx »

Bicemo medju sedam (zadnjih).
Sto je rek'o danas legenda istocne tribine: 10 godina nisu napravili posten faul.Uostalom danas smo dobili prvi zuti karton u 90-om minutu....Sta vise reci.....
ogi
Administrator

Post by ogi »

Glasao za Evropu jer se uvek potajno nadam istoj, ali vec posle prvog kola je sve jasno. Mi smo jedan amaterski klub, koji ce od sledece godine igrati drugu ligu. Dusa me boli, ali dotle je doslo, nazalost.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
upss!

Post by upss! »

ne možemo se ni nadati nečem boljem kad nam trener nema podršku direktora riđošića,kad su nam na platnom spisku vislavski,bekvalac i još ko zna koji skorojevići,kad nam je marketing vodi oterani Rabren-marketing vodi školovani kadar a ne u prevari uhvaćen sudija,sa ko zna kojom školom,kad nam cena ulaznice za prvo kolo iznosi 300 i 200 dinara umesto da je besplatno,i mnogo toga još-tu bi i PRIJATELJ mogao da se nadoveže.To su samo neke stvari koje nam ocrtavaju pravo stanje našeg kluba.
A pare koje su isplaćene igračima bolje da se ni ne zna kako su došle u klub.Ovu sezonu bez i jednog pravog pojačanja mukom i znojem ćemo otpratiti sa stalno prisutnom zebnjom oko opstanka,a na to mi redovni gledaoci nećemo moći uticati nego dok mazohistički budemo mogli da izdržimo i ne povučemo se i dignemo ruke od sveg toga odnosno Vojvodine.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Zivot je dosadan ako nema borbe. :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
simpatizer

Post by simpatizer »

Posle 3 kola odvojila se cetiri kluba, Partizan, OFK-a, Zemun i Zeta, ako im jos pridodamo i Zvezdu, znaci ostaju jos cetiri mesta za opstanak od 6.-9. mesta, a ja nazalost tu ne vidim Vojvodinu...
Vuk

Post by Vuk »

simpatizer mnogo si brate pesimista.
limanfkv

Post by limanfkv »

sada je vec jasno = dupla kruna 8)
simpatizer

Post by simpatizer »

Brate Vukoja, ja samo cvrsto stojim na zemlji, i ne sirim krila posle pobede, da bi vec posle prvog poraza padao na nos i kukao! Dugorocno sam optimista i mislim da Vojvodina nece doziveti sudbinu Spartaka, Proletera i Radnickog iz Nisa, i mislim da imamo potencijal da ponovo budemo prvaci al sa nekom novom upravom, a ti pogledaj internet stranicu sa sponzorima Vojvodine i posle budi optimista i reci kako cemo u Evropu...
UPRAVA NAPOLJE, RIDJOSICU LOPOVE!!!
Locked