Zanima me sta mislite,koliko ovaj forum i mi sa njim uticemo na desavanja u klubu?
Mislim da bi nam tu Djumi i Prijatelj mogli dati dosta realne odgovore!!!
Uticaj foruma na desavanja u klubu
Mislim da nemamo apsolutno nikakav uticaj na dešavanja u klubu. Možda se i priča o grupi zaluđenika koji raspravljaju o stanju u klubu, ali uglavnom sa podsmehom. Mislim da obraćaju manje pažnje na nas nego na penzionere sa zapada (bez želje da bilo koga uvredim), oni bar umeju da podignu svoj glas. Možemo sami sebe zavaravati, ali dokle god se ne skupimo i ne krenemo sa bilo kakvom akcijom, makar onom idejom za transparent sa natpisom www.fcvojvodina.co.yu/forum, niko nas i neće ozbiljno shvatiti.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Nedavno je bila prica kako "prljav ves nekog tima treba da ostane u svlacionici" 
Izjava Aleksa Fergusona i potpuno se slazem sa njom kada imaju ogroman budzet i kada se postizu tako visoki rezultati...Ali u ovom slucaju pogotovo posle smene trenera mislim da bukvalno sve treba da se iznese u javnost,ko god sta zna treba da kaze...Da se vidi sta ta bagra i sljam rade u nasem voljenom klubu!Hajde bar jednom da se organizujemo godinu dana organizujemo akcije i nista...Za pocetak barem ovu Vojinu da ispratimo sa trensparentom ili da kupimo neki mali pehar bilo kakav za Vosinog igraca godine..Bilo je jos puno kreativnih predloga izvrsiti neki pritisak na ovj sljam sto nam predstavlja klub!
Ujedinimo se barem sada kada je najteze,pokazimo kako se voli klub i koliko nam je stalo do njega

Izjava Aleksa Fergusona i potpuno se slazem sa njom kada imaju ogroman budzet i kada se postizu tako visoki rezultati...Ali u ovom slucaju pogotovo posle smene trenera mislim da bukvalno sve treba da se iznese u javnost,ko god sta zna treba da kaze...Da se vidi sta ta bagra i sljam rade u nasem voljenom klubu!Hajde bar jednom da se organizujemo godinu dana organizujemo akcije i nista...Za pocetak barem ovu Vojinu da ispratimo sa trensparentom ili da kupimo neki mali pehar bilo kakav za Vosinog igraca godine..Bilo je jos puno kreativnih predloga izvrsiti neki pritisak na ovj sljam sto nam predstavlja klub!
Ujedinimo se barem sada kada je najteze,pokazimo kako se voli klub i koliko nam je stalo do njega

Da li ste se ikada zapitali zašto je samo u Srbiji tajna za koliko para je igrač došao u klub? Kolika mu je plata? Ko je zaslužan (odgovoran) za njegovo dovođenje? Za koliko je para otišao iz kluba? Ko mu je menadžer?
Što se tiče akcija, krenuli smo live prenosima utakmica, bilo je i drugih predloga, ali što više vremena prolazi to sam više ubeđen da više ništa neće biti urađeno.
Što se tiče akcija, krenuli smo live prenosima utakmica, bilo je i drugih predloga, ali što više vremena prolazi to sam više ubeđen da više ništa neće biti urađeno.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Milan Djuricic
Ljude treba uciti,jer je razum jedini izvor istine i ujedno,put ka savrsenstvu,slobodi i najvecoj sreci.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
Posejao sam povratak
17.08.2005 dnevnik
MILAN ĐURIČIĆ PO ODLASKU IZ VOJVODINE
Navijači
Đuričić se zahvalio na izuzetnoj saradnji celokupnom stručnom štabu, a posebno navijačima.
- Imao sam sve vreme njihovu iskrenu podršku. Hvala svima, a posebno bih istakao navijače s klupskog internet foruma, koji predstavljaju pravu avangardu FK Vojvodina.
Hvala opet na lepim recima upucenim za nas,tako govori gospodin covek!!!
17.08.2005 dnevnik
MILAN ĐURIČIĆ PO ODLASKU IZ VOJVODINE
Navijači
Đuričić se zahvalio na izuzetnoj saradnji celokupnom stručnom štabu, a posebno navijačima.
- Imao sam sve vreme njihovu iskrenu podršku. Hvala svima, a posebno bih istakao navijače s klupskog internet foruma, koji predstavljaju pravu avangardu FK Vojvodina.
Hvala opet na lepim recima upucenim za nas,tako govori gospodin covek!!!