Za moderatore
Za moderatore
Zamolio bih moderatora,koji mi je obrisao post da mi da objasnjenje zbog cega je to uradjeno i pod cega potpada(kazneno)to sto sam napisao.A napisao sam da Kizito nije otisao u Afriku,jer niko u klubu nece da rizikuje sa njegovim povratkom a i da verovatno nije hteo da propusti podelu premija i rata koje su bile u subotu.Napisao sam jos da se premije ne dele kao prosle sezone za svaku utakmicu vec da su napravljeni ciklusi od cetiri utakmice vezano i da su premije manje nego prosle godine.Napisao sam jos da je direktor Ridjosic otisao u Spaniju na utakmicu reprezentacije da usavrsava fudbalski menandzment i da se nadam da ce i ove godine dobiti novu titulu menadzera godine.Zamolio bih moderatora da javno na forumu kaze sta je od ovoga laz,uvreda ili bilo sta kaznjivo ili neka pusti clanove ovog foruma da oni kazu gde sam pogresio.Ako je na delu inkvizicija pisane reci cestitam moderatorima na srozavanju jednog od najboljih i naj interesantnijih foruma,Pozdrav
-
Zato ovih dana forum i "gori" od postova i kvalitetnih rasprava!!!max wrote:i ja stojimiza dejanovih reci,otkud sad odjednom tolika cenzura???Dejan wrote:Ako je prijatelj stvarno samo ovo napisao i nije nikog uvredio a izbrisan mu je post!Onda stvarno nije uredu...
Postacemo vestacka tvorevina,kao i sve u ovoj drzavi!!!
p.s.Prijatelju,ne daj se!!!

Jeste, samo je to napisao, ja sam prochitao pre neog shto je obrisano...Dejan wrote:Ako je prijatelj stvarno samo ovo napisao i nije nikog uvredio a izbrisan mu je post!Onda stvarno nije uredu...
Mozhda bi bilo dobro da moderatori kada intervenishu poshalju na PM objashnjenje osobi chiji su post smatrali problematichnim zasho je to tako

Nisam zaista procitao poruke koje su izbrisane,ali ako je sadrzina poruke samo ta koja je naznacena ni ja ne vidim u cemu je problem da se takva poruka mora brisati,bez obzira sa kojeg nicka je dosla.Mozda je u objasnjenju od strane revoltiranog i nesto izostavljeno sto bi moglo da podstakne nekog od moderatora da obrise poruku,ali mislim da bi korektnije bilo da se obrise iz celog konteksta samo taj deo koji je pod eto ovim nekim novim uvedenim pravilima (kad je neko tako odlucio) zabranjen za objavljivanje na ovom forumu i da taj koji je to ucinio ostavi naznaku zbog cega je to ucinio.
Mislim da je ovaj forum nekada bio dobro mesto za okupljanje i razmenu misljenja i informacija navijaca Vojvodine.
Mislim da je ovaj forum nekada bio dobro mesto za okupljanje i razmenu misljenja i informacija navijaca Vojvodine.
Last edited by Stoik on Wed Sep 07, 2005 10:49 pm, edited 1 time in total.
Nisam dosad komentarisao Važno upozorenje o pravilima na forumu, ali povodom obrisanog Prijateljevog posta moram da se oglasim.To mi pomalo počinje da liči na uvod u cenzuru, odnosno KRAJ OVOG FORUMA.
Prvo, čini mi se da je upozorenje došlo kao grom iz vedra neba.Ja nisam primetio da se nešto drastično negativno dogodilo i da je postojao jak razlog za tako strogo saopštenje o pravilima ponašanja u javnim diskusijama.Ovaj Forum je imao visok nivo respekta svakog učesnika u diskusiji i kulturu ophođenja.Istina, počelo se koristiti malo više, delom sakrivenih ili otvorenih psovki, ali koliko se koriste u umetničkim delima i svakodnevnom životu, ovo ovde je bilo za zabavište.Nisam stekao utisak da se situacija otela kontroli. Čak, naprotiv, ovaj forum se drastično razlikovao od drugih sportskih foruma, a najviše po kulturi razgovora.
Drugo, prosto sam dobio neku tremu pred pisanje hoće li će mi post potpasti pod neku kaznenu odredbu.
Ne shvatam u čijem je interesu bilo da se važeća pravila tako ultimativno saopšte.Smatram da je bilo dovoljno ljude podsetiti na njih, da se ne bi previše ,,zaletali,, a ne pretiti sankcijama, jer je forum posedovao vrlo prepoznatljivu karakteristiku, a to je ZRELOST.E, možda baš u tom grmu leži zec?
Ne slažem se ni sa tim da u ,,ozbiljnim,, diskusijama nema mesta visprenoj šali.Tu metodu koriste najbolji profesori i predavači kako bi na trenutak opustili i osvežili zamorene slušaoce, te im na taj način ponovo podigli pažnju, koncentraciju i zainteresovanost za temu. Meni su šale ovde baš bile OK. A, imamo dosta duhovitih ljudi.
Na kraju, eto izgleda da će se dogoditi gotovo neverovatna pojava, a to je da velika većina forumaša stane na Prijateljevu stranu, što samo govori u prilog tome da se na našem forumu nikad nije išlo argumentum protiv čoveka (osim, možda, u slučaju Đumija)?
Prvo, čini mi se da je upozorenje došlo kao grom iz vedra neba.Ja nisam primetio da se nešto drastično negativno dogodilo i da je postojao jak razlog za tako strogo saopštenje o pravilima ponašanja u javnim diskusijama.Ovaj Forum je imao visok nivo respekta svakog učesnika u diskusiji i kulturu ophođenja.Istina, počelo se koristiti malo više, delom sakrivenih ili otvorenih psovki, ali koliko se koriste u umetničkim delima i svakodnevnom životu, ovo ovde je bilo za zabavište.Nisam stekao utisak da se situacija otela kontroli. Čak, naprotiv, ovaj forum se drastično razlikovao od drugih sportskih foruma, a najviše po kulturi razgovora.
Drugo, prosto sam dobio neku tremu pred pisanje hoće li će mi post potpasti pod neku kaznenu odredbu.
Ne shvatam u čijem je interesu bilo da se važeća pravila tako ultimativno saopšte.Smatram da je bilo dovoljno ljude podsetiti na njih, da se ne bi previše ,,zaletali,, a ne pretiti sankcijama, jer je forum posedovao vrlo prepoznatljivu karakteristiku, a to je ZRELOST.E, možda baš u tom grmu leži zec?
Ne slažem se ni sa tim da u ,,ozbiljnim,, diskusijama nema mesta visprenoj šali.Tu metodu koriste najbolji profesori i predavači kako bi na trenutak opustili i osvežili zamorene slušaoce, te im na taj način ponovo podigli pažnju, koncentraciju i zainteresovanost za temu. Meni su šale ovde baš bile OK. A, imamo dosta duhovitih ljudi.
Na kraju, eto izgleda da će se dogoditi gotovo neverovatna pojava, a to je da velika većina forumaša stane na Prijateljevu stranu, što samo govori u prilog tome da se na našem forumu nikad nije išlo argumentum protiv čoveka (osim, možda, u slučaju Đumija)?
Ljudi,i do sad smo iznosili svoja misljenja i nije niko ,,visio".Zar je tesko reci zasto je obrisan post.Posto su se javila tri moderatora ocekujem od preostale dvojice da kazu svoje misljenje.Ja licno vise bi voleo da cujem od koga je potekla ideja o Vaznom upozorenju.Meni licno ce cini da je nekome zasmetala otvorenost foruma i iznosenje nekih stvari na forumu pa je preneo zadatke pojedinim ljudima ovde.A taman nam je klub uplovio u mirnije vode(rezultatske i finansijske) i cini mi se da bi bilo sve manje negativnih stvari za pisanje.Ili se usled povoljnije finansijske situacije sprema malo lova u mutnom pa se ne moze bas sve iznositi u javnost.Ali Veliki Brat sve gleda i sve cuje.Pozdrav.
Evo kako ja vidim situaciju. Uvek sam protiv cenzure jer ako se klub boji pisane reci navijaca onda smo svi pred velikom opasnoscu. Prijatelj je u zadnje vreme, na redovnoj bazi, javlja ljudima na forumu sta se desava u klubu(i to za neke informacije koje znaju samo ljudi iz uprave a ne igraci) i to je ono sto predpostavljam da neki ljudi iz kluba ne vole(a ruku na srce gde to stvarno postoji i koji bi ozbiljan menadzment neke firme dozvolio da se vecina prljavog vesa iznosi u javnost). Ovaj forum je forum zvanicnog sajta tako da predpostavljam da se i sa te strane vrsi pritisak!
Ja sam obrisao post mom dragom prijatelju Bond uali ja i on se znamo jos iz osnovne skole i to je bila mala interna sala(nadam se da je tako i on shvatio)!
Sve u svemu ja bih zamolio ostale moderatore da se malo potrude sa otvaranjem novih tema jer ja sam trenutno zauzet u projektu legende kluba!
Ja sam obrisao post mom dragom prijatelju Bond uali ja i on se znamo jos iz osnovne skole i to je bila mala interna sala(nadam se da je tako i on shvatio)!
Sve u svemu ja bih zamolio ostale moderatore da se malo potrude sa otvaranjem novih tema jer ja sam trenutno zauzet u projektu legende kluba!
Veruj mi da se i ja isto osecam,i da non-stop prebrojavam koliko sam uzvicnika stavio na kraju recenice,jer koliko se secam,vec 4 komada potpadaju pod sankcionisanje!!!Turija wrote: Drugo, prosto sam dobio neku tremu pred pisanje hoće li će mi post potpasti pod neku kaznenu odredbu.
Steta za forum!!!

Mozhda je to neko odluchio da je PRIJATELJu proshao rok trajanja sada kada vishe nije potreban da se vodi krstashki rat protiv trenera. Poshto je posao zavrshen (za nechiji rachun, uz PRIJATELJevo svesno ili nesvesno ucheshce u tome) sada su neugodne informacije koje on ovde iznosi odjednom postale razlog da se i on ucutka. Zavadi pa vladaj.
I tako dok ladja tone orkestar svira valcere...

I tako dok ladja tone orkestar svira valcere...