Večeras sam hteo da komentarišem jednu dobru, otvorenu, pravu prvenstvenu utakmicu sa puno šansi, puno dobrih odbrana golmana, puno aplauza i puno promašaja na obe strane...Hteo sam da komentarišem i promašaj našeg trenera kod zamene najopasnijeg napadača Despotovića i neobjašnjivo ostavljanje u igri, svih 90 minuta, najgoreg igrača na terenu, nadaleko čuvenog novosadskog Ronalda.Hteo sam o odlasku Drakuliću i još što šta...
Međutim, sve mi to večeras nije važno i odustao sam od prvobitne namere, jer ovaj Forum bije odlučujuću bitku za ono na čemu se temelji.Bije bitku za ISTINU i NAŠU VOŠU zasnovanu na izvornim pricipima Hadži Koste.Zbog toga je jedan čovek već odstranjen. Čovek koji je na ovaj forum doveo stotinu novih kvalitetnih ljudi, čovek koji je, imenom i prezimenom, imao hrabrosti da javno iznosi istinu i zbog toga bio ovde tako svojski prihvaćen, kao i njegov najljući protivnik, pod malo apsurdnim pseudonimom, Prijatelj.
Prijatelj je, čini mi se, izvojevao Pirovu pobedu u tom okršaju, a Forum će od najvećeg dobitnika postati najveći gubitnik.Živeće samo formalno, baš onako kako bi uprava najviše volela, izgubivši svoju najznačajniju osobinu koju je Milan Đuričić, s ponosom izgovorio u pero Savi Saviću, da je oficijelni forum FK Vojvodine AVANGARDA Kluba.
Zbog ova dva obrisana topika, otvorio sam treći pod istim imenom i time zatvorio svoj potpis za moderatora iz moralnih razloga.Ja ovo ne želim da potpisujem i molim one koji brišu tačne podatke da obrišu i Turiju među moderatorima.
Nadam se da mi Dejan neće zameriti ako pozajmim (za neko vreme) njegov potpis KO JE ČIST NE BI TREBAO DA SE BOJI ISTINE, kao što sam do nedavno koristio Vojin ,,ĐUMI NAŠ TRENER ,, jer teško da se mogu smisliti bolji za odgovarajuće vreme i događaje.
PS Vošu i Forum ni zbog koga neću napustiti. Pisaću i dalje, koliko stignem, ali u statusu kao i svi registrovani članovi.
Hvala.
Za moderatore (3)
Za moderatore (3)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija,i sam se osecam bedno.Nisam hteo da kukam za dva sklonjena posta jer bi ispalo da kukam za sobom ali me je strasno iznerviralo sklanjanje ta dva aktuelna posta a ostavljanje u aktuelnosti postova od pocetka juna.Ocigledno je na delu slepa poslusnost pojedinih moderatora i nazalost pokazivanje ne misljenja svojom glavom.Ali momci ni vazali ne mogu dugo trajati.Turija,s postovanjem uvazavam tvoj gest a pojedinim moderatorima ostavljam da razmisljaju ko je pravi navijac Vojvodine a ko je moguci cigan i grobar.Pozdrav.