Turija
Večeras sam hteo da komentarišem jednu dobru, otvorenu, pravu prvenstvenu utakmicu sa puno šansi, puno dobrih odbrana golmana, puno aplauza i puno promašaja na obe strane...Hteo sam da komentarišem i promašaj našeg trenera kod zamene najopasnijeg napadača Despotovića i neobjašnjivo ostavljanje u igri, svih 90 minuta, najgoreg igrača na terenu, nadaleko čuvenog novosadskog Ronalda.Hteo sam o odlasku Drakuliću i još što šta...
Međutim, sve mi to večeras nije važno i odustao sam od prvobitne namere, jer ovaj Forum bije odlučujuću bitku za ono na čemu se temelji.Bije bitku za ISTINU i NAŠU VOŠU zasnovanu na izvornim pricipima Hadži Koste.Zbog toga je jedan čovek već odstranjen. Čovek koji je na ovaj forum doveo stotinu novih kvalitetnih ljudi, čovek koji je, imenom i prezimenom, imao hrabrosti da javno iznosi istinu i zbog toga bio ovde tako svojski prihvaćen, kao i njegov najljući protivnik, pod malo apsurdnim pseudonimom, Prijatelj.
Prijatelj je, čini mi se, izvojevao Pirovu pobedu u tom okršaju, a Forum će od najvećeg dobitnika postati najveći gubitnik.Živeće samo formalno, baš onako kako bi uprava najviše volela, izgubivši svoju najznačajniju osobinu koju je Milan Đuričić, s ponosom izgovorio u pero Savi Saviću, da je oficijelni forum FK Vojvodine AVANGARDA Kluba.
Zbog ova dva obrisana topika, otvorio sam treći pod istim imenom i time zatvorio svoj potpis za moderatora iz moralnih razloga.Ja ovo ne želim da potpisujem i molim one koji brišu tačne podatke da obrišu i Turiju među moderatorima.
Nadam se da mi Dejan neće zameriti ako pozajmim (za neko vreme) njegov potpis KO JE ČIST NE BI TREBAO DA SE BOJI ISTINE, kao što sam do nedavno koristio Vojin ,,ĐUMI NAŠ TRENER ,, jer teško da se mogu smisliti bolji za odgovarajuće vreme i događaje.
PS Vošu i Forum ni zbog koga neću napustiti. Pisaću i dalje, koliko stignem, ali u statusu kao i svi registrovani članovi.
Hvala.
PRIJATELJ
Turija,i sam se osecam bedno.Nisam hteo da kukam za dva sklonjena posta jer bi ispalo da kukam za sobom ali me je strasno iznerviralo sklanjanje ta dva aktuelna posta a ostavljanje u aktuelnosti postova od pocetka juna.Ocigledno je na delu slepa poslusnost pojedinih moderatora i nazalost pokazivanje ne misljenja svojom glavom.Ali momci ni vazali ne mogu dugo trajati.Turija,s postovanjem uvazavam tvoj gest a pojedinim moderatorima ostavljam da razmisljaju ko je pravi navijac Vojvodine a ko je moguci cigan i grobar.Pozdrav.
svaka ti dala turija za ovaj tekst
otvorio sam novi topic posto su moderatori zakljucali prethodni.ovim ne zelim da uticem negativno na forum ali morao sam da odam postovanje turiji jer je zasluzio.nadam se da mi moderatiri nece ovo uzeti na zlo.
prijatelju tebe ce izgleda oterati milom ili silom,nazalost
Za moderatore (4)
dok su im se ciljevi podudarali (oterati trenera) PRIJATELJ je valjao lovcima u mutnom. kad je posao obavljen sada ga se treba otarasiti. nezgodan svedok suvishe zna.prijatelju tebe ce izgleda oterati milom ili silom,nazalost
Nakon sudara sa ledenim bregom putnicima je posluzhen viski a orkestar je zasvirao muziku za ples...
U cemu je problem!
1. PRIJATELJIMA pre nisu brisani samo zbog izricitog zahteva gospodina Milana Djuricica. To mu je uzeto za zlo od strane rukovodstva kluba a koliko je samo popio gorkih pilula od spomenute gospode!
2. Molim sve redovne ucesnike foruma da napisu ovde sta im se tacno ne svidja sa uredjivackom politikom ovog foruma i da daju ideje kako da poboljsamo rad ovog foruma!
2. Molim sve redovne ucesnike foruma da napisu ovde sta im se tacno ne svidja sa uredjivackom politikom ovog foruma i da daju ideje kako da poboljsamo rad ovog foruma!
A sta da napisemo Podbara?
Kao da sve ovo i ima nekakve veze?
Sta da napisemo,kada u klubu i dalje bitisu oni koji su njegovi osvedoceni grobari,a i nisu krupna riba,a da ne govorim tek o tim krupnijim ribama.
Mi ovde njih ne smemo da spominjemo,a klub je izgleda postao njihovo privatno vlasnistvo.
Ocigledno je da se neko vise ne plasi za sebe i da misli da sada ponovo moze da radi sta hoce kao nekada,u stvari i gore od toga i to samo zato sto mu je neko od privremenih nesto zagarantovao trazeci ko zna sta zauzvrat.
Dok se ne oslobodimo tog jarma,nema nama srece.Ali desice se valjda i kod nas Kulikovo Polje.
Kao da sve ovo i ima nekakve veze?
Sta da napisemo,kada u klubu i dalje bitisu oni koji su njegovi osvedoceni grobari,a i nisu krupna riba,a da ne govorim tek o tim krupnijim ribama.
Mi ovde njih ne smemo da spominjemo,a klub je izgleda postao njihovo privatno vlasnistvo.
Ocigledno je da se neko vise ne plasi za sebe i da misli da sada ponovo moze da radi sta hoce kao nekada,u stvari i gore od toga i to samo zato sto mu je neko od privremenih nesto zagarantovao trazeci ko zna sta zauzvrat.
Dok se ne oslobodimo tog jarma,nema nama srece.Ali desice se valjda i kod nas Kulikovo Polje.
Bato majstore vodi nas do titule