Jug, jug, javi se!

Locked
limanfkv

Jug, jug, javi se!

Post by limanfkv »

A gde je FER TRIBINA???
mile bronx

Post by mile bronx »

Da pitamo brku zaduzenog za marketing kluba?
Владика
Administrator

Re: JUG,JUG JAVI SE!!

Post by Владика »

limanfkv wrote:A gde je FER TRIBINA???
:twisted:
Neko je u pokrajini satro uzeo pare za projekat, proslo je malo vremena i gotova stvar!
stoka

Post by stoka »

podbara wrote:
Neko je u pokrajini satro uzeo pare za projekat, proslo je malo vremena i gotova stvar!
Ma i ako je uzeo moj druze meni nije zao ni jedne banke koju je stavio u djep :wink: .
Zar posle svega niko iz kluba nije mogao da organizuje nesto slicno :roll: .Bice da je to ipak teska matematika za naseg brku :!:
limanfkv

Post by limanfkv »

Stoka wrote:
podbara wrote:
Ma i ako je uzeo moj druze meni nije zao ni jedne banke koju je stavio u djep :wink: .
Zar posle svega niko iz kluba nije mogao da organizuje nesto slicno :roll: .Bice da je to ipak teska matematika za naseg brku :!:
Sjajan marketing... :x
ISUS

Post by ISUS »

mile bronx wrote:Da pitamo brku zaduzenog za marketing kluba?
Ljudi moji ,Djumi ga otera posle nekoliko godina a ovi nasi iz uprave ga vrate ili mu daju jos bolje mesto. :?: :!: :idea:
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ISUS wrote:
Ljudi moji ,Djumi ga otera posle nekoliko godina a ovi nasi iz uprave ga vrate ili mu daju jos bolje mesto. :?: :!: :idea:
Ja bih Djumija postavio na mesto predstavnika kluba i coveka za odnose sa javnoscu :wink: 8)
Image
Vuk

Post by Vuk »

Voja wrote:
ISUS wrote:
Ja bih Djumija postavio na mesto predstavnika kluba i coveka za odnose sa javnoscu :wink: 8)
Jedan je Djumi .
limanfkv

Post by limanfkv »

Meni samo nije jasno sta je tesko da obaveste sve skole da deca koja mogu da dodju na utakmice na juznu tribinu besplatno i da ih nastavnici obaveste kada se igra utakmica.Nije mi jasno stvarno...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Matori nece. Vise ljudi na stadionu vise svedoka koji ce pratiti njihov ne rad!
limanfkv

Post by limanfkv »

podbara wrote:Matori nece. Vise ljudi na stadionu vise svedoka koji ce pratiti njihov ne rad!
ali to su deca.Ma ne vredi kad su majmuni nsposobni.
Владика
Administrator

Nista lakse

Post by Владика »

Razumem ja de je neko nesposoban, razumem ja da neko radi posao koji ne voli i to još u klubu koji ne voli ali stvarno treba biti totalni idiot(lat.-ne znalica) pa da se neoraganizuje Fer Tribina.
Treba samo poslati faks ili dopis u osnovne škole da je klincima džaba ulaz na jug uz đačku knjižicu. Tu ne treba zaboraviti decu iz Dečijeg sela koja su bila najredovnija na jugu proletos. Zamislite njima podeliti 10 dresova i godišnje.?
Ali džaba, u tom poslu niko ne može da se ugradi, niko ne može da uzme svoj deo i zbog toga ništa neće biti urađeno. Mislim da je ovo jedno od pitanja koje se mora pokrenuti na sledećoj skupštini(ako je uopšte bude)?!
Locked