Moguc povratak Ivice Franciskovica!
Moguc povratak Ivice Franciskovica!
Vec jedno vreme Franc je u Subotici i dolazi na treninge Spartaka. Jedan moj drug koji trenira u Spartaku juce je na treningu pricao sa njim. Franciskovic je rekao da nije uspeo da nadje klub u inostranstvu i da ce se prema svemu sudeci vratiti u Vosu! To bi bilo super za nas,takav igrac nam je sigurno potreban! Vrati nam se Ivice!
Pa da, pobegao je iz ovog ili onog razloga, ne moze da nadje klub, pa je zato tu Vojvodina, koja ce cini se biti laureat na izboru za humanitarnu organizaciju godine! Mi mu dodjemo kao Ustanova za rad i zaposljavanje, sad ce doci i Cile i Kole, vratice se i kurta i murta koji odose glavom bez obzira i koji su se posrali na to sto ih je igracima napravila upravo ta Vojvodina, ali cim se ukaze prilika (ne mora bas toliko povoljna) - dovidjenja!
A Vosa je najveci klub gde ce ikada igrati, a oni mucenici toga nisu svesni. E, to je za zaljenje.
A jos je vise za zaljenje to sto Vojvodina ne zna da se oduzi igracima koji su je zaduzili!
I zalicemo tako jedni druge, a Dunav ce i dalje teci...
A Vosa je najveci klub gde ce ikada igrati, a oni mucenici toga nisu svesni. E, to je za zaljenje.
A jos je vise za zaljenje to sto Vojvodina ne zna da se oduzi igracima koji su je zaduzili!
I zalicemo tako jedni druge, a Dunav ce i dalje teci...
You'll never walk alone!
Nije Vojvodina kafana iz koje može da izađe i uđe svako kad mu se prohte.Usput, na njen račun popije šta hoće i koliko hoće.E, moja Vošo, šta si dočekala od ovakvih gazda?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov