U subotu 22 oktobra na gradskom stadionu u Zemunu snage ce odmeriti stari rivali.Utakmica pocinje u 14 casova i ocekuje se veoma neizvestan mec.Vojvodina odlazi oslabljena na noge Zemuncima jer se Kacar povredio na predhodnoj utakmici a kapiten Stepanov odradjuje kaznu zbog 4 zuta kartona.Pobeda Vojvodine obezbedjuje prikljucak za vrh tabele a neresen ishod daje sigurnost pred duplo domacinstvo(Jedinstvo i Zeta).Zato svi u Zemun da bi se pomoglo igracima i strucnom stabu da osvoje vizu za gornji deo tabele
Ako ponovo svi odigraju maksimalno borbeno nadam se bodu!Vazno je da zaustavimo Milijasa!
Da li neko zna kako je Vosa odigrala danasnju pripremnu utakmicu
Dejan wrote:Ako ponovo svi odigraju maksimalno borbeno nadam se bodu!Vazno je da zaustavimo Milijasa!
Malo potsecanje- Mi smo proletos slavili u Gornjoj Varosi! Iako je Despotovic postigao gol sudijska trojka iz Podogorice na celu sa sudijom Rabrenovicem(ako se dobro secam) nije registrovala pogodak. Zatim je sledilo skandalozno iskljucenje Belica. Necu preterati ako kazem da je utakmica bila jedna od najgorih sudijskih lakrdija kojim sam prisustvovao.
U zadnja tri mece osvojili smo 7 bodova a na dve utakmice nismo primili pogodak. Sto se tice Milijasa, on ima dobar pas i levicu ali je izuzetno trom i spor i nema sumnje da ce ga Vukobratovic ili Milutinovic staviti u mali dzep. Ako ponovimo zalaganje i trcanje protiv OFK-e i ako u timu ne bude Ljubisa Vukelja mislim da imamo lepe sanse da uzmemo 3 boda.
U subotu svi u Zemun da nastavimo seriju!
Dejan wrote:Ako ponovo svi odigraju maksimalno borbeno nadam se bodu!Vazno je da zaustavimo Milijasa!
mile bronx wrote:Pobedili smo 1:0, a gol je postigao omladinac Tadic.
Nije lako primiti gol u nadoknadi ali i mi smo ga dali u 86 minutu.Konacno i OFK smo pobedili pred kraj utakmice.Bitno je da sada imamo dve utakmice u N.Sadu i dozu sigurnosti pred te meceve.Ima sledeca.cestitam igracima i strucnom stabu na osvojenom bodu