29. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:1

Stara Garda

29. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:1

Post by Stara Garda »

mesto-bg
stadion-marakana
pocetak-19.30h

Posle bledih partija u poslednja 4 kola idemo u bg na gostovanje "najcrvenijem klubu" u Srbiji,sve osim poraza je uspeh za nas.

Sutra sa nama svi na put da pokazemo koliko volimo grad i klub,jer se sutra brani cast kluba i grada na marakani!!! Ko izda .....

MI SMO JEDNO TO JE NASA SNAGA!!!!
Cause

Post by Cause »

Ekipa je definitivno u padu forme što je više nego očigledno. Ono što treba da uzdigne igrače je sam protivnik. Mene opet brine ono o čemu stalno pišem a to je da na pojedinim utakmicama igrači koji vuku loptu bukvalno ne znaju šta će sa njom a bez nje trče kao muve bez glave. Nadam se da do toga neće doći i da će naši momci imati veliki motiv i htenje za igru. Ako pruže dobru igru, rezultat sigurno neće izostati.

"Rekao sve , kazao ništa!"
" Dečko je pun zmajova! "
Djumi

Post by Djumi »

VOJVODINA NA BEOGRADSKOJ MARAKANI
Bodom čestitati šampionu

Fudbaleri Vojvodine u pretposlednjem kolu lige gostuju na beogradskoj Marakani. Prilika je to da Novosađani čestitaju šampionsku titulu Crvenoj zvezdi, a povodom gostovanja u Beogradu šef stručnog štaba crveno belih Zoran Marić je rekao:
- Za nas bi bilo najlepše to da Zvezdi sa bodom čestitamo uspešnu sezonu. Što se tiče priprema za meč njih skoro da i nije bilo. Uobičajeno smo radili, prespavaćemo u hotelu “Park” i pred utakmicu zaputićemo se u prestonicu. Naša namera je da odigramo dobro, pratićemo iz prikrajka šta se dešava i na drugim terenima, ali pre svega vodimo računa o nama. U tim se vraća kapiten Nino Pekarić i to je dobra vest. Međutim, Kizito je završio, na svoju volju, sezonu, a još neki igrači kojima ističe ugovor kao da su nezainteresovani za poslednje dve prvoligaške utakmice. I to je naš problem. Među osamnaestoricom je i Pavlović, tu su i Kačar i Milutinović pa verujem da će tim pružiti maksimum moguć u ovom trenutku.

Utisak je da gostovanje na Marakani i proslava titule je izazovno za igrače Vojvodine.
- Hoćemo u Beogradu da pokažemo naše vrednosti, meč je i na televiziji pa je to dodatni motiv, kaže Nenad Nastić. -Nadam se da ćemo se sa bodom vratiti kući, a ukoliko se ukaže prilika zašto ne bi i pobedili novog šampiona.

J. Tanurdžić

Uh sto volim ovoga Nastica :!:
Momci Zvezda je sampion ove godine i pretrpela je samo dva poraza,jedan od ta dva ste im Vi naneli.Recicu Vam samo ono sto sam kao trener Vose rekao pred utakmicu na Marakani:Igrajte za svoju dusu i dajte sansu nasim navijacima da se i oni cuju.Ako to uspete vi ste pobedili bez obzira na rezultat.Srecno :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ogi
Administrator

Post by ogi »

Iz glasa javnosti:

"...Ipak, ono što pamtim iz prvog meča sa Vojvodinom jeste gest igrača koji nam je dao gol (Džozef Kizito) i koji je potom otrčao ka našim navijačima i pokazivao im broj na svom dresu. Nadam se da će ovaj put ponašanje tog igrača biti primerenije - zaključuje Zenga."

Ha ha! E pa, sreca tvoja sto on nece igrati :wink: Samo hrabro momci!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ice

Post by ice »

Ne ocekujem nista,ali nadam se da ce ovi igraci pokazati da ipak imaju obraza.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
max

Post by max »

realno tesko je bila sta ocekivati veceras.jedina sansa je u tome sto ce cigani igrati sa kombinovanim sastavom i sigurno opustenije pa ako budemo pokusali da napadnemo mozda i mozemo izvuci dobar rezultat,naravno i sreca je vazan faktor i nadam se da ce biti uz nas.
BondNS

Post by BondNS »

Mora da se šališ... kod cigana nema opuštenije... nisu njihovi igrači kao naši, samo u prolazu, na usputnoj stanici. Oni su u svojoj zvezdi i upravo ovaj kombinovani sastav treba da nas plaši, jer će igrati kao pobesneli da se dokažu za sledeću sezonu.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

3:1
Cause

Post by Cause »

Igranje na nivou naših mogućnosti. Lepo smo parirali prvo poluvreme. Opet me iznerviralo ponašanje pojedinih igrača na koje je Marić već skrenuo pažnju i mislim da i on treba da ponese teret krivice što ih je uvrstio u prvi tim.
Davljenje lopte na sredini terena !!! Dokle bre više?!
Onakva indolentnost na kraju utakmice je za svaku osudu!!!
" Dečko je pun zmajova! "
Zorge

Post by Zorge »

Oni su otaljali utakmicu a mi to nismo znali da iskoristimo :!:
ice

Post by ice »

Protiv Vozdovca nam za opstanak odgovara samo pobeda,a bod ne!!!
Sve to ako Zemun dobije Borca,a Dvor OFK-u u Beogradu(a namestice,a ako i ne OFK-a ce se cuvati za kup),a mi ne pobedimo-ispascemo.U tom slucaju Dvor 44boda,a mi,Borac i Zemun po 43,ali mi cemo biti najlosiji u trokrugu medjusobnih duela(mada cemo imati tu isto bodova ko Zemun,on ce imati bolju gol razliku).
Eto do cega je sve to dovelo,a posto mislim da se Crnogorci nece otcepiti,ako ne dobijemo Vozdovac,obrali smo bostan.
Zato svi u subotu na stadion da pomognemo Vosi da pobedi i izbori opstanak,a pre toga neko treba ozbiljno da porazgovara sa igracima.
Sto se tice utakmice na Marakani-standardni smor od nase ekipe,igrali su na momente.Drago mi je da je Kacar dao gol.Kasno se Maric setio Pavlovica.
Cela utakmica je bila odvratna ciganska svinjarija,cinilo mi se kao da sam u Teheranu,ispucalo se toliko svega i svacega da se ja samo pitam od cijih je to para?Sramota je to da je utakmica kasnila,da se poluvreme oduzilo i da je prerano zavrsena.Ciganima su panduri sve dopustali,nisu im valjda po direktivi smeli nista,a nas su zato posteno izgnjavili.Svi oni nek se nose u tri njihove lepe nazad u Aziju odakle i poticu.Oni nemaju nikakve veze sa Evropom.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Dobro smo zatvarali igru u odbrani tokom većeg dela utakmice.Mislim da bi malo ofanzivnijom igrom mogli nešto više da učinimo protivniku koji se jednostavno opustio u slavljeničkoj atmosferi.Posebno mi se svidela igra Nastića, mada, da u velikoj želji nije bio toliko sebičan, u jednom naletu je mogao da napravi odličnu priliku za svoje saigrače.
Veliki pozdrav za Borislava Pavlovića.Šteta što nije imao prilike tokom sezone da pokaže svoje kvalitete i da svoju igru podiže iz kola u kolo.
Turija

Post by Turija »

Za mene je naša igra, sinoć viđena:BRUKA.
Zvezda je vozila, ne na pola gasa, već na leru i, još, u pijanom stanju.Ljudi, pa nama je u pitanju prvoligaški život, a većina igrača se ponašala kao da smo mi slavljenici na toj utakmici.Onaj Kahriman samo, pri malo ozbiljnijem šutu je na kolenima (i to bukvalno) i svaku loptu protivniku ili u aut, kao i većina naših igrača.Strašno je što igrači koji po u ulasku u Prvi tim, pokažu neki potencijal, što duže igraju u Voši -sve su lošije.Što neki moraju da odigraju 90 minuta, bez obzira kako.
Opet, KAČAR.Svo priznanje ovom momku.Izgleda da samo par igrača, uz njega, ima ambicije, hrabrosti i želju da se bori za Vošu i svoju čast.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jambo

Post by Jambo »

Dzimi izgleda cita forum pa je odma pozurio da uvrsti u tim Pavlovica. :D
Voleo bi da smo izgubili tri nula a da smo igrali kao prosle godine.
Jambo

Post by Jambo »

Turija,podryavam tvoj stav :!:
Butorovicu-THE END !!!
Locked