15. kolo: Partizan-Vojvodina

max

15. kolo: Partizan-Vojvodina

Post by max »

3 boda-Babalj
2 boda-Despotovic
1 bod-svi ostali
Turija

Post by Turija »

1.ĐORĐE BABALJ 3 boda.

Odlične odbrane na nivou Vošinih golmana.Prvi put sam posle odlaska Todića video golmana na golu Vojvodine, koji učestvuje u pobedi i donosi bodove.Samo kad smo sklonili onu rupetinu na golu od Kahrimana.Čak su i partizani sklonili svoju u oličenju Ivice Kralja, ali im to nije pomoglo.
RAJEVAC, SVAKA ČAST.
2.RANKO DESPOTOVIĆ 2 boda

Ranko majstore :!: Znao sam da ćeš danas jednom pobeći.Eh, da uđe i ona druga, glavom
RAJEVAC SVAKA ČAST.

GDE SU OVA DVA IGRAČA BILA, DOK ON NIJE DOŠAO NA KLUPU?
KO JE IMAO HRABROSTI DA IH UVEDE, NJIH SVIH 27 I SKLOPI, TRENUTNO, NAJJAČI TIM OD ONOGA S ČIM RASPOLAŽEMO?

3.GOJKO KAČAR 1 bod.

Najteže je danas bilo odrediti trećeg.Za taj mali, a velik, jedan bod, jer su ga svi zaslužili.
Samo Kačar malo više.Izvanredna igra.Dečko je počeo igrački da sazreva.Strašno se to primećuje na sredini terena, a verovatno uzrok leži u ulasku DAVIDOVA na teren.Sada ima iskusnog i pouzdanog igrača u svojoj blizini.

RAJEVAC SVAKA ČAST.
BIĆE, OPET JOŠ JEDNA NEPROSPOSPAVANA NOĆ, KAO POSLE ČAČKA, SAMO ZA RAZLIKU OVA ĆE BITI SUPER.
ALI, NI SLUČAJNO, NE SMU SE ZABORAVITI NIJEDNA, NI DRUGA.

PS
NEVIĐENI JE BEZOBRAZLUK KAKO JE PRENOŠENA UTAKMICA IZ BEOGRADA I SIGURNO ĆEMO SE KOD OCENJIVANJA O MNOGE OGREŠITI, JER NAM NIJE DATA PRILIKA DA IH VIDIMO.
Bilo bi interesantno, ako neko raspolaže sa podatkom da ga postavi; Koliko je minuta išlo sa naše utakmice u TV prenosu, a koliko sa zvezdine, gde je sve bilo rešeno još u 15 minutu prvog poluvremena :?: :oops: :twisted:
Last edited by Turija on Sun Nov 26, 2006 4:40 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
KDA

Post by KDA »

Babalj 3 Odlicno, pa ovaj Babalj je za 2 klase bolji golman od Kahrimana
Despotovic 2
Kacar 1
Buca

Post by Buca »

3-Babalj
2-Despotovic
1-Davidov
Anonimus

Post by Anonimus »

Srbenda wrote:3-Babalj
2-Despotovic
1-Davidov
Palic Crew

Post by Palic Crew »

3 boda: Babalj
2 boda: Davidov
1 bod: Despotovic
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
ogi
Administrator

Post by ogi »

2-Despotovic
1-Davidov
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
:)

Post by :) »

3 - Babalj
2 - Despotovic
1 - Davidov
Cause

Post by Cause »

Anonimus wrote:
2-Despotovic
1-Davidov
" Dečko je pun zmajova! "
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ne znam sta da napisem,ali ja se i dalje moram drzati pravila da mi je kod pobede od 1:0,strelac pobedonosnog gola i igrac meca.Dakle:

1.DESPOTOVIC 3 boda - dao gol odluke i to na kakav nacin,odlicno se kretao,bio jos koji put u sansi,jednostavno osvezenje za nas tim.

2.BABALJ 2 boda - ipak mi je na kraju vise radosti doneo Despotov gol,nego da je ostalo 0:0,a da je Babalj ovako sve branio.Smatram,da nije jos vreme da coveka dizemo u oblake,jer on tek treba da nam se dokaze.Za ovo danas skidam kapu,i vidim da cu ja biti krivac sto Babalj nece dobiti cetiri boda u ovom kolu,ali ne brinem zbog toga,ako je zaista kvalitetan kao sto je to danas bio,brzo ce on na vrh liste najboljih igraca.

3.DAVIDOV 1 bod - mora i moze jos bolje,ali ka duporedimoi nasu igru pre Davidova i ovu danasnju,moramo i ovim biti zadovoljni.Opet je potvrdio moju tezu,da nam je srednji red najtanji,da sa napadacima nemamo problema.I jos nesto,onaj centarsut za sansu Despota glavom,ne vidja se svaki dan na nasim terenima,a pogotovo ne od strane igraca naseg tima.Milane,samo tako nastavi.....

I jos nesto,Rajevac je danas odavao mnogo jaci utisak nego na svim ranijim mecevima,da li to i on dobija preko potrebno samopouzdanje.Podsetio me na Pavkovica od pre 5 godina na istom mestu ;)

Ovo je bio mec koji me posle onog sa Bastijom do sada najvise obradovao!!!!
Image
Djumi

Post by Djumi »

Voja wrote:ne znam sta da napisem,ali ja se i dalje moram drzati pravila da mi je kod pobede od 1:0,strelac pobedonosnog gola i igrac meca.Dakle:

1.DESPOTOVIC 3 boda - dao gol odluke i to na kakav nacin,odlicno se kretao,bio jos koji put u sansi,jednostavno osvezenje za nas tim.

2.BABALJ 2 boda - ipak mi je na kraju vise radosti doneo Despotov gol,nego da je ostalo 0:0,a da je Babalj ovako sve branio.Smatram,da nije jos vreme da coveka dizemo u oblake,jer on tek treba da nam se dokaze.Za ovo danas skidam kapu,i vidim da cu ja biti krivac sto Babalj nece dobiti cetiri boda u ovom kolu,ali ne brinem zbog toga,ako je zaista kvalitetan kao sto je to danas bio,brzo ce on na vrh liste najboljih igraca.

3.DAVIDOV 1 bod - mora i moze jos bolje,ali ka duporedimoi nasu igru pre Davidova i ovu danasnju,moramo i ovim biti zadovoljni.Opet je potvrdio moju tezu,da nam je srednji red najtanji,da sa napadacima nemamo problema.I jos nesto,onaj centarsut za sansu Despota glavom,ne vidja se svaki dan na nasim terenima,a pogotovo ne od strane igraca naseg tima.Milane,samo tako nastavi.....

I jos nesto,Rajevac je danas odavao mnogo jaci utisak nego na svim ranijim mecevima,da li to i on dobija preko potrebno samopouzdanje.Podsetio me na Pavkovica od pre 5 godina na istom mestu ;)

Ovo je bio mec koji me posle onog sa Bastijom do sada najvise obradovao!!!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
mile bronx

Post by mile bronx »

Davidov..........3
Babalj.............2
Despotovic......1
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

2-Despotovic
1-Davidov
Dejan