Zaista je neverovatno,da niko nema snage za ovu vec tradicionalnu anketu!? Jos koliko sutra ocekujte presek stanja dosadasnjeg dela prvenstva (rigorozna kontrola glasova je u toku ),a sada vas molim da date svoj sud za ovaj danasnji mec izmedju Vose i Banata.... dakle... ne dozvolimo da nam glasanje dozivi sudbinu dinosaurusa
1. Buač 3 boda
Za 2 gola i borbenost.Ostaje mu domaći zadatak za zimski raspust da popravi slabosti i zaigra zrelije
2.Pekarić 2 boda
Pomalo zaboravljeni kapiten ugurao je loptu u gol u trenutku kad je to bilo jako važno na današnjoj utakmici (kod 0:1), a odigrao je solidno na svom mestu.
3.Despotović 1 bod
Bez obzira što me je duboko razočarao (a zna da Vošini navijači to teško praštaju i pamte kao slonovi, čak i jednom igraču kao što je Siniša Mihajlović) izjavom posle pobede protiv partizana. Dao je lep gol i njime zapečatio nade Banaćana.
Odlučio sam se danas samo za strelce, jer je to u ovoj utakmici bilo najvažnije.Ličili smo, slučajno ili namerno, na veliki tim koji pobeđuje i kad igra loše, jer greške protivnika zna da kazni, sa onim sa čim treba: GOLOVIMA.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
posaljin wrote:1.Buač 3boda za golove koji su pali ko budali šamar
2.Davidov 2boda jer se ne predaje nego davi protivnika
3.Despotović 1bod za onaj pogodak