Stvarno je, danas, teško izdvojiti trojicu najboljih.
Najprijatnije me je iznenadio onaj od kojeg sam najmanje očekivao, a to je Krivokapić.Zaista mu je na sredini terena ,,legla,, ekipa Mladosti, tako da je u svom karakterističnom laganom tempu, odigrao najbolju utakmicu u dresu Vojvodine.Otvarao se, dodavao upotrebljive lopte saigračima, uklizavao, na kraju i dao lep gol.
Čini mi se da su i on i Panta shvatili da moraju ,,pod stare dane,, okajavati mladalačke grehe.A, ja, pak, moram za današnji učinak da dam Krivokapiću 3 boda.
Dakle:
1. Krivokapić 3 boda
2.Despotović 2 boda
asistirao kod prvog gola i dao ( kod 2:1) treći prelomni gol za nas.Spasao nas muka rezultatske neizvesnosti na početku drugog poluvremena, kad smo olako ušli u igru i odmah bili kažnjeni golom Apatinaca..
3.Nastić 1 bod
Odigrao sjajno.Baš onako, kakvog ga znamo.
I opet mi Pekarić ostade bez bodova.A, odigrao je kapitenski.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1.Krivokapic-pre utakmice sam rekao da je njegovo dovodjenje potpuni promasaj,ipak polako ulazi u formu.Danas mozda ne najbolji,ali me je najvise obradovao-3 boda.
2.Despotovic-stvorio brdo sansi,samo jednu realizovao.Ipak sasvim zadovoljio-2 boda.
3.Kizito-mozda greska kod primljenog gola,medjutim prisutna velika zelja za igrom i vracanjem u prvih 11-1 bod
Davidov 3-boda(dok je igrao imali smo igru i stvarali sanse,a kad je izasao igra je pala za 1 klasu. igrao je i defanzivu dobro)
Pantelic 2-boda(videlo se koliko nam njegovo iskustvo znaci na terenu)
Pekaric 1-bod(odigrao kapitenski bez greske)
Na ovoj listi ima mesta i za Despotovica,Krivokapica,Sikimica,Tadica. Sta ces kad igramo najlepsi fudbal. Ko Brazilci
Kada bi bili minus bodovi dao bih ih Kahrimanu koji je nas ubedljivo najgori igrac i jedan od najgorih golmana u istoriji FK Vojvodine.A ni Kiza nije bio mnogo bolji.
Pekarcina 3 boda jednostavno moram jer kada se pobedjuje ovako ubedljivo niko ne gleda odbranu koja marljivo radi.
Davidov 2 boda Kooonan je kralj, neverovatan.
Despot 1 bod Ziv bio.
Opa,sad je pakleni ritam utakmica,pa se i vreme naseg glasanja mora skratiti.Valjda cu uspeti na vreme da obradjujem sve glasove.Zato samo ukratko posle svakog meca.Mec sa Apatinom su obelezila nasa pojacanja Panta i Krivi i naravno,trenutno nas najbolji prvi igrac na tabeli Despot.Stanje je sledece: