4. kolo: Napredak-Vojvodina 0:1
-
4. kolo: Napredak-Vojvodina 0:1
Ajd da ja probam razbiti maler...
Novembra 2003 godine poslednji put smo gostovali u Krusevcu i dobili smo ih 4:3 a tim je vodio J.Ilic.U jednom trenutku smo vodili sa 4:1 da bismo na kraju strepeli za rezultat jer je pri rezultatu 4:3 dosudjen penal za Napredak ali je tada na golu stajao Sasa Todic i odbranio ga...Tada sam bio u Krusevcu,ali danas necu...
Posle skoro 4 godine ponovo gostujemo Napretku i da ne pametujem mnogo,za ocekivati je da ako ponovimo igru iz prvog poluvremena protiv Atletika kuci se vracamo sa 3 boda...I sve osim 3 boda bi bio neuspeh(za mene).
Novembra 2003 godine poslednji put smo gostovali u Krusevcu i dobili smo ih 4:3 a tim je vodio J.Ilic.U jednom trenutku smo vodili sa 4:1 da bismo na kraju strepeli za rezultat jer je pri rezultatu 4:3 dosudjen penal za Napredak ali je tada na golu stajao Sasa Todic i odbranio ga...Tada sam bio u Krusevcu,ali danas necu...
Posle skoro 4 godine ponovo gostujemo Napretku i da ne pametujem mnogo,za ocekivati je da ako ponovimo igru iz prvog poluvremena protiv Atletika kuci se vracamo sa 3 boda...I sve osim 3 boda bi bio neuspeh(za mene).
Last edited by Stara Garda on Sun Sep 02, 2007 10:45 pm, edited 1 time in total.
Ne verujem da nas Napredak može iznenaditi. Ako treba da se prognozira,očekujem pobedu. Smatram da smo kvalitetniji tim od Kruševljana. Ovo važi zbog činjenice da sam gledao meč protiv Atletika. Linija odbrane skoro do pola terena, požrtvovanost svih igrača je recept kako treba igrati i cilj će se ostvariti.
p.s. Samo da ne bude ona taktika - ne primiti gol
p.s. Samo da ne bude ona taktika - ne primiti gol
" Dečko je pun zmajova! "
ma ovo je strasno.... a na radio NSu neka glupa muzika vec dva sata... i sve je prekidaju onim piskavim zvukom za okrugli sat i pocetak vesti
Ne znaju oni ni koliko je sati
dakle... 0:0 je... Brkic na golu.... 5:0 za sad u kornerima za napredak... Despot promasio zicer,dobio i zuti... vise od 5000 ljudi
Nastic u ekipi od prvog minuta

dakle... 0:0 je... Brkic na golu.... 5:0 za sad u kornerima za napredak... Despot promasio zicer,dobio i zuti... vise od 5000 ljudi
Nastic u ekipi od prvog minuta

Ma oni nisu normalni,prvo javlja 5:0 u kornerima i kad smo mi izveli prvi,komentator kaze 4:1.... ko zna sta se tamo desava 
izvrsena je izmena u nasoj ekipi tipa "sjasi Kurta da uzjasi Murta" Leo umesto Tadica!!!

izvrsena je izmena u nasoj ekipi tipa "sjasi Kurta da uzjasi Murta" Leo umesto Tadica!!!
Last edited by Voja on Sun Sep 02, 2007 6:32 pm, edited 1 time in total.

-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
vec sam napravio post gde trazim ostavku rajevca,evo na brzinu da se adaptiram novonastalim uslovima,ali
.... ako treba svako kolo ovako da se nerviram,jebi ga...
jos me zajebo jebeni bajern iz minhena sa dvojkom iz krusevca (kvota fantasticna 2.50) ,ostao sam kraci za 23.000 ....

jos me zajebo jebeni bajern iz minhena sa dvojkom iz krusevca (kvota fantasticna 2.50) ,ostao sam kraci za 23.000 ....

FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45