6. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina

Locked
Voja
Dežurni spiker

6. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina

Post by Voja »

Trenutna tabela:

Image

1.Gojko Kacar 13
2.Ranko Despotovic 4
.Vladimir Buac 4
4.Alexandar Popovic 3
5.Nino Pekaric 2
.Sasa Drakulic 2
.Jozef kizito 2
8.Igor Djuric 1
.Stojcev 1

Kacar je vec stekao kapitalnu prednost,ima li ko snage da krene u juris za njim?Nije li Marakana pravvo mesto za osvajanje simpatija navijaca?
Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Sudeci prema ovom sto sam video na SOS-u:
1.Kacar 3 boda
2.Stosic 2 boda
3.Drakulic 1 bod

Naravno(ovo moze da predje u praksu :roll: ) - Kahriman -10 bodova! :twisted:
STOP MAFIJI!!!
Dejan

Post by Dejan »

1. Kacar
2. Stosic
3. Djuric
mihailov

Post by mihailov »

1.Kacar-3 boda
2.Djuric-2 boda
3.Djurovski-1 bod

Na utakmici se iz sveg glasa navijalo,pa sam mozda dobio ssubjektivno misljenje vise obracajuci paznji na navijanje,nego na igru pojedinaca.Ipak primetio sam par lepih poteza Djurovskog!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

1. Kacar 3 boda
2. Pekaric 2 boda
3. Djuric 1 bod
ice

Post by ice »

1.Kacar-ne treba trositi reci,za koplje iznad svih,ali bih spomenuo nesto drugo.Po zavrsetku utakmice ispred kaveza sa navijacima,Gojko je ljubio nas dres kao devojku u koju je strasno zaljubljen,tu komentar nije potreban...Opet cu da istaknem,eh da su svi nasi igraci i takvi ljudi i takvi borci i takvi igraci kao sto je Kacar...
2.Pekaric-dobar u odbrani i s obzirom da su par kikseva,kao i primljeni gol dosli sa bokova,stavljam Nina na drugo mesto
3.Korac-iako je promasio veliku sansu,a mogao se proslaviti,ne treba zaboraviti ni to da se svojom brzinom sam izborio za nju pretrcavsi par igraca Zvezde sto mi se jako svidelo i nadam se da smo sa njim dobili na brzini.
Pohvalio bih i Despota na pokazanom trudu,jednostavno trenutno mu ne ide,ali nema ni pravih lopti ali bice on opet onaj stari.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Buca

Post by Buca »

Ice potpuno se slazem tako da :arrow:
Kacar 3-boda
Pekaric 2-boda
Korac 1-bod
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Turija

Post by Turija »

Mogu dati samo 3 boda Kačaru, jer na sos snimku jedva da sam prepoznao nekog našeg igrača.Video sam situacije na brzoj pokretnoj traci, dok aktere mogu samo nagađati. I, naravno, pogrešiti ko je odigrao.Pekarić ili Đurić, Stošić ili Milutinović, Buač ili Tadić, Korać ili Drakulić....
Da moj glas ne bi bilo nevažeći, nekako mi je najprihvatljivije, prema radio prenosu i snimku, kako je glasao Red Firm.Dakle:
1 Kačar
2.Pekarić
3.Đurić
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Kacar 3
Djuric 2
Pekar 1

mada bih dao bod Buacu da sam siguran da je on asistirao kod gola i kod sledece sanse Kacara...
Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:
mada bih dao bod Buacu da sam siguran da je on asistirao kod gola i kod sledece sanse Kacara...
Jeste. Buač je asistirao kod gola Kačara (vrlo lepo, a Drakulić zagradio svog čuvara), ali je ,,asistirao,, i kod gola zvezde, kada je nastao nesporazum u dodavanju posle izvedenog auta Vojvodine.Da li ga nije razumeo Milutinović ili ne znam ko već na našoj desnoj strani, ili je loše uštopovao, ili želeo da doda saigraču loptu, ne mogu da procenim?Međutim, iz te akcije zvezda je postigla gol.Na neki način se iskupio kod gola Kačara, a možda je asistirao i kod sledeće Gojkove šanse.
U svakom slučaju Buač je stalno na klackalici i zaista je veoma teško meriti njegov učinak.On je, za mene, najveća enigma u Vošinom sastavu. A, najlakše mu opraštam greške, jer je veliki borac. Uz rame Kačaru.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pomislio sam na trenutak da bi mec na Marakani bio idealna prilika z nekoga od igraca da iskoci i podje u juris za Kacarom,ali kako sam se samo prevario.... Kacar je jos jednom CETVORKOM dokazao da je trenutno iznad dva koplja u odnosu na sve nase igrace.Dakle,bodove u mecu sa zvezdom dobili su:

1.KACAR 4 boda /24glasa/
2.Pekaric 2 /09/
3.Djuric 1 /07/

Trenutna tabela:

Image

1.Gojko Kacar 17
2.Ranko Despotovic 4
.Vladimir Buac 4
.Nino Pekaric 4
5.Alexandar Popovic 3
6.Sasa Drakulic 2
.Jozef kizito 2