Pohvalio bih i odlicne:Kacara,Despota,Stosica,Buaca i Drakulica.Iznenadjujuce dobar Sarac,Brka kriv za prvi gol,ali i odbranio je par sansi,pogotovo onda kad je odbranio onaj udarac glavom,kod 1:2.Tadic opet los,Kiza nezasluzeno iskljucen,jer je prvo odneo loptu,a klizav teren je ucinio svoje.
Zaista je teško proglasiti trojicu najboljih, u utakmici gde su svi bili izuzetno borbeni i dobri (osim Tadića koji igra jako loše i na suvom terenu, a ne u ovakvoj močvari).Od istaknutih, nije se iprofilisao najistaknutiji, a ipak ću morati dati nekom 3 boda,
1.Buač (iz njegovih akcija dali smo 2 gola), pa 3 boda
2.Popović 2 boda držao je tu sredinu terena sa Tumbasovićem sasvim dobro se snalazio u blatu i u duelima.
3.Tumbasović 1 bod (posle katastrofalne igre u Kuli, u utakmici protiv Bežanije pokazao je napredak, a sada uz gol i igru za 1 bod).Dobro su on i Pop to odradili.
PS
Kačar je odlično pretvorio šansu Buača u gol, ali mi se čini da ga je već malo sustigao umor.Zato je Brzić odlično uradio kad ga zamenio. Da se ne povredi i odmori.Inače, kretao se manje nego obično (bar kako se na TV moglo primetiti).Zaslužio je bodove, ali su isto i gore navedeni.
Mislim da nije trebao ,,napasti,, Kizu pred sudijom i onakvim komentatorom rts.Pogotovo što faul nije bio nameran, već usled klizavog terena i inercije izgubio je kontrolu tela.Sumnjivo je sve bilo, jer je Kiza startovao na loptu i odneo je, a sudija JEDVA (DO)ČEKAO DA IZBACI NEKOG NAŠEG IGRAČA.
Despot vrlo borben. Dao je gol kad smo imali igrača manje i prelomio utakmicu, a ostao kod mene, bez boda, jer sam hteo da nagradim Tumbasovića.I njegov gol je veoma bitan za konačni slom Čačana.
Odlični su bili Đurić, Stošić, Pekara, pa čak i Šarac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1. Buač
2. Pop
3. Drakula - njemu dajem bodove zato što volim način na koji igra. Jedan od retkih igrača, ne u našem klubu nego u celoj ligi, koji igra glavom.
ps - hteo sam Kačaru da dam 2 boda ali sam pročitao Turijin post i predomislio sam se. Zato što je tako odreagovao. Uzeo je na sebe teret vođe tima,što po igrama koje je prikazao zaslužuje ali kao takav treba da zna u kom trenutku treba "napasti" svog igrača. Kao što Turija reče namera nije postojala. Tako može da izgubi autoritet na terenu i da ga saigrači bojkotuju a to ne valja ni za njega ni za klub.
Mlad je i nadam se da je izvukao pouku iz ovoga. Go Kačar, go, go...
1.Sarac 3 boda - prvo da kazem da mislim da su svi igraci gotovo podjednako zasluzni za ovu pobedu,ali sam se ipak odlucio za Sarca,jer je 99% lopti bilo upuceno na njegovu stranu,a Borac maltene sa te strane nije sansu stvorio.Mada,me malo nerviralo sto Sarac bas "cisti" loptu,umesto da malo rezonski to odradjuje,ali ok....
2.Djuric 2 boda - standardan,i ovde pre svega moram ipak pohvaliti zadnji deo tima,koji je 90 minuta vodio rovovsku borbu na onakvom terenu i to pola meca sa 2 igraca manje (Tadic je drugi),a pohvala i za odbranjeni gol (sa gol linije) u kriticnim momentima meca.
3.Despotovic 1 bod - Despot me danas odusevio,svojim kretanjem,trcanjem,zalaganjem,agresivnoscu,varacanjem unazad i na kraju i velemajstorskim golom u po meni najvaznijem momentu na mecu.Koliko sam se samo ubijao objasnjavajuci ciganima kakav je Klose majstor i kako je kod prvog gola zvezdi majstorski odreagovao,i kako covek razmislja dok igra,to isto sad mogu da ponovim i za Despota.
Buaca i Kacara ne ocenjujem,jer mislim,da je ekipa koja je iznela svih 90 minuta bila izlozena vecem pritisku
Tumabase(o)vic - 3 boda - prvenac u Vosinom dresu se mora nagraditi, odusevio me je danas kako je odigrao
Buac - 2 boda - fanaticna borbenost umalo mu nije donela crveni karton, najzad gol kao nagrada za do sada ulozen trud i dobitak samopouzdanja, skontajte samo kako ga je golman polomio posle Kacarevog i njegovog gola a on ustaje i igra do kraja. Svaka cast Buki
Popovic 1 bod
1.Djuric-dzaba svi nasi golovi,ali da Djuric nije igrao bravurozno u odbrani pri 2:1 i 3:1 sa igracem manje za nasu ekipu,lose bi smo se proveli
2.Despotovic-dao jako vazan treci gol za koji je imao golgeterski njuh,uz Djurica i resio utakmicu u stvari
3.Tumbasovic-solidna igra i ubacivanje napred,eto mada mislim da i nije dao gol i da je ostalo 3:2 nasa pobeda ne bi bila ugrozena,ipak ubio je i to malo nade Cacanima.Takodje realizacija kod gola iskusna i mirna u stilu velikih igraca