1.Buac-borben,3 boda za zalaganje
2.Drakulic-ulaskom u igru mnogo smo postali opasniji po protivnicki gol
3.Djuric-kvalitetno obavio to malo posla sto je imao
1.Đurić 3 boda
Bez greške u odbrani.Uh da je dao gol iz one izgledne šanse, svi bi ga tako ocenili.
2.Drakulić 2 boda
i za ovako malo vremena na terenu, bio je opasnost po gol čuke.I on da dade gol glavom (ipak je i za njega bila previsika lopta pa je nije mogao potpuno iskontrolisati)
3 Milutinović 1 bod
za želju i probojnost
Svestan sam da sam se ogrešio o Tumbasovića, Stošića (videlo se po hodu da je povređen) i ostalu osmoricu, jer nije bilo primetne razlike u njihovim učincima. A, ja dodelih bodove Drakuliću i Milutinoviću koji su proveli neuporedivo manje vremena u igri (doza subjektivnosti koju nosi svaka ocena )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1.Đurić 3 boda
Bez greške u odbrani.Uh da je dao gol iz one izgledne šanse, svi bi ga tako ocenili.
2.Drakulić 2 boda
i za ovako malo vremena na terenu, bio je opasnost po gol čuke.I on da dade gol glavom (ipak je i za njega bila previsika lopta pa je nije mogao potpuno iskontrolisati)
Sto zbog loseg vremena,sto zbog ranog dana,sto zbog slabog rezultata.... veoma mali broj glasaca na utakici sa Cukarickim,ali i to malo je bilo dovoljno,da se ispuni uslov glasanja,a rezultat je sledeci: