Treba ici na pobedu,napasti partizan i napasti titulu!Sreca prati hrabre

Mislim dati ovo pitanje bas i nije na mestu!!!Ipak je ovo suvisne vazan mec da bi experimentisali... e sad,znam mnogi ce reci da je i sa Kahrimanom experiment,ali nisu li ljudi najjaci i najdrskiji kad im se da druga sansa?Da se razumemo,svi znamo da je Kahriman lose,veoma lose branio,znaci nemoj ovo da shvatite da sam na njegovoj strani,ali sam ubedjen da izmedju njega,Brkica,Babalja,Kesica... nema velikih razlika,ali evo uzdam se u Damirov psiho momenat,bio je na hladjenju,molio za drugu sansu (zar je tako glup da je olako propusti),izjavljivao po novinama da ga ne zanimaju zvezda i partizan,da voli Vosu.... pa nije li ovo idealna prilika da se dokaze.S tim,sto bih ja recimo da sam trener poslao oba golmana na zagrevanje i u slucaju kiksa Kahrimana,odmah izvrsio izmenu.imao si milion sansi za dokazivanje,nisi se dokazao,molis za poslednju,evo ti... u slucaju greske,letis pa,pa... a iskreno kako sam verovao u pobedu nad Cacanima,samo na osnovu teorije verovatnoce,tako i danas verujem u dobru partiju Kahrimana (ako bude branio),isto na osnovu teorije verovatnoce.Mada,ima tu jedna caka... covek navodno ladno odbio zvezdu,da nije partizanovac jbtDejan wrote:Zasto ima prednost u odnosu na Kesica