Ime trofeja "Igraca sezone"

Locked

Kako nazvati trofej?

Poll ended at Wed Apr 30, 2008 3:58 pm

Jozef Velker
1
4%
Vujadin Boskov
10
43%
Todor Veselinovic
3
13%
Silvester Takac
3
13%
Dobrosav Krstic
1
4%
Radomir Krstic
1
4%
Goran Saula
3
13%
Lazar Vasic
0
No votes
Sima Milovanov
0
No votes
Dejan Govedarica
1
4%

Total votes: 23

van der iV a.k.a Totti

Ime trofeja "Igraca sezone"

Post by van der iV a.k.a Totti »

Molio bih sve registrovane clanove da glasaju.Pravila su jednostavna,trofej ce se zvati po legendi koja osvoji najvise vasih glasova.Nadam se da su sve bitne licnosti predlozene,ako nisu predlozite ih vi,pa cemo ih uvrstiti,ako se vecina slozi sa tim.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Glasao da se trofej nazove po Vujketu, a pala mi je na pamet jedna druga ideja - da se ustanovi trofej za najboljeg strelca u FK Vojvodina u sezoni i da se nazove po Tozi...
ssnigd

Post by ssnigd »

Vujadin Boskov ima sportski centar na Veterniku, titula najboljeg strelca dobijaime Toze Veselinovica, iz tog razloga sam glasao za Silvestrea Takaca
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
limanfkv

Post by limanfkv »

Jedan je Saula Goran 8)
0.0625
Buca

Post by Buca »

Kosta Hadzi?Jest da nije bio igrac,ali ime mu se stvarno malo spominje a od izuzetne je vaznosti u nasoj istoriji,mislim da bi se mogao staviti u opciju za glasanje?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Srbenda wrote:Kosta Hadzi?Jest da nije bio igrac,ali ime mu se stvarno malo spominje a od izuzetne je vaznosti u nasoj istoriji,mislim da bi se mogao staviti u opciju za glasanje?
Slazem se sa tobom da je on jako bitan lik,a opet u isto vreme i jako zapostavljen.Licno(a voleo bih i da se clanovi foruma izjasne) mislim da mu nije ovde mesto,jer mislim da ovaj trofej treba da nosi ime po nekom od igraca.Kosta Hadzi bi,po meni,trebalo da bude naziv priznanja za neke ljude koji su svojim delima zaduzili Klub,te da ih Klub ovom nagradom,na neki nacin,odlikuje titulom Kosta Hadzi,kao coveka koji nas je osnovao i odrzao kad je bilo najteze.Sta ostali misle?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

dvoumim se izmedju toze i silvestera
Locked