I za ovo je neko ucio skolu?

Kad vidim ovakva resenja onda je i meni zao kućice!
Подржавам!podbara wrote:Кућица је најпрепознатљивији детаљ нашег стадиона и дом бројних генерација фудбалера нашег клуба. Изгубићемо нешто оригинално и јединствено и добићемо неку бетончугу која ће се распадати за мање од десет година. Живи били па видели.
Ako ovaj stadion nema problema sa propisima UEFA i ako je on dovoljno noramalan onda definitivno nije kucica bila problem zbog kojeg nas stadion nije bio "normalan":Stexman wrote:Meni nije zao ni malo te kucice, red je da imamo konacno normalan stadion. Ili bar da lici na normalan.
Ako UEFA-i bude dobar i po propisima, bice dobar i meni.
Izvini brate ja tebe izuzetno cenim kao sagovornika ovde na forumu ali ovo je najbljutavija demagogija.Daljac wrote:Кућицу је, у време фашистичке окупације и забране нашег клуба од стране мађарских власти, подигао за своје потребе тадашњи узурпатор ,,Карађорђа'', УАК, и колико год се ми за њу годинама везали, како смо могли пре 1941. без ње, и сада ћемо моћи.
Ja sam o ovako nečemu pričao već dosta dugo. Tako bi lepo sela neka posmoderna varijanta integrisanja motiva kućice u tribinu, samo što to čini se ovde nema ko da podrži (mislim na onog simpatičnog sedog čikicu u trenerci New York Yankees). Ja, istina, nisam arhitekta, ali ovo što sam video izgleda užasno, blago rečeno. Zbog čega mi ništa normalno ne možemo da uradimo, meni to stvarno nije jasno...Протомајстор wrote: Могуће је и помирљиво решење постмодерног типа, где би се у нову трибину уклопили препознатљиви мотиви наше кућице и мирна Бачка...
Да ти одговорим духом времена, Брате јел Музеј дискотека? Кога је више брига за традицију, она се користи само кад је потребно неко сликање ради стицања јефтиних маркетиншких поена.Daljac wrote: Из сентименталног угла гледано, ја бих лично највише волео да се у неком пројекту стадиона осмисли решење које би кућу сачувало без њене примарне функције свлачионице, него као простор у којем би клуб могао да смести свој музеј и похрани богату историју коју баштини, али, како смо ми у стању и да пехар Средњоевропског купа загубимо негде у ходницима исте те куће, јасно ми је да од Вошиног музеја, бар за стогодишњицу, неће бити ништа.