1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 1:0
-
Razocaran sam sa rezultatom,a pogotovo igrom.Razocaran sam kako se procenjuju igraci u dragom nam klubu:Despot nije poceo 5 tekmi u 2-3 godine,a sad je potpisao za Tirol,Ristic je branio na 1 tekmi,a sad je u Slovackoj,Marko i Vukelja se hvale i za njima se tuguje kao da su Toni i Henry itd.A najvise sam razocaran trenerom.Stalno defanziva,stalno se puca nisko da se ne bi mogao on okriviti i stalno se govori kako je opstanak uspeh.ZA KOGA????.Nas tim nije savladao osnovnu stvar u football-u,a to je DODAVANJE!Zadnja linija je nekoliko puta davala ciste lopte protivniku u noge,a imali smo srece sto smo igrali protiv ne ubedljive Kule,koja ne bi ni dala gol da im ga nije poklonio Kahriman,koga sad novine hvale na sva usta,jer je stigao na red i on da brani u repki,pa da ne ispadne da Djukic nema pojma.Vezni red ocajan.Postavka igre jos gora-tu je takodje kriv trener.Nastic je ``povredjen``,Davidov igra po strani,iako je svima jasno da tu ne moze da pruzi ni 5% svojih mogucnosti,Dobric sve gori,Kacar ne napreduje,vec nazaduje.Petkovic stalno ulazi,po kom osnovu stvarno ne znam,ali decko valjda misli da on uvek sa loptom mora doci do gol-aut linije i tek onda probati da centrira.Ja pitam:KO JE BIRAO POJACANJA??Opsenica nije ni u 18,Cotre slab,Davidov ne dobija lopte i igra na pogresnom mestu,gde je Vujovic,sto ne uzmu tog Brown-a kad vec nemamo napadaca,gde je Radovic???Trener kuka kako mu fale igraci,a te sto je doveo nisu ni u 18!!Kiza sa 3 nedelje treninga najbolji,STA SE RADILO NA PRIPREMAMA??Vezni red nam cine igraci koji su solidni u defanzivi,ali ko ce da organizuje napad?Ne mogu u isto vreme igrati Kacar,Dobric,Petkovic,Vukobratovic,jer ko ce da organizuje igru?Mislim da ako protiv Borca odigramo i X ili izgubimo,trener treba momentalno da podnese ostavku,jer slicno je i Djumi prosao prosle godine,a Maric je mnogo slabiji trener od Djumija!!Pozdrav!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
-
evo ovako :
1 ova tekma je definitivno odigrana 3 za 3
2 sto se tice Vujovica i Radovica nisu mogli da zaigraju protiv kule zbog toga sto nisu dobili licencu (bice spremni za borac)
3 a sto se brauna tice kazu da ne uliva poverenje i sto dzabe trositi pare na takvog igraca !!!!
PS.ocekujem da cemo zato razbiti borac i da cemo videti prvu petardu na novom semaforu
1 ova tekma je definitivno odigrana 3 za 3
2 sto se tice Vujovica i Radovica nisu mogli da zaigraju protiv kule zbog toga sto nisu dobili licencu (bice spremni za borac)
3 a sto se brauna tice kazu da ne uliva poverenje i sto dzabe trositi pare na takvog igraca !!!!
PS.ocekujem da cemo zato razbiti borac i da cemo videti prvu petardu na novom semaforu