Now, that is exactly why is Vojvodina always third.
I understand it man, fuck the system heheHelm wrote:Hey Teksas, little off. Do you see now why Vojvodina can't win the title?partizan plays against Novi Pazar. Guests have only 11 players for the game, and probably not more than 5 from first team. Further more, even that way they had an advantage at the end of first half so referee had to blow fake penalty and send off Novi Pazar's player. Oh, I forgot to tell you that Novi Pazar doesn't even have a head coach on the bench.
And it's 3:3 at the moment so it's probably gonna be 15 minutes of added time.
![]()
Now, that is exactly why is Vojvodina always third.
Ja bih rekao da je mislio na utakmicu sa Serifom ali nisam siguranshecky wrote:Ha Helm pa zar nismo veliki favoriti? Tim koji je na pragu ulaska u LE ,koji je izbacio Bursu igra protiv ekipe kojoj je ovo druga godina u istoriji kluba u najelitnijem rangu(ala ovo smesno zvuci doduse)..
Naravno da smo veliki favoriti iako meni ove tekme protiv DS uvek imaju neku draz,maltene mi dodje kao gradski derbi s obzirom da su bili domacini na nasem stadionu.
Men' se pre cini da ovo znaci da je moldavska liga jos regularnija nego TSL...Helm wrote:Tako da, poenta je, mozda cak ne igramo ni sa najboljim moldavskim timom.
Ovo izgleda kao da, pošto već ne mogu, gle majku mu, da startuju iz prve lige, onda su lepo "zamolili" ostale protivnike da se ne trude previše, jer bi im svakako pokazali da su najboljiHelm wrote: Poceli su iz trece lige i zavrsili je na prvom mestu bez izgubljenog boda sa gol razlikom 84:2 na 20 utakmica. Naredne sezone su u drugoj ligi imali ucinak 24 pobede, dva remija i dva poraza, uz gol razliku 103:5. I iz druge lige stigli do finala kupa gde su tek nakon penala porazeni od Serifovog gradskog rivala.