Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Locked
Voja
Dežurni spiker

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Mada pre bih rekao da voliš samo da kontriraš...

Lik je otišao, rešili smo ga se, rešio se i on nas. Dajte da pričamo o onima koji su sad tu ili koji će doći.
Tebi je kontriranje to sto postavim pitanje na osnovu cega navijaci mogu da donose zakljucke koji je igrac kakav covek?
Ja sam zavoleo Supu i to ne krijem,ali sam ga zavoleo zbog njegovih odbrana i uopste me ne zanima kakav je covek,niti ja to mogu da znam.A ovde sam i naglasio da pitam generalno za sve igrace,kako se to odredjuje ko je kakav covek???
Pitam iz prostog razloga sto su ovde ispljuvani ako se ne varam i Dobrivoje Trivic,i Gojko Kacar,Krasic i evo pre nekoliko dana Abu i juce i danas Bilbija... i brdo njih... Posebno mi je interesantno sto je recimo ako se ne varam Krasic negde uslikan s dresom Partizana i ispljuvan,a covek svako 10 dana pokloni neku vrednu donaciju na Kosovo... los covek,sta ces :roll:
Image
shecky

Post by shecky »

Eh sad .. ne moramo bas sve da poverujemo novinarima..
Stvarno me zabole za cigane ,ali ja sam od sad odlucio da samo verujem u ono sto ja licno pretpostavim,na osnovi nekih logicnih stvari koje svako moze videti.
Ta dva govneta se toliko mrze ,da su u stanju sve SVE da urade da bi izjebali onog drugog.
Manje vise isto kao i kod politicara.

Sto se mene tice nek se teraju u picku materinu i jedni i drugi sa sve njihovim navijacicama zajedno.
FCVNS

Post by FCVNS »

Supic je navukao mrznju kad je u Subotici pokazao srednji prst navijacima kluba za koji je branio,jos tad ga je trebalo oterati iz kluba...kakav je covek nije ni bitno,sigurno da je kroz klub prodefilovalo brdo losijih ljudi od njega,ali su se na terenu ponasali kao sportisti i pored silnih provokacija to i ostajali sto sa Supicem nije slucaj...pa na prste jedne ruke stanu igraci protivnickih klubova koji su nam ga pokazivali,a ovaj nam ga pokazao u nasem dresu,i jos se posle na par utakmica seljacio,jednostavno je nevaspitan...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

FCVNS wrote:jednostavno je nevaspitan...
E vidis,ovo mogu da razumem... ali da je neko los covek,zakljuciti na osnovu njegovih postupaka na terenu,zaista ne mogu da prihvatim tu tezu.
Image
Casual

Post by Casual »

Sto bi rekao nekadasnji vrsni golgeter i poznavalac fudbalske igre Slobodan Jovanovic zvani Kurajlo (zeleci da opravda postupke i docara mentalni sklop vecine golmana): "Golmani...Il' tuku roditelje il' seru u gace."
Volem Vošu!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nakratko samo da se osvrnem na spansku seriju u Savezu - na koju foru se Terzic drznuo da bilo kome lupa packe?! Boze, ovo je smesnije svakim sledecim saopstenjem :rolll:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Sad je valjda svakome jasno zbog cega to nije nasa borba. Mi tu jednostavno nemamo sta da dobijemo, isti nam je djavo Tole ili Terza, da li ce da nas jasu crni ili crveni.

Mada, samo neka nastave da se gadjaju izmetom putem ovih saopstenja, sto vise masnih detalja izbace u javnost to bolje, uskoro ce svi u Srbiji osim onih bas najzagrizenijih slepaca da shvate o cemu se tu zapravo radi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Voja wrote:A da li neko napokon moze da mi objasni,zasto se Supa toliko mrzi? Zato sto ne postupa onako kako to tribina zahteva od njega ili sta vec?
I kako se to odredjuje koga cemo voleti,a koga ne? Na osnovu jednog poteza (clanak u novinama,slika s dresom druge ekipe) ili ulozenog truda na terenu?

Od samog tvog povratka na ovaj forum je jasno da ti je namera da nastavis sa starom praksom kontriranja po svaku cenu, a zarad skretanja paznje na sebe i izazivanja rasprave.

Uprkos tome, a obzirom da za poslednjih 10 ili 15 godina imas ubelezeno prisustvo na mozda par Vosinih utakmica (od kojih je jedna bila prijateljska), te je po ovom pitanju tvoje neznanje logicno, uzecu za shodno da ti na gore navedeno odgovorim i to na primeru bivseg golmana Supica.

Pre toga bih samo napomenuo da je nakon zukenp-ovog posta mahom sledilo repliciranje na temu njegovih ljudskih, a ne golmanskih karakteristika, tako da ne piju vodu postovi u kome su ocrnjene njegove golmaske sposobnost (koje su po meni diskutabilne, jer vise volim golmane tipa Sase Todica koji brane sve sto je odbranjivo, nego one koji odbrane cudo, a primaju zato pacerske golove. A takav je upravo Supic).

Elem, njegovo vredjanje nije zapocela publika, nego je on taj koji je prvi uputio ruzne reci njoj. Vec posle nekoliko utakmica, ljudi su bivali iziritirani njegovim stilom branjenja -ne mrdanjem sa gol linije, ne snalazenjem i panicenjem kada mu je lopta u nogama, smesnim ispucavanjima..., a nadasve njegovim boksovanjima lopte u trenucima kada treba da je uhvati, nakon cega je masa pocela ironicno da aplaudira svaki put kada lopta ipak nekim cudom zavrsi kod njega u narucju. Aplauz, makar bio ironican, nikako ne spada u vredjanje (podsmevanje da) i, bar po meni, ne daje za pravo nekome da na njega odgovori uvredama. A upravo je to Supic uradio, i to na najprimitivniji moguci nacin. Tek nakon toga je usledila povratna reakcija u istom tonu. Prvo je zaratio sa "obicnom" publikom, a zatim i sa Firmom u Subotici. Ja cak ni ne krivim mnogo njega, ocigledno je da je gari zesce primitivan, koliko krivim klub koji je sve to tolerisao u kontinuitetu, pa nam se desavalo da Mrdja bude zamenjen i da nakon toga telefonira iza klupe sa rezervama iii da Skule ucutkuje publiku nakon onog gola iz penala u finalu lige sampiona. Kada klub uspostavi jasna pravila ponasanja (ne samo po ovom pitanju), teze ce dolaziti do ovakvih neslaganja.

Mislim da ti je ovo sasvim dovoljno objasnjenje. Lep pozdrav...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milane hvala ti na drugom delu poruke (pojasnjenje za Supatelija),dok ti je prvi deo totalno suvisan i nebitan,provokativan i kontradiktoran.
Uopste ne zelim da se raspravljam po tom pitanju,niti da kao sto kazes skrecem paznju na sebe,a upravo si ti to ucinio,jer si Ti taj koji ide na utakmice i taj koji je vazan,ja ne idem i nebitan sam. :wink:
Kontras ili ne,forumas sam sa stavom i sa branjenjem onoga sto moje oci vide,a nikako odobravanjem stava vecine samo da bih bio prihvacen. :cheers:
Image
Mare

Post by Mare »

Izvor: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 42125.html" onclick="window.open(this.href);return false;

U jeku zahteva za smenom čelnika FSS i Sudijske komisije, formiran je i novi ''Odbor za zaštitu integriteta sudija'', sa ciljem da se vrati integritet ''časnoj profesiji fudbalskog sudije''.

Odbor za zaštitu integriteta fudbalskih sudija osnovan je danas u cilju smene aktuelnog rukovodstva i organizovanja novih izbora u Udruženju sudija Fudbalskog saveza Srbije, kao i zbog izbora novog sastava Sudijske komisije.

Odbor će činiti Tomislav Bogunović, Jovica Bešlin, Dušan Mrakić, Krstivoje Filipović, Dejan Nedić, Milivoje Aksentijević, Radojica Dragojlović, Vladimir Nikolić, Mirko Simić, Zoran Petrović, Savo Čokanović i Milan Vidić.

Članovi novoosnovanog odbora naveli su u pismu agenciji Beta da je jedan od glavnih zadataka i "vraćanje integriteta časnoj profesiji fudbalskog sudije u sportskoj javnosti" i zaštita arbitara u slučaju nenamernih grešaka koje su sastavni deo igre.

Još od zadataka istanuti su promocija suđenja kao sastavnog dela "viteške fudbalske igre" i jačanje kvaliteta suđenja u srpskom fudbalu.

Arbitri smatraju da pojedinci koji vode Udruženje sudija snose najveću odgovornost za poslednje dogadjaje u srpskom fudbalu i da su oni "degradirali časnu profesiju i od sudija napravili dežurne krivce".

Oni zahtevaju ostavku predsednika Udruženja sudija Bogoljuba Stepanovića i izbor novog rukovodstva sudijske organizacije i novog sastava Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Kao jedan od razloga zbog kojih Stepanović sa svojim saradnicima mora da napusti srpski fudbal navedeno je to što se Udruženje sudija svelo na to da je "postalo glasačka mašina koja obezbeđuje vlast aktuelnom rukovodstvu FSS".

Kako su sudije navele u pismu, Stepanović i njegovi saradnici su otvoreno stavili Udruženje sudija u funkciju pojedinih klubova i moćnika koji stoje iza njih, čime su postali saučesnici u uništavanju srpskog fudbala.

"Pojedinci iz Sudijske komisije sprovodili su negativnu selekciju tako što nisu napredovale najkvalitetnije sudije, već oni koji su bili direktno vezani za njih same. Posledica takvog rada je postepeni pad u kvalitetu sudjenja u Srbiji", piše u pismu.

Navodi se i da rukovodstvo Udruženja sudija nije učinilo ništa na promociji srpskih arbitara u inostranstvu, a kao dokaz za to istaknut je slučaj Milorada Mažića, za čiji su uspeh zaslužna dvojica funkcionera fudbalske organizacije, kao i on sam.

Odbor je dodao i da je aktuelno rukovodstvo imalo dvostruke aršine u zaštiti fudbalskih sudija.

"Privilegovani pojedinci su uživali potpunu zaštitu, dok je većina sudija bila prepuštena sama sebi. Upravo su ti, zaštićeni pojedinci iz sudijske organizacije, činili najveće greške koje su bile povod za sukobe u srpskom fudbalu i napade na čitavu fudbalsku i sudijsku organizaciju", navodi se u pismu dvanaestorice sudija.

Kao razlog za Stepanovićevu smenu navedeno je i to što nisu preduzete mere da se iz fudbala uklone sudije za koje su sami rekli da postoje, navodno, "sumnje i dokazi da su činili nesportske radnje koje nisu u skladu sa fer-plejom i pravilima fudbalske igre".

"Pred početak prolećnog dela prvenstva, Stepanović je objavio na seminaru fudbalskih sudija da će veći broj sudija u maju biti skinuto sa liste zbog, navodno, nezakonitih radnji, ali nažalost ne samo da nije ništa preduzeo protiv takvih sudija, nego su oni nastavili da sude, a neki čak i derbi utakmice", piše u pismu dostavljenom agenciji Beta.

Odbor je dodao i da se više od polovine tih sudija i dalje nalazi na listi.

Navodi se da se u tom slučaju radilo o "klasičnom foliranju" i pokazivanju moći kako bi se dalo do znanja sudijama koje nisu bile pod kontrolom koga moraju da slušaju.

"To se može zaključiti iz činjenice da je on nekoliko puta napominjao pojedinim sudijama da je on 'država'", ističe se u pismu novoosnovanog Odbora za zaštitu integriteta fudbalskih sudija.
Hajka na svim nivoima, zanimljiva je i lista sudija...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

http://www.mozzartsport.com/vesti/pazar ... -i-pekaric" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajme :mrgreen:
Friend

Post by Friend »

http://www.butasport.rs/2013/08/navijac ... upicu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
salefkv

Post by salefkv »

http://www.telegraf.rs/sport/810021-fss ... buntovnike" onclick="window.open(this.href);return false; cirkus liga...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Na 3:40 krece pljuvanje Supica...

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZduA#t=278[/video]
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
budababa

Post by budababa »

A Supa je mislio da mu je kod nas loše, ovi će mu krv popiti... :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked