Voja wrote:A da li neko napokon moze da mi objasni,zasto se Supa toliko mrzi? Zato sto ne postupa onako kako to tribina zahteva od njega ili sta vec?
I kako se to odredjuje koga cemo voleti,a koga ne? Na osnovu jednog poteza (clanak u novinama,slika s dresom druge ekipe) ili ulozenog truda na terenu?
Od samog tvog povratka na ovaj forum je jasno da ti je namera da nastavis sa starom praksom kontriranja po svaku cenu, a zarad skretanja paznje na sebe i izazivanja rasprave.
Uprkos tome, a obzirom da za poslednjih 10 ili 15 godina imas ubelezeno prisustvo na mozda par Vosinih utakmica (od kojih je jedna bila prijateljska), te je po ovom pitanju tvoje neznanje logicno, uzecu za shodno da ti na gore navedeno odgovorim i to na primeru bivseg golmana Supica.
Pre toga bih samo napomenuo da je nakon zukenp-ovog posta mahom sledilo repliciranje na temu njegovih ljudskih, a ne golmanskih karakteristika, tako da ne piju vodu postovi u kome su ocrnjene njegove golmaske sposobnost (koje su po meni diskutabilne, jer vise volim golmane tipa Sase Todica koji brane sve sto je odbranjivo, nego one koji odbrane cudo, a primaju zato pacerske golove. A takav je upravo Supic).
Elem, njegovo vredjanje nije zapocela publika, nego je on taj koji je prvi uputio ruzne reci njoj. Vec posle nekoliko utakmica, ljudi su bivali iziritirani njegovim stilom branjenja -ne mrdanjem sa gol linije, ne snalazenjem i panicenjem kada mu je lopta u nogama, smesnim ispucavanjima..., a nadasve njegovim boksovanjima lopte u trenucima kada treba da je uhvati, nakon cega je masa pocela ironicno da aplaudira svaki put kada lopta ipak nekim cudom zavrsi kod njega u narucju. Aplauz, makar bio ironican, nikako ne spada u vredjanje (podsmevanje da) i, bar po meni, ne daje za pravo nekome da na njega odgovori uvredama. A upravo je to Supic uradio, i to na najprimitivniji moguci nacin. Tek nakon toga je usledila povratna reakcija u istom tonu. Prvo je zaratio sa "obicnom" publikom, a zatim i sa Firmom u Subotici. Ja cak ni ne krivim mnogo njega, ocigledno je da je gari zesce primitivan, koliko krivim klub koji je sve to tolerisao u kontinuitetu, pa nam se desavalo da Mrdja bude zamenjen i da nakon toga telefonira iza klupe sa rezervama iii da Skule ucutkuje publiku nakon onog gola iz penala u finalu lige sampiona. Kada klub uspostavi jasna pravila ponasanja (ne samo po ovom pitanju), teze ce dolaziti do ovakvih neslaganja.
Mislim da ti je ovo sasvim dovoljno objasnjenje. Lep pozdrav...