Za poslednjih x godina se nisam ovako iznervirao gledajuci Vosu, na kraju ipak katarza

. Slaba igra, ponavlja se sindrom slabog jesenjeg dela prvenstva,narocito protiv slabijih rivala-okrenutih defanzivi. Opravdanje za vecerasnju slabu partiju mogu videtii jedino u izmesanom sastavu, pogotovo po sto su njih trojcica debitovali u JSL L. Bez ideje, slabo kretanje osim naseg desng boka. Nije Enver bio los, dosta ga forsiraju, pomaze defanivi, nije u stanju da nadomesti slabu igru leve strane. Denkovic po meni los, zao mi je sto ce nasa deca da trpe, pre svega Mijat. Fatic klasican stoper, cini mi se da manjka u kontroli lopte i generalno sigurnosti. Simon videcemo, a Tumbasevic ubedljivo najlosiji, u glavi mi i dalje partija malog Kosovica sa Marakane koji sada nazalost neopravdano greje klupu.
Njihov trener se nije bunio zbog sudijske odluke da zaustavi igru, nego zbog fair-play. Pa da li je korektno da se ukrade 10min na neopravdano izlezavanje. Najjaca je bila Markova reakcija kada mu se ovaj trener unosio u lice, mrtav ladan bez reci prstom pokazao put prema svlacionici-neprocenjivo. Taj igrac sa brojem 4 je iznesen sa terena, a posle je imao snage da se normalno hodajuci prepire sa nama? SUS, 3 slatka boda