Raspitaj se malo po kraju,kod poznanika sa tribine,okreni par brojeva i sigurno ces saznati...Cause wrote:Dobro, hoće li neko napisati kada polaze busevi ?
Takvi podaci se vise ne objavljuju na internetu javno.
Da znas za ubuduce...
Nisam bas najbolje ovo razumeo,ako imas volje pojasni mi maloPRIJATELJ wrote:F.k.Vojvodina zivi i poznata je po svojim igracima.F.k.Vojvodina je poznata po svojoj igri i Vojvodjanskoj sirini i dobroti
To je ono zbog čega smo potrošili brdo energije na ovom forumu, a najbolje je to neko ovde definisao kada je rekao otprlike ovako:Minja wrote: U drugom delu ulazi Opsenica. Mozda sam subjektivan, ali on je razmontirao Vozdovac. Toliko truda i zelje davno nisam video kod jednog igraca i mogu samo da kazem - svaka cast!!! Pretrcao je mnogo, probijao je levu stranu, a rezultat toga je 100% sansa koju je imao Sasa Dobric (situacija jedan na jedan), nekoliko izglednih situacija i mnogo konfuzije u redovima odbrane Vozdovca.
Mi smo "stisli" Vozdovac sa 10 igraca, drzali ih pod pritiskom, bolje reci totalnom ofanzivom celo poluvreme, a oni su se branili i tek u dva navrata uzvratili, doduse opasnom, kontrom, ali tako mu to dodje kada se igra na sve ili nista.
Pored Opsenice istakao bi jos i Sikimic. Od deset vazdusnih duela, dobio je deset. Steta sto je Despotovic usao suvise kasno, mozda je to mogao da bude odlican tandem. 10/10 - retko se to vidja.
Sve u svemu, drugi deo za ponos, prvi za sramotu. Nismo imali srece da krunisemo odlicnu igru u drugom delu, nismo bili dovoljno hrabri da pokazemo zube u prvom i to mu dodje to.
PRIJATELJU, da smo odradili tu kombinaciju da li bi prvo zidali stadion i Veternik ili bi doveli tri dobra i skupa igrača? O tom pitanju razmišljajte svi?PRIJATELJ wrote:.Pozdrav p.s.Podbara,da smo je mi bar maznuli,ostali neotkriveni i naplatili mozda bi doveli par dobrih igraca.Jest prokleto ali bi koristilo.