6. kolo: Vozdovac-Vojvodina 1:0

Stara Garda

Post by Stara Garda »

Cause wrote:Dobro, hoće li neko napisati kada polaze busevi ?
Raspitaj se malo po kraju,kod poznanika sa tribine,okreni par brojeva i sigurno ces saznati...
Takvi podaci se vise ne objavljuju na internetu javno.
Da znas za ubuduce...
Cause

Post by Cause »

Juče sam gledao TV Panoniju i trener je najavio da će isterati zadnju liniju napred što će naravno imati za rezultat prebacivanja težišta igre na protivničku polovinu. Ako je tako onda dajemo prve golove u gostima na današnjoj utakmici. Pa vidimo se...
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman

Post by kuzma liman »

I ja se nadam pobedi pojacani smo igranjem kizita i ne igranjem boskovica :D
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Ocekujem dobar rezultat,bicu danas na Dusanovcu,samo posto sam jos svez sa zivotom u Beogradu,nadam se da cu pronaci stadion pre pocetka utakmice. Vidimo se!
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
vericab

Post by vericab »

Izgleda da smo opet izgubili.
1:0.
Osim ako ne damo gol u zadnjim trenucima. :(
Kacar iskljucen u 40. minutu.
Agonija se nastavlja.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Image
Cause

Post by Cause »

Svojom nezrelošću smo bili sprečeni dati podršku igračima koji nam uz nestručni štab nisu nagovestili bolje dane.
Glupo je čupati se protiv jakih ekipa a padati na malim stvarima. Toliko minuta igranja, šest kola a samo smo jedan gol dali. Šta je ovo ? Nikom ništa, idemo ispočetka? Mi ni taktiku igre nismo promenuli (sem ove utakmice za koju ne znam jer nisam gledao)koja je započeta još prošle godine. Ovo mi liči kao na nekakvu paranoju, gde glavni lik jedini shvata šta se dešava oko njega , ili to samo umišlja ?
kuzma liman

Post by kuzma liman »

ne znam sta da kazem utakmicu nisam gledao zbog gluposti pojedinaca a mislim da se sada vec zna da ce opstanak u ligi biti tezak ....
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Posto sam pre par meseci izjavio da ovo nije vise klub za koji sam navijao i gledao decenijama,cvrsto sam resio da ni ne pisem nista(sto je verovatno i pametno) ali posto sam kao hepo kockica i upalim se na plamicak (Nbojin sumnja da sam pod drugim imenom) evo me opet.Ljudi ovo je katastrofa.Pa stvarno neznam da li ima ko gori od nas.Citao sam ovde zadovoljstvo uradjenim do sad u klubu od dolaska B.B. u klub.Pa ljudi nije f.k. Vojvodina postala nista lepsa ni bolja postavljanjem stolica na stadionu(parama od saveza,koje su dobili i drugi)niti sminkanjem i izgradnjom Veternika(kada nam jednom stigne racun bolece nas glava).F.k Vojvodina zivi od svojih rezultata i po tome je najprepoznatljivija(navijaci na stranu jer nisu tema price).F.k.Vojvodina zivi i poznata je po svojim igracima.F.k.Vojvodina je poznata po svojoj igri i Vojvodjanskoj sirini i dobroti.E sad vi meni kazite od svih ovih stvari po kojoj sad poznajete klub.Rezultati katastrofa,igrace ni najverniji navijaci ne prepoznaju na ulici a o Vojvodjanskom duhu da ne govorimo.Sto se igraca tice,mi ih ni nemamo(cast par izuzetaka) jer nam selekciju vrsi popularni nezamenljivi Brka(uhvaceni prevarant)dupe uvlakac svim upravama i predsednicima i par menadzera koji guraju svoje igrace.Kad se setim sta je receno za Kizu kada je oteran a on se posle 5 min. treninga pojavio u timu bez reci objasnjenja ili izvinjenja njemu zbog uvrede.Mozda bi njega jedino i poznali na ulici jer je drugaciji od ostalih.A kad se setim nekada sta je bilo biti igrac kluba.Da nam nije Govedarice u ulozi u kojoj jeste ni Kacara nikad ne bi zvali nigde jer realno to ni ne zasluzuje.Zato momci krajnje je vreme da Podbarinu sliku Vrisak,koju je postavio dole nize stavimo na naslovnu stranu i da je gledamo stalno mozda nikad ne bi bili uljuljkani trenutnom slucajnom srecom.Pozdrav p.s.Podbara,da smo je mi bar maznuli,ostali neotkriveni i naplatili mozda bi doveli par dobrih igraca.Jest prokleto ali bi koristilo.
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

RETARDIRANI NOVINAR

Post by slavko085 »

Na stranu poraz,ali evo da malo prebacim loptu da drugu stranu. Novinar Dnevnika izvesni M.Djoric,koji je izvestavao sa utakmice,napravio je nekoliko zaista teskih pisanih lapsusa. Naime,Nina Pekarica je prekrstio u "Milo Pekaric" a Dobirca je u rubrici ocene nazvao Lovricem. Ista stvar se desila i sa Nasticem koji je po Djoricu MASTIC ,Dok je Sikimic SIKINIC, Pa ovo je ,sa novinarske tacke gledista nedopustivo. Izvestac,koji dobije spisak ,ne moze 4 igraca da upamti! Neverovatno,i ponizno. Sto se rezultata tice,nije vredan komentarisanja. Kao ni igra. Ne mogu da verujem da smo gori od ionako loseg Vozdovca. I jos nesto da je na znanju. FK PARTIZAN iz Beograda nije odigrao losiju utakmicu protiv nas u zadnjih ne znam koliko godina ,a dobili smo ga slucajno. Onakav Partizan iskreno,ne bi pobedio ni neku nizerazrednu ekipu. Tek toliko o "snazi" naseg tima. Ja stvarno ne znam sta se desava sa nasim igracima. Ocajna selekcija,jos gori treneri... Ne znam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Minja
Administrator

Post by Minja »

Posto vecina vas nije bila u prilici da gleda mec uzivo, u par recenica cu pokusati da priblizim tok utakmice...

Stadion Vozdovca
gledalaca 200

Vozdovac je poveo vec u 3. ili 4. minutu posle greske na relaciji Radovic - Pekaric. Igrac Vozdovca izlazi sam pred golmana i bez vecih problema postize gol

Vojvodina slaba (najblaza moguca rec)

Vozdovac ima inicijativu, ali bez vecih prilika. Vojvodina bez ideje, mrtva.. Kao da je u Beograd dosla bocarska ekipa Vojvodine. Igrao je samo onaj igrac koji je imao loptu, a ostali, mahom, samo gledali...

Kacar pred kraj prvog dela dobija crveni karton. U jednom duelu udara protivnickog igraca nogom, sustinski naseda na provokacije koje traju tokom celog poluvremena.

U drugom delu ulazi Opsenica. Mozda sam subjektivan, ali on je razmontirao Vozdovac. Toliko truda i zelje davno nisam video kod jednog igraca i mogu samo da kazem - svaka cast!!! Pretrcao mnogo, probijao levu stranu, rezultat toga je 100% sansa koju je imao Sasa Dobric (situacija jedan na jedan), nekoliko izglednih situacija i mnogo konfuzije u redovima odbrane Vozdovca.

Mi smo "stisli" Vozdovac sa 10 igraca, drzali ih pod pritiskom, bolje reci totalnom ofanzivom celo poluvreme, a oni su se branili i tek u dva-tri navrata uzvratili, doduse opasnom, kontrom. To je normalno i ocekivano kada se igra na sve ili nista.

Pored Opsenice istakao bi jos i Sikimic. Od deset vazdusnih duela, dobio je deset. Steta sto je Despotovic usao suvise kasno, mozda je to mogao da bude odlican tandem. 10/10 - retko se to vidja.

Visok ritam igre u drugom delu potrajao je do pred sam kraj, a zelja nasih igraca da postignu pogodak povecavala se kako se blizio kraj. Sudija je navlacio za Vozdovac, ne preterano, ali dovoljno da me jako nervira. Situacija koju treba proveriti: Opsenica je fantasticno izveo korner, lopta je letela pravo u gol, Canovic ju je teskom mukom uhvatio, tesko je reci, moguce usao sa njom u gol u padu, lopta je imala jaku rotaciju, a sudija je svirao faul nad golmanom jer je jedan nas igrac hteo da je dohvati pa je napravio kontakt sa golmanom. Ako je Canovic usao u gol, onda je kontakt bio nakon sto smo postigli gol!!!! Voleo bi jos jednom da vidim tu situaciju.

Sve u svemu, drugi deo za ponos, prvi za sramotu. Nismo imali srece da krunisemo odlicnu igru u drugom delu, nismo bili dovoljno hrabri da pokazemo zube u prvom i to mu dodje to.
Last edited by Minja on Sun Sep 17, 2006 9:26 am, edited 1 time in total.
max

Post by max »

PRIJATELJ wrote:F.k.Vojvodina zivi i poznata je po svojim igracima.F.k.Vojvodina je poznata po svojoj igri i Vojvodjanskoj sirini i dobroti
Nisam bas najbolje ovo razumeo,ako imas volje pojasni mi malo :oops:

Sto se tice prepoznatljive igre,ehh kad se setim one igre na marakani dok je Djumi bio trener.
Igrali smo godinu dana antifudbal i mislim da je sramota sad spominjati nas nacin igre,PRIJATELJU o tome si trebao jos davno pricati
Turija

Post by Turija »

Minja wrote: U drugom delu ulazi Opsenica. Mozda sam subjektivan, ali on je razmontirao Vozdovac. Toliko truda i zelje davno nisam video kod jednog igraca i mogu samo da kazem - svaka cast!!! Pretrcao je mnogo, probijao je levu stranu, a rezultat toga je 100% sansa koju je imao Sasa Dobric (situacija jedan na jedan), nekoliko izglednih situacija i mnogo konfuzije u redovima odbrane Vozdovca.

Mi smo "stisli" Vozdovac sa 10 igraca, drzali ih pod pritiskom, bolje reci totalnom ofanzivom celo poluvreme, a oni su se branili i tek u dva navrata uzvratili, doduse opasnom, kontrom, ali tako mu to dodje kada se igra na sve ili nista.

Pored Opsenice istakao bi jos i Sikimic. Od deset vazdusnih duela, dobio je deset. Steta sto je Despotovic usao suvise kasno, mozda je to mogao da bude odlican tandem. 10/10 - retko se to vidja.

Sve u svemu, drugi deo za ponos, prvi za sramotu. Nismo imali srece da krunisemo odlicnu igru u drugom delu, nismo bili dovoljno hrabri da pokazemo zube u prvom i to mu dodje to.
To je ono zbog čega smo potrošili brdo energije na ovom forumu, a najbolje je to neko ovde definisao kada je rekao otprlike ovako:
Kada u sastavu Vojvodine budu na teren istrčali igrači od broja 1 do 11, a ne sa imenima na leđima, ja ću se vratiti na stadion.
PRIJATELJ wrote:
F.k.Vojvodina zivi i poznata je po svojim igracima.F.k.Vojvodina je poznata po svojoj igri i Vojvodjanskoj sirini i dobroti
Max, meni je ona sasvim jasna, jer se od nje krenulo 1914 i decenijama negovala, ali si u pravu da je ona odavno zaboravljena i napuštena.
Moram reći da danas mnogo nedostaju Prijateljevi postovi, kao i mnogih koji su se povukli i uopšte ne pišu kao recimo ,,Ice,, ,,Jaaa,, ,,NS,, ,,ns++,, ,,sd barselona sd vojvodina,, ,, dub,, supporter,,..
i sve je više onih koji retko smognu snage da nešto napišu, jer objektivno nema šta dobrog viđenog na terenu o čemu bi se pričalo.A, što reče i Prijatelj :
,,ovo nije vise klub za koji sam navijao i gledao decenijama,cvrsto sam resio da ni ne pisem nista(sto je verovatno i pametno) ali posto sam kao hepo kockica i upalim se na plamicak...evo me opet,,.
I tako ćemo čekajući Godoa, uz Podbarinu sliku tražiti utehu u tome što i loše godine, ipak prolaze.Jedini je problem, što kako koja prođe sve ih manje ostaje za nešto dobro.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Iz Žurnala :
Slaninari vraćeni kući
Gosti iz Novog Sada nisu juče imali podršku sa tribina vernih navijača Slaninara.
Beogradska policija nije dozvolila navijačima Vojvodine da uđu na stadion Voždovca jer su bili u alkoholisanom stanju. Pet autobusa sa pristalicama novosadskog tima je odmah vraćeno nazad.
Владика
Administrator

Post by Владика »

PRIJATELJ wrote:.Pozdrav p.s.Podbara,da smo je mi bar maznuli,ostali neotkriveni i naplatili mozda bi doveli par dobrih igraca.Jest prokleto ali bi koristilo.
PRIJATELJU, da smo odradili tu kombinaciju da li bi prvo zidali stadion i Veternik ili bi doveli tri dobra i skupa igrača? O tom pitanju razmišljajte svi?
Sad što se tiče rezultata i nisam iznenađen jer kad sam se čuo sa Turijom u sredu on mi je rekao da smo opet uvežbavali defanzivu . Bravo za onog "stručnjaka"Rajevca. Opet nam na klupi sedi trener koji nije samostalno vodio tim ni polusezonu a Djumi nam nije valjao. Sistem igre opet je ostao isti kao po onoj paroli i posle Džimija, Džimi! Izgleda da je jedini uspeh "trenera" Rajevca što je uspeo svoje zemljake da zaposli kao trenere u omladinskim kategorijama.
Juče smo pokazali gde nam je mesto i koliko je velik ovaj tim!
Locked