17. kolo: Vojvodina-Voždovac 2:0

Voja
Dežurni spiker

Re: XVII kolo: Vojvodina - Vozdovac, subota, 13.30 časova

Post by Voja »

Kad se Turija raspisao znaci da zaista ima nade... :cheers:
Moram priznati da sam i ja na osnovu izvestaja prva dva meca vise nego iznenadjen Jovanicem i mogu mu pozeleti da samo tako nastavi,za sada ispunjava svoje moje kriterijumme :) Radoja konstantan i sa evidentnim napredkom u igri.Pohvalio bih jos i Veselinovica,jer onaj prvi gol sto je dao,znam da nije slucajan,jer je u Kuli dao brdo takvih,a odavno nije vidjen u NSu takav rezonski sut nekog od nasih napadaca!!!
Image
Baltazar

Post by Baltazar »

Pobeda koju sam očekivao, ali nisam u nju bio siguran. Fudbal je kolektivna igra gde se individualni kvalitet može multiplikovati na nivou tima. Naši igrači su svoj individualni kvalitet podredili kolektivu i tim putem dižu svoj individualni. Meni je prijala naša igra čak i u drugom poluvremenu. Nema više "daj loptu Vuletu i Enveru" i gledaj šta će biti. Juče su u prvoj postavi igrala dva prvotimca iz jesenje sezone. Devet novih igrača u prvom timu. Pored toga igrali su zadnjih 20 minuta tri U-18 reprezentativaca i dva U-21 reprezentativaca Srbije. To su okolnosti u kojima nikada nismo bili. Nadam se da ćemo se još uigrati i steći iskustva do sedmog kola. A onda... Samo njih da pobedimo sa sve ćelavim govn*tom. Moram primetiti da je Nastić izgubio pola sezone zbog kupovine Lekovića. Većina običnih navijača ne bi dovela Lekovića, nego bi Nastić igrao. Teret je ravnomerno raspoređen na sve igrače. Igramo raznovrsnije nego jesenas. U debiju je mladi Babić (U-18 Srbije) pokazao potencijal veći od svih štopera zadnjih nekoliko godina. Gaćinović kada sprinta sa loptom to tako lako izgleda, ali ja takav sprint sa loptom vidim samo kod Markovića. Sergej ima oko 96% dobijenih vazdušnih duela, ima odličan pregled igre, dobru kondiciju, odličnu tehniku, dobar šut... Ukratko naš najperspektivniji igrač! Očekujemo Ivanića i Sprema, da i oni pokažu šta znaju. Pohvale za Firmu.

P.S.Kup je naš!
Vojvodina, jedna jedina!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Prvenstveno izvinjavam se na onome sto sam napisao za upravu ustao sam na levu nogu desava se.utakmica kao utakmica,nas fudbal nasa deca,lepo je videti,samo uvek se ja pitam sta ocekivati od ovoga u Evropi.nista naravno al kad pogledam ko je ispred nas onda mi bude krivo jako i besan sam.slusam Sosu Babica i kaze on na sos kanalu nema nikakve presije na igrace da pobede samo nek se trude itd itd dakle ova je pobeda dosla i nema sanse da cemo uzimati 3 boda cesto niti se necemu nadati.e onda slusam ono celavog mangupa sto je napustio prvi brod koji tone i bude mi lepo i drago da je to smece otislo.dakle vidi se zelja kod klinaca Veselinovic je novi vodja,gledao sam Pekarica kako motivise igrace koji ulaze i izlaze,onako kapitenski tj kao najstariji clan prve postave.Gacinovic ima zelju ima tehniku ima sve,al ga muci snaga u duelima.Ja jos recimo nemam poverenja u Zivkovica,sve je to ok igra on al tako imam osecaj da ce on da krene da pravi propuste al mozda je to samo jer je nosio onaj odvratni dres pre nas.svi ostali super mali Babic super,samo bez euforije i bice super.e sad problem je gde su ljudi?opet jako jako malo.dal im se sve smucilo ko zna.al opet su morali doci,bar da vredjamo brkatog i ostale...I 6 OG DA ZAPALIMO GRAD DO JUTARNJIH SATI.JEDNOM SE ZIVI JEDNOM JE 100 GODINA!Pozdravljam
laki

Post by laki »

Ja mislim da svi vi koji pisete kako je Milinkovic-Savic nas najperspektivniji igrac, kako dobija sve vazdusne duele, itd...mislite u stvari na Jovana Stojanovica koji je dosao iz trece lige. Ako mislite na igraca sa brojem 22 onda sam u pravu, jer igrac sa brojem 21 je Milinkovic-Savic i on je usao pred kraj tekme i nije pokazao nista spektakularno. Jako se lose kretao bez lopte, deluje jako tromo. Ne kazem da nije potencijal vec da mislim da neki ovde nisu svesni koga su gledali na terenu juce.

Inace nisam napisao da odavno nismo imali tako kvalitetnog mladog stopera kao sto je Babic. Po meni bi on imao prednost u odnosu na Djurica koji je kikser i kojem istice ugovor na leto, kako sam upucen. Ovaj decko ako bude imao kontinuitet igranja i ako stekne rutinu i drskost u igri koja mu jos malo fali, bice jako dobar fudbaler.
Image
Baltazar

Post by Baltazar »

laki wrote:Ja mislim da svi vi koji pisete kako je Milinkovic-Savic nas najperspektivniji igrac, kako dobija sve vazdusne duele, itd...mislite u stvari na Jovana Stojanovica koji je dosao iz trece lige. Ako mislite na igraca sa brojem 22 onda sam u pravu, jer igrac sa brojem 21 je Milinkovic-Savic i on je usao pred kraj tekme i nije pokazao nista spektakularno. Jako se lose kretao bez lopte, deluje jako tromo. Ne kazem da nije potencijal vec da mislim da neki ovde nisu svesni koga su gledali na terenu juce.
Ko je gledao Sergeja u U-18 Srbije i omladincima Vojvodine, ne može da ga zameni sa Stojanovićem. Sergej ne trči kao muva bez glave. Ima svoj zadatak i deo terena koji pokriva + je u kaznenim prostorima kod prekida. Jako inteligentan igrač sa odličnom igrom glavom i pdličnim šutem. Biće do kraja prvenstva nosilac igre, samo da igra redovno. Živeli! :cheers:
Vojvodina, jedna jedina!
Boske87

Post by Boske87 »

Mislim da su svi prežalili ovu našu jadnu Vojvodinu pa je svaki pozitivan rezultat veliko iznenađenje. Sosa Babić je čist trenerski prosek i klasični JSL poltron ali ,i takav kakav je, će nam pokazati kakva je prevara od trenera onaj ćelavi smrad. Pa sa onakvim sastavom da ne budemo ubedljivo jeseni prvaci je stvarno umetnost, uništio nas je i to ne planski već zato što ne zna i što precenjuje svoje intelektualne mogućnosti.

Lepo je čitati pozitivne impresije sa utakmice na kojoj nisam mogao da prisustvujem ali bojim se da svako dugoročno planiranje pada u vodu i ova naša Vojvodina živi od danas do sutra, od utakmice do utakmice. Na leto ide svako za koga postoji i minimalna ponuda, najbolji su sigurno već kaparisani za tepsiju ribe, sa pilićarskom upravom na čelu ne očekujte ništa više jer samo novo razočarenje sledi.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

Jel ima mozda neko izvestaj sto pustaju na SOS ? kanalu neka postavi, jel tamo daju mnogo duzi izvestaj :D .
budababa

Post by budababa »

Dve stvari, koje nemaju veze direktno sa dešavanjima na terenu, juče su mi uticale na snižavanje ocene kompletnog utiska o tome kakvi smo mi ljudi. Prvo: sa garijem dolazim pred blagajnu, desetak ljudi čeka u redu da uzme kartu za Zapad, a pored stoje dve poznate njuške sa Zapada (redovni posetioci svih dešavanja vezanih za SD Vojvodina, od fudbala do kuglanja) i taljaju te iste karte za 250 dinara. Dakle, neko iz kluba je pokupio određenu količinu karata i zloupotrebio dvojicu (bez namere da vređam) blago hendikepiranih ljudi, oštetivši time direktno klub za određeni iznos. Drugo: taj naš usrani mentalitet, viđao sam sahrane sa više sveta. Pobogu, slavimo 100 godina za par dana, subota, pola dva, 15 stepeni, sunčano, pobedom izbijamo na treće mesto, a na tri tribine jedva hiljadu mučenika. A svima usta puna kluba na fejsbuku, lupa se like za svako sranje gde se spominje FKV, ali kada dođe vreme utakmice masa nađe 1001 preči razlog da preskoči dva sata podrške svom timu. Ozbiljna psihološka studija da se napravi. Mrkli mrak u klonji da ne spominjem, štampa se kalendar veličine bilborda na skupocenom papiru, a ovamo ljudi igraju ćorave bake između pisoara, degutantno. Ipak, da negativni primeri ne budu i jedini pobrinuo se neimenovani gospodin sa hand-made zastavom, jednostavnom ali efektnom. Svaka čast!

Image

Sama utakmica daje nam pravo na umereni optimizam, klinčadija igra bez prevelikog respekta prema rivalu, tehnički su dobro potkovani, brzine i elana im ne manjka. Još tu i tamo bude sitnica koje kvare opšti utisak, ali se vidi pomak u odnosu na gostovanje u Sremu. Kako trenutno stvari stoje, mi sa timom koji je deset puta manje plaćen u odnosu na jesenji deo ne delujemo nešto mnogo lošije na terenu. Napad možda čak imamo i jači, rano je još govoriti kroz statistiku jer je uzorak mali, ali je činjenica da je tandem Veselinović-Stojanović dao tri gola na dve utakmice, a Škuletić-Kaluđerović ukupno 17 na 26 utakmica, ako se ne varam. Za sada, više nego dobro. Kada smo kod njih dvojice, ostaje mi i posle ovog meča onaj utisak koji sam imao nakon Pećinaca: Stojanović mi deluje mnogo konkretniji od Laze, bolje kretanje, bolji prijem lopte, raznovrsnije ideje. Ipak, brojke govore da je Veselinović dao gol više, i tu na scenu stupa ona čuvena izjava komentatora sa RTS-a, da je statistika kao bikini. Kada se Laza još malo "otkravi", a verujem da posle ova dva gola ide u dobrom pravcu, to bi mogao biti paklen tandem u nastavku sezone. Vezni red sasvim dobar, proradiće i Enver, samo mu treba dati malo vremena da se privikne na novonastalu promenu okruženja. Odbrana, s obzirom na to da je kompletno promenjena, funkcioniše iznenađujuće dobro. Ni na pripremama se nismo naprimali golova, a ni u ove prve dve zvanične utakmice. Najbolji utisak na mene juče je ostavio Nastić, što neko reče da ne prepoznaš momka kako je rutinski rešavao gotovo sve duele. Ako nastavi u ovakvom ritmu, možemo samo da žalimo što smo ga gurali u stranu zbog izvikanog Lekovića. Jovanić dobar, lepo je znati da imamo dva (nadam se i tri) pouzdana čuvara mreže, a zdrava konkurencija omogućiće i njima, ali i trećem golmanu, da daju svoj maksimum i uporedo napreduju. Već naredne nedelje protiv Spartaka ćemo dobiti nova saznanja koliko smo na dobrom putu konstruisanja kompaktnog tima, a i lepa prilika da u predodmeravanju snaga vidimo gde smo u odnosu na protivnika iz polufinala kupa. Biće to, ujedno, i prva takmičarska utakmica našeg tima u drugom veku postojanja. Dakle, plan za sledeću nedelju: krv, torta, koncert, Subotica.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Pozdravljam doticnog gospodina i njegovog sina za ovu odradjenu zastavu.Redovno citaju forum,TOOOO PEROOOOOOOOOO :cheers:
Locked