Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
FREAKS1994

Re: Uprava

Post by FREAKS1994 »

njaks wrote:
ФИРМА1989 wrote:У паузи припреме фантастичне маркетиншке акције, промоције "јубиларног Вошиног вина", производа старог 4 године са новом етикетом, Управа Клуба је нашла времена и да пошаље допис полицији и Управи ФК Новог Пазара.
Наиме, они су послали допис у коме су рекли да навијачи Војводине не долазе на ову утакмицу. Овим гестом су спречили организован одлазак на ову утакмицу, јер ће бити спречен сваки улазак у град од стране полиције (свима је врло добро позната ситуација око одласка на ово гостовање и велики број случајева када су противнички навијачи враћани). И поред тога, уложени су огромни напори да организујемо ово гостовање, нажалост, свуда смо наишли да негативан одговор. Поручено је да нећемо ући у град, а не на утакмицу.
Срамотни потези у коме покушавају својим навијачима, у години јубилеја, да онемогуће да присуствују утакмицама свог Клуба, само показују њихову немоћ и страх.
НЕЋЕМО СТАТИ!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Ово није истина.
Пошто се између осталог ово тиче и дела посла за који сам задужен, лично сам имао увид у све дописе који су размењени на релацији ФКВ-ФКНП. Речено је између осталог, да клуб не доводи организовано навијаче, али се навијачи самоорганизују као и за предходна гостовања и сигурно ће присуствовати утакмици. У ово су се јуче могли уверити и неки од представника Фирме којима сам показао дописе.

Да неко не би помислио да се овде ради о неким специјалним дописима само да мало објасним. Пред сваку утакмицу, два клуба размењују све информације које би могле да послуже око саме организације утакмице (када екипа долази на стадион, боја опреме, број делегације, број навијача...).

Е сада какви владају закони у Србији најбољи доказ је исто то коло где је звезда послала идентичан допис као и Војводина Пазару, али као што сте сви видели звезда је имала навијаче на Карађорђу. Иначе да вам буде још јаснија ситуација, ни један клуб никада није послао допис да доводи навијаче организовано, изузев Војводине пар пута у прошлости када је Бата инсистирао на томе да буде све јавно и да клуб стоји иза организације навијача. По законима из Пазара свуда би се играло без гостујућих навијача.
njaks

Post by njaks »

Image
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Pitanje za zaposlene navijace da li vas je sramota da radite u klubu koji vode ovakvi (ne)ljudi?

Sad je najvazniji biti uz grupu, vidimo se u nedelju :!:
Инжињер

Post by Инжињер »

Ово није истина.
Пошто се између осталог ово тиче и дела посла за који сам задужен, лично сам имао увид у све дописе који су размењени на релацији ФКВ-ФКНП. Речено је између осталог, да клуб не доводи организовано навијаче, али се навијачи самоорганизују као и за предходна гостовања и сигурно ће присуствовати утакмици. У ово су се јуче могли уверити и неки од представника Фирме којима сам показао дописе.

Да неко не би помислио да се овде ради о неким специјалним дописима само да мало објасним. Пред сваку утакмицу, два клуба размењују све информације које би могле да послуже око саме организације утакмице (када екипа долази на стадион, боја опреме, број делегације, број навијача...).

Е сада какви владају закони у Србији најбољи доказ је исто то коло где је звезда послала идентичан допис као и Војводина Пазару, али као што сте сви видели звезда је имала навијаче на Карађорђу. Иначе да вам буде још јаснија ситуација, ни један клуб никада није послао допис да доводи навијаче организовано, изузев Војводине пар пута у прошлости када је Бата инсистирао на томе да буде све јавно и да клуб стоји иза организације навијача. По законима из Пазара свуда би се играло без гостујућих навијача.
У том случају је клуб прошли пут када је било дозвољено гостовање прекршио закон? Тако сам ја разумео.
И како то мислиш клуб пошаље број навијача, а онда у истој реченици кажеш како ни један клуб никада није послао допис да доводи навијаче.
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Инжињер wrote:
Ово није истина.

У том случају је клуб прошли пут када је било дозвољено гостовање прекршио закон? Тако сам ја разумео.
И како то мислиш клуб пошаље број навијача, а онда у истој реченици кажеш како ни један клуб никада није послао допис да доводи навијаче.
Прочитај још једном пажљиво шта сам написао.
"Клуб не организује долазак навијача, али по нашим сазнањима они се самоорганизују како би присуствовали утакмици." Или на пример "Клуб не организује долазак навијача али по нашим сазнањима они се самоорганизују и очекује се долазак њих ..."
Овако ти се углавном шаље што се тиче навијача.
Инжињер

Post by Инжињер »

Добро.
И ФКВ да неку бројку, а ФКНП онда пошаље допис да ће обезбедити тај исти број улазница за њих, је ли тако?
Значи клуб је овога пута послао допис у коме је навео да има сазнања да се навијачи организују и да очекује
долазак одређеног броја њих, НП је одговорио како нажалост нема карата, или шта?
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

zukenp wrote:
FREAKS1994 wrote:Одговорићу и овом Пазарцу. То што ви радите према гостујућим навијачима је срамота. Имате подршку ФСС у томе и то је још већа туга. У овој држави не важе исти закони на свим стадионима и према свим навијачким групама. Оно што је твој клуб урадио прошлу суботу према навијачима Војводине је криминал уз благослов ФСС. Исти тај дан на утакмици Доњи Срем - звезда, важили су скроз други аршини према навијачима звезде које њихов клуб такође није организовано довео у НС.
Sta smo mi to uradili navijacima Vojvodine?Jel nisi u toku ili sta?Jel FK Vojvodina poslala dopis u kojem pise da ne vodi i da nije odgovorna za svoje navijace?!U tom slucaju se niti dolazi ,niti mi idemo bilo gde(poslednji primeri Rad i OFK).Cak sta vise u cetvrtak je neko iz kluba ponovo poslao dopis u kom se trazi od fk vojvodine da potvrdi.Ja ne znam u cemu je onda problem.Ne znam kako pise u zakonu(ili cemu vec) al sigurno znam da ako gostujuci klub kaze da ne stoji iza svojih navijaca,onda ni policija a ni domaci tim nije u obavezi da ih pusti.Isti primer ,oko kog se digla buka je Sloboda iz Uzica.Samo sto se njihov klub predomislio ,i u petak ,manje od 24 sata od utakmice ,javio da ipak dovodi.Nije lako ni obezbediti ulaznice a niti bezbednost za tako kratko vreme.

I jos nesto ,upordjivati utakmicu DS -Zvezda sa ovom situacijom je smesno.Hajde i da posmatramo samo sa sportskog aspekta.Mozda zvezda nije organizovano vodila navijace ,ali je stajala iza njih.To je ono sto je bitno.Ni ove moje uprava nije htela da vodi protiv Rada.Oni se sami organizovali i obezbedili prevoz.Ali s obzirom da nije ni stala i garantovala za njih,nisu mogli da odu.
Пошто је закључана тема са Пазаром одговорићу ти овде.
Веруј ми да сам веома у току. Војводина јесте послала допис да не организује долазак за своје навијаче, али нигде није послала да није одговорна. То није истина. У том другом допису који спомињеш је објашњено како навијачи долазе и да је са тим упозната и полиција која је обезбедила пратњу за навијаче до Пазара. То да ли ви идете или не идете негде је ваш проблем, само немој мени да причаш шта је по закону а шта не. И у ком то закону пише да ја не могу да седнем у аутомобил и одем да погледам утакмицу коју игра мој клуб било где у овој земљи. Клуб домаћин је у обавези да продаје улазнице за гостујуће навијаче на дан утакмице. Ви те карте, за гостујући сектор, нисте ни штампали за поменуту утакмицу. И како то да не знаш шта пише у закону а знаш да домаћи клуб није у обавези да пусти гостујуће навијаче? Ко је то измислио? То је тај Пазарски закон, јел да? Где још важи то правило у Србији, на ком стадиону? И нема ту кратко-дуго време, ви сте знали да ће навијачи Војводине присуствовати утакмици, тако сте требали и да кренете у организацију што се тиче безбедности.

И шта је то смешно у поређењу наше утакмице и ДС-цз? Јел закон исти за све или како коме одговара? И како је то звезда стала иза својих навијача за поменуту утакмицу, ако ти није тешко да ми објасниш.
Инжињер

Post by Инжињер »

Ја нећу улазизи у ову расправу!
Ја ћу тебе само питати опет ФКНП није обезбедио карте на благајни за гостујуће навијаче,
ниси ми одговорио? Зашто? Aко сте послали своју процену односно број навијача који очекујете,
без обзира што ФКВ не доводи навијаче организовано...>?
Питање је наравно наменјено Freaks1994-u.
Stexman

Post by Stexman »

zukenp wrote:Jel FK Vojvodina poslala dopis u kojem pise da ne vodi i da nije odgovorna za svoje navijace?! Ne znam kako pise u zakonu(ili cemu vec) al sigurno znam da ako gostujuci klub kaze da ne stoji iza svojih navijaca,onda ni policija a ni domaci tim nije u obavezi da ih pusti.
Ovo je nevidjena glupost! Sta ima mene ili bilo koga drugog klub da vodi bilo gde? I sta ima klub da stoji iza bilo koga od nas. Mi smo tu da stanemo iza njega a ne on iza nas!
I ko je to ko moze mene da ne pusti na stadion? Domaci klub? Po kom osnovu?
Ovo je koliko ja znam slobodna zemlja! I ja ako hocu da idem negde o svom trosku, mogu da odem i u Novi Pazar i Bujanovac i Beograd i Suboticu...
Policija moze da mi zabrani samo zato sto su bahati i pod izgovorom bezbednosti mogu da mi zabrane da udjem na stadion, ali ne zakonito! A pogotovo nemaju prava da mi zabrane
da udjem u bilo koji grad. Ako klub ne vodi zvanicno(ni nezvanicno) navijace, zasto se odmah predpostavlja da ti isti navijaci ne mogu sami da se organizuju?
Koji to zakon zabranjuje putovanje ili prisustvovanje utakmici? A ja sam svestan da ako napravim neku glupost, mogu da odgovaram i to je to!
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Инжињер wrote:Ја нећу улазизи у ову расправу!
Ја ћу тебе само питати опет ФКНП није обезбедио карте на благајни за гостујуће навијаче,
ниси ми одговорио? Зашто? Aко сте послали своју процену односно број навијача који очекујете,
без обзира што ФКВ не доводи навијаче организовано...>?
Питање је наравно наменјено Freaks1994-u.
Да, ФКНП није обезбедио те карте за продају.
А ако мене питаш зашто, могу ти само одговорити јер им се може и то нико од надлежних не санкционише.
По том њиховом правилу нико нигде не би пуштао гостујуће навијаче на стадион.
Инжињер

Post by Инжињер »

Како су онда представници Фирме како ти кажеш, рекли да је ФКНП тражио од нашег клуба
да гарантује долазак гостујућих навијача те да клуб није мога да да гаранцију да ће навијачи доћи
и из тог разлога карте нису пуштене у продају за гостујући сектор?
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Ајде прочитај детаљно још једном све што сам писао везано за дешавања око те утакмице, имаш у овој теми и у теми о утакмици са Пазаром.
Оно што није истина у Фирмином саопштењу је да је неко из клуба послао допис да навијачи Војводине не долазе на утакмицу! То није истина и јавио сам се јер се та дешавања тичу и лично мене и између осталог дела посла за који сам задужен. Представницима Фирме сам показао све дописе који су размењени са Пазаром и полицијом како би се и уверили у то.
И још нешто везано за ту тему и да завршим. Нисам се оглашавао пре утакмице јер сам мислио да се Фирма ипак спрема на пут и да је то саопштење било трик за јавност и да ће се ипак неко појавити у Пазару. Утакмица је прошла како је прошла и морао сам да се јавим да не буде како је неко други крив за дешавања везана за ту утакмицу. Једини кривац је ФК Нови Пазар и то тако и треба да се каже.

@Инжињер
Питај ме конкретно ако те нешто занима, одговорићу, немој да околишаш и да остане нешто недоречено.
Инжињер

Post by Инжињер »

Конкретно сам био присутан када се водио разговор између тебе и представника фирме пре утакмице
и ти си рекао исто као и сада да није истина да је клуб послао да навијачи не долазе, него да је тражена
некаква гаранција за навијаче коју клуб није мога-хтео да да.

Да скратимо и да се не играмо игре речи клуб је могао да "аминује" долазак навијача, али није и крај!
Или је можда 50 људи то схватило на један начин а ти опет на неки други, пошто си познат да видиш
увек нешто сто већина не види.
Matador

Post by Matador »

Čemu sve ovi neće pribeći... Pojedinim navijačima koji pišu protiv uprave na društvenim mrežama stižu pretnje sa lažnih profila...
slaninica

Post by slaninica »

Naravno da postoji prava istina i komesarova mutna istina. Ma sve govnjavom motkom,isti je kao i olosi sa vrha. FIRMO sta cekas,dokle stedite vase isprdke?
Post Reply