Ово није истина.njaks wrote:ФИРМА1989 wrote:У паузи припреме фантастичне маркетиншке акције, промоције "јубиларног Вошиног вина", производа старог 4 године са новом етикетом, Управа Клуба је нашла времена и да пошаље допис полицији и Управи ФК Новог Пазара.
Наиме, они су послали допис у коме су рекли да навијачи Војводине не долазе на ову утакмицу. Овим гестом су спречили организован одлазак на ову утакмицу, јер ће бити спречен сваки улазак у град од стране полиције (свима је врло добро позната ситуација око одласка на ово гостовање и велики број случајева када су противнички навијачи враћани). И поред тога, уложени су огромни напори да организујемо ово гостовање, нажалост, свуда смо наишли да негативан одговор. Поручено је да нећемо ући у град, а не на утакмицу.
Срамотни потези у коме покушавају својим навијачима, у години јубилеја, да онемогуће да присуствују утакмицама свог Клуба, само показују њихову немоћ и страх.
НЕЋЕМО СТАТИ!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Пошто се између осталог ово тиче и дела посла за који сам задужен, лично сам имао увид у све дописе који су размењени на релацији ФКВ-ФКНП. Речено је између осталог, да клуб не доводи организовано навијаче, али се навијачи самоорганизују као и за предходна гостовања и сигурно ће присуствовати утакмици. У ово су се јуче могли уверити и неки од представника Фирме којима сам показао дописе.
Да неко не би помислио да се овде ради о неким специјалним дописима само да мало објасним. Пред сваку утакмицу, два клуба размењују све информације које би могле да послуже око саме организације утакмице (када екипа долази на стадион, боја опреме, број делегације, број навијача...).
Е сада какви владају закони у Србији најбољи доказ је исто то коло где је звезда послала идентичан допис као и Војводина Пазару, али као што сте сви видели звезда је имала навијаче на Карађорђу. Иначе да вам буде још јаснија ситуација, ни један клуб никада није послао допис да доводи навијаче организовано, изузев Војводине пар пута у прошлости када је Бата инсистирао на томе да буде све јавно и да клуб стоји иза организације навијача. По законима из Пазара свуда би се играло без гостујућих навијача.