O Puškariću nekako ne znam šta da mislim: dok nije dao taj gol hteo sam zbog njega da pojedem stolicu ispred sebe. Nisam siguran da li sudija nije video ono njegovo igranje rukom u šesnaestercu (negde između 20 i 30 min, a za koje mi još uvek nije jasno čemu i šta mu je bilo na pameti da u krajnjem uglu šesnaesterca rukom mlatara, a protivničkog igrača ni na vidiku), ili mu je bilo previše smešno da bi svirao (najviše tipujem na ovo), ili nam je prosto progledao kroz prste, bilo kako bilo, da je utakmicu sudio neko ko se striktno drži pravila svirao bi penal, popili bi gol, i pitanje da li bi im probili bunker do kraja utakmice. Ovako, dao je taj gol, prodrmao prečku sa 30 m (oduševio me sa šutom) i do kraja još i bio OK... Aj da ga vidimo i u narednim utakmicama

Što se ostalih tiče, ma šta pričali, Sergej je odigrao korektno. Moj je utisak da njegov zadatak na ovoj utakmici nije bila defanziva, igrao je polušpica i, po meni, daleko bolje od Stojanovića. Jednostavno, kad dobije loptu uvek zna šta će sa njom. Dosta precizno odigrava iz prve, prijem je neverovatan, pasovi kao da su navođeni... Naravno da fizički ima još dosta da napreduje, i ovoliko koliko je trčao videlo se, kada je izlazio da je bio poprilično umoran. Iz tog razloga, ne vidim razlog da se on troši nešto previše na defanzivi kad su tu Radoja i Poletanović koji to rade perfektno. Sa druge strane, Stojanović je ponovo dokazao da je pravi menađerski igrač i ne bi znao da kažem za koju je funkciju na terenu..
Veselinović je bio dosta angažovan na terenu, samo mi nije jasno zašto se onoliko izvlači na to desno krilo. Malo mi smešno izgleda kad Alivodić trči u šesnaesterac na skok... Ok da se nekad nešto malo promeša, ali brate mili...
Nasta je, po meni, odigrao najbolju utakmicu od kada je u prvom timu, skoro bez greške, u defanzivi pogotovo.
Mali Babić pokazuje klasu. Taj mali odavde može otići samo direktno za Nemačku ili Španiju... Način na koji se postavlja, kako oduva svakog ko mu se nađe na putu, mene jednostavno oduševljava. On je samo razlog više zašto sam srećan što smo se rešili onog ćelavog goveda, jer mu je taj mali bio svo vreme pod nosom, a on je kao neki stručnjak za mlade talente... Ne znam koliko je realno, ali bi više od svega voleo da ga natamburamo posred JNA.
Radoja i Poletanović standardno dobri, ali bi voleo od njih da vidim malo više onoga što su prikazali protiv Voždovca...
Alivodić polako dolazi sebi, i čini mi se da će biti sve bolji i bolji. Kad bi ponovio groblju ono od prošle godine, ja bi bio jako zadovoljan

Živković je već jedan gol dao groblju, red je da nastavi tradiciju

Ivanića opet nismo videli... Hoće li naći taj dečko već jednom nekog menađera...
Sve u svemu, dobro je prošlo, tri boda smo upisali protiv direktnog konkurenta na tabeli, valja sad konačno i nešto u gostima dobiti