22. kolo: partizan-Vojvodina 1:1

Šta očekujete od meča?

Pobedu
27
55%
Remi
11
22%
Poraz
11
22%

Total votes: 49

Turija

Re: XXII kolo JSL: Fk partizan - Fk Vojvodina, subota, 18:00

Post by Turija »

Daljac wrote:Дефинитвно најдражи реми у животу! Вредело је киснути сат и по за ово! управо у томе је разлика између нас и њих: ја могу да се на срећи овога ремија возим још пет дана, а њима ни договорени трофеји никада неће значити толико! Ми познајемо прави фудбал, и само то од наших момака тражимо, и вечерас смо то и добили!

Јавни час фудбала, техничке супериорности и виртуозности! Усрали смо се овоом ошуреном дачићевом клону по сред тренерске дипломе: пред собом је имао све ове момке 6 месеци, и није видео да има потенцијал достојан такмичења много респектабилнијег од наше несрећне лиге!

Браво момци, браво, браво! Колико тачних пасова, пета, дриблинга, пожртвованости! Браво!

Ништа ново немам да додам и приметим, осим чињенице коју сам тек у снимку у тотал сокеру видео: Мијате, сине, брате, пријатељу НЕ МЕЊАЈ СЕ СА ТИМ ГОВНИМА ЗА НАШ ДРЕС, њихов дрес ти ни као отирач пред вратима не треба, а они нису достојни наш ни у руци до свлачионице да понесу! Ми смо господа, а они коментара недостојни!

Поздравио бих још само за крај господина Љубу Ристовског, који није жалио комплименте на рачун наших момчина, и показао да (нажалост, невеселе) дане на нашој клупи није заборавио, а да је у данима и годинама које су уследиле на трибинама Карађорђа постао прави сланинар :cheers: такође, престоничким новинарима који би за овакву партију (погледајте у Новостима, уколико их неко фудбалски писмен не исправи) Мијату и Бабићу дали оцену 6, препоручујем да се посвете пијачном барометру, јер о фудбалу много, много тога још имају да науче пре него што њихов суд ико узме за иоле меродаван...
:!: :!: :!:
Javni čas modernog fudbala u lavoru.
Ne sećam se kada smo ih ovako nadigrali i osramotili, čak i kad smo ih ubedljivo pobeđivali, nisu bili tako poniženi u igri.Sijaset lucudnih dodavanja, sigurne kontrole lopte i brzih akcija, odvaljena prečka sa 30-ak metara itd itd, a toliko nemoći sa njihove strane.
Ivanić je najzad ušao na teren; neka se spreme Stefan Nikolić i Georgije Ilić.
Nemamo zamenu na desnom beku, kada Živković ne može da igra (Popara nije bek, iako još uvek ne znam za koju poziciju je doveden?), a u napadu nam fali adekvatna zamena u vidu lucidnog strelca.Dobri su Laza i Stojanović.I sinoć je Stojanović namestio Alivodiću zicer (ali je Enver zastao - ne znam zašto :?: i dozvolio da mu izblokiraju udarac).Zato nam treba Ilić; c-for koji daje gol (iz tih situacija).
PS
Gaćinoviću, šta će ti taj dres?
Budi pametan i strpljiv i imaćeš kolekciju dresova evropskih timova.Znaj, Vošin se ne daje onima koji nas nečasno i sistematski kradu decenijama.Čestitaj kao pravi sportista, ali razmene dresova nema.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Re: XXII kolo JSL: Fk partizan - Fk Vojvodina 1:1

Post by Voja »

Brdo prelepih utisaka cu pamtiti iz ove utakmice. Prvo,sam sastav... napokon smo izasli na teren zeljni dokazivanja i bez mudrovanja... realno nisam ocekivao ovakav sastav zbog meca u kupu,ali jos jednom se pokazalo da ukoliko igras posteno i das sve od sebe nagrada za trud obavezno sledi.Cestitke pre svega Sosi sto nije izigravao velikog maga,nego je eto... pustio svu decu da igraju :cheers:

Dalje,ona povratna lopta Stojanovica kada je Alivodica izbacio 1 na 1.Ubedjen sam da vise od pola svih aktivnih igraca na svetu,ne bi tako odigralo vec bi trazilo drugo (gluplje) resenje.
Sansa Mijata kada je ukrao loptu i uleteo u 16m.,"slomio" Trajkovica i sutirao.... vratila mi je na trenutak u misli Abubakara.... kao da je on bio na mestu Mijata... sve bi isto izgledalo...
Velika borba Zivkovica... decko se mnogo zalaze,vremenom ce doci i iskustvo,rutina,a samim tim i onaj nas stari Alivodic.
Milinkovic-Savic... za svoju gradju decko neverovatno "miluje" loptu.... bice to biser... mnogo nasih dobrih igraca u proslosti je osecalo prostor... On oseca loptu.... bice zvezda fudbala.
Fantasticno vodjenje meca sa nase klupe... koliko samo rezona je bilo u izmenama (na osnovu onog sta ti treba na terenu,a sta imas na klupi)... kad se setim celavca (dok nas je vodio) i njegovih izmena,Sosa u tom poredjenju dobija titulu doktora fudbala.
Pekaric... iskreno za mene najprijatnije iznenadjenje u drugom delu sezone. Nisam ocekivao mnogo od njega,a on odlican.
Partizanovi korneri... toliko nemoci i tolika dominacija nasih igraca u skoku dugo nije vidjena
Akcija koja je prethodila penalu... sto neko rece,samo premotavati,premotavati,premotavati.... mi da uzivamo,a izdajice da uce fudbal.
Precka je bila dobra,ali ipak je ona Puskina od pre neki dan bila meni atraktivnija.
Puskaric... cudan neki igrac... ne uliva mi neko poverenje,a uvek izdominira,uvek unese neku cvrstinu u ekipu,uvek iznedri nesto neocekivano,samo da tako nastavi...
i na kraju sada vec cuven Sosin osmeh posle gotovo svakog meca (koji je direktno prenosen)... kao sto vec rekoh,deluje bas nekako vragolanski,smekerski,samo jos nikako da provalim,da li se to on sprda sa novinarima ili se i on samo IGRA FUDBALA!!!?

A ovaj lik sto prenosio mec na Areni.... zna li neko,da li je ziv uopste? Plasim se za njegovo zdravlje... sve sam pipao prostor oko TVa da vidim cure li suze iz ekrana. Toliko navijanja,kukanja.... za nepoverovati.Najjace je kad vidi da je bez argumenata (kao npr.kad onaj odneo Pekarica na sredini terena),onda nije siguran i ostavlja gledaocima da procene,a kad se nesto uopste ne vidi (jedan duel uz aut liniju pred kraj mece,kada je pomocni svirao aut za Partizan) onda on VIDI: "evo,da... lopta je udarila igraca Vojvodine u njegovu desnu nogu (koja se zbog ugla snimanja i ne vidi u kadru),da,aut je Partizanov"

Ma nema ovaj bod cenu... jos da pobedimo Zvezdu i za mene sezona uspesna :cheers:
Last edited by Voja on Sun Apr 06, 2014 10:58 am, edited 2 times in total.
Image
srkins

Post by srkins »

http://www.sportal.rs/news.php?news=122891" onclick="window.open(this.href);return false; Pozdravi trajkovica :D :lol:
the Gari

Post by the Gari »

:) wrote:Dajte ljudi celu utakmicu za dijasporu :cheers:
Deo dijaspore je (uz mučenje sa razdrndanim streamingom) pogledao sinoćnu zajebanciju dečaka sa državnim projektom, ali u svakom slučaju mogli bissmo opet, tako da se pridružujem zahtevima.
:mrgreen:

Inače, kao i uvek, Budababa, Daljac & Turija su sve potanko objasnili kako i šta se juče odigralo i kako to treba da kontamo u budućnosti, pa se ja ne bih dalje pravio pametan.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stefke

Post by Stefke »

"Set as screen saver" :mrgreen:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZhyLjJxJ4MQ[/video]
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Joe

Post by Joe »

Ljudi ja davno nisam uživao u svakom momentu gledajući igru našeg voljenog tima. Svaki momenat je nepocenjiv. Snimajte celu utakmicu, snimajte total soccer, sve snimajte i kačite pošto ja nisam u mogućnosti. Inače mislio sam da nikada to neći ozgovoriti ali više bih voleo da je nepostojeći penal dosuđen za nas bilo bi mi još slađe. I zbog finala kupa i zbog baksuza koji su konačno otišli iz kluba, a i ćevalvac da se još više nervira.

Inače niko ne spominje momenta utakmice kada trajković viče ja mislim Milinkoviću Saviću "Nemoj da se zajebavaš samnom". On ga kulira i nastavlja po svom. Na kraju opušteno daje gol sa penala kao da je na treningu. :klanjanje:

Iako bi jako voleo da je penal nepostojeći ipak izgleda da nije. Start nogom je bio gotovo metar unutar 16 za koji mislim da je sudija svirao prekršaj. Tako da smo mi ipak jedini koji su ostećeni u ovoj utakmici zbog prestrogo dodeljena dva žuta kartona.

Evo ga start nogom.

Image
Camel

Post by Camel »

go**o kockarsko Trajković, je vređao Pekarića u tunelu nazivajući ga muslimanskom pičkom!
srkins

Post by srkins »

A Lazovic je svasta rekao Zivkovicu kad ga je ovaj sprecio da da gol..valjda je mislio da treba da ga pusti
the Gari

Post by the Gari »

srkins wrote:Valjda je mislio da treba da ga pusti
Što bi kazala šataNa klavacBe: "Navikaaaaaaa je toooo" :mrgreen:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
recni galeb

Post by recni galeb »

a sta budali drugo i ostaje? (mislim na tuznog psa)
nego meni nesto govori da se radujemo i u kolu kada cerga stize u nas grad, ma sa cim oni mogu na ove decake, nema tu te sile... nek resavaju go**a medjusobno tog laznog sampinjona sa sve pratecim efektima sto se mene tice padanja lavor stadiona na sve sto se nadje u njemu tad...
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Brdo prelepih utisaka cu pamtiti iz ove utakmice. Prvo,sam sastav... napokon smo izasli na teren zeljni dokazivanja i bez mudrovanja... realno nisam ocekivao ovakav sastav zbog meca u kupu,ali jos jednom se pokazalo da ukoliko igras posteno i das sve od sebe nagrada za trud obavezno sledi.Cestitke pre svega Sosi sto nije izigravao velikog maga,nego je eto... pustio svu decu da igraju :cheers:

Dalje,ona povratna lopta Stojanovica kada je Alivodica izbacio 1 na 1.Ubedjen sam da vise od pola svih aktivnih igraca na svetu,ne bi tako odigralo vec bi trazilo drugo (gluplje) resenje.
Sansa Mijata kada je ukrao loptu i uleteo u 16m.,"slomio" Trajkovica i sutirao.... vratila mi je na trenutak u misli Abubakara.... kao da je on bio na mestu Mijata... sve bi isto izgledalo...
Velika borba Zivkovica... decko se mnogo zalaze,vremenom ce doci i iskustvo,rutina,a samim tim i onaj nas stari Alivodic.
Milinkovic-Savic... za svoju gradju decko neverovatno "miluje" loptu.... bice to biser... mnogo nasih dobrih igraca u proslosti je osecalo prostor... On oseca loptu.... bice zvezda fudbala.
Fantasticno vodjenje meca sa nase klupe... koliko samo rezona je bilo u izmenama (na osnovu onog sta ti treba na terenu,a sta imas na klupi)... kad se setim celavca (dok nas je vodio) i njegovih izmena,Sosa u tom poredjenju dobija titulu doktora fudbala.
Pekaric... iskreno za mene najprijatnije iznenadjenje u drugom delu sezone. Nisam ocekivao mnogo od njega,a on odlican.
Partizanovi korneri... toliko nemoci i tolika dominacija nasih igraca u skoku dugo nije vidjena
Akcija koja je prethodila penalu... sto neko rece,samo premotavati,premotavati,premotavati.... mi da uzivamo,a izdajice da uce fudbal.
Precka je bila dobra,ali ipak je ona Puskina od pre neki dan bila meni atraktivnija.
Puskaric... cudan neki igrac... ne uliva mi neko poverenje,a uvek izdominira,uvek unese neku cvrstinu u ekipu,uvek iznedri nesto neocekivano,samo da tako nastavi...
i na kraju sada vec cuven Sosin osmeh posle gotovo svakog meca (koji je direktno prenosen)... kao sto vec rekoh,deluje bas nekako vragolanski,smekerski,samo jos nikako da provalim,da li se to on sprda sa novinarima ili se i on samo IGRA FUDBALA!!!?

A ovaj lik sto prenosio mec na Areni.... zna li neko,da li je ziv uopste? Plasim se za njegovo zdravlje... sve sam pipao prostor oko TVa da vidim cure li suze iz ekrana. Toliko navijanja,kukanja.... za nepoverovati.Najjace je kad vidi da je bez argumenata (kao npr.kad onaj odneo Pekarica na sredini terena),onda nije siguran i ostavlja gledaocima da procene,a kad se nesto uopste ne vidi (jedan duel uz aut liniju pred kraj mece,kada je pomocni svirao aut za Partizan) onda on VIDI: "evo,da... lopta je udarila igraca Vojvodine u njegovu desnu nogu (koja se zbog ugla snimanja i ne vidi u kadru),da,aut je Partizanov"

Ma nema ovaj bod cenu... jos da pobedimo Zvezdu i za mene sezona uspesna :cheers:
Bravo Vojo, potpisujem svaku reč.
Ovakva igra je izuzetna retkost na našim terenima i treba je zabeležiti (a i da se ti i ja slažemo, od reči do reči :wink: :cheers: )
Obrukali smo ih, igrajući se sa njima kao sa malom decom - i to ih najviše boli.
Igra Voša (ponovo) kao Barsa.Ne smemo sada stati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Baltazar

Post by Baltazar »

Nekoliko utisaka:
1.Nisam verovao da nećemo kalkulisati sa sastavom zbog srede. Tako treba. Igrajte se fudbala.
2.Sada se vidi koliko je dobro što nas je Nikolić napustio.
3.Trajković je igrao rukom. Zato je sviran penal.
4.Prodaja dva igrača za 500.000e je bio odličan potez koji je uprava (napolje) napravila.
5.Kome nije bilo jasno šta i kako igra Sergej-sada zna.
6.Puškarića sam upoznao u pravom svetlu. Odličan igrač.
7.Živković je pokazao da je perspektivniji od Vuleta u istim godinama. Na njemu bi dokraja mogli i dobro zaraditi.
8.Radojine minijature su za udžbenike.
9.Od Nine nisam mnogo očekivao. Zadnjih godinu dve je malo igrao zbog povreda. A on sad igra redovno. Pravi vođa ovih mladih igrača. Inače su nam igrači retko povređeni što se mora primetiti.
10.Jedva čekam da Vanja stane na gol. Ha-ha . Biće sprdačine sa blizancima.
11.Glavni adut nkp skok igra je potpuno neutralisana. Sergej stoji na prvoj stativi, Babić i Pekara u sredini...Mislim da je zbog te nemoći u prekidima najviše došlo do nervoze kod protivnika.
Vojvodina, jedna jedina!
Box

Post by Box »

U 13h na SOS-u ide Total soker (skracena verzija) pa, ako je neko u prilici, neka snimi emisiju i okaci na youtube... Treba cuvati uspomene na ove lepe trenutke :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A sta kaze komentator:

-kod 1:0;
Iako su izvrsene sve izmene,nikako ne treba ocekivati vise od dva minuta produzetka jer je jedna izmena izvrsena u prvom poluvremenu

-kod 1:1 i u vec 4.minutu produzetka;
treba da se igra bar jos dva minuta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joooooooj nemoci moja :greenbutt:
Image
playmaker

Post by playmaker »

https://www.youtube.com/watch?v=3JMdjStesnI" onclick="window.open(this.href);return false;

4-ta sekunda!

Kakav pregled i kakav pas Serdja ljudi! To je ono o cemu smo ja i Grba pisali, decko je jednostavno pokidaooo! :gospodin:
Locked