Daljac wrote:Дефинитвно најдражи реми у животу! Вредело је киснути сат и по за ово! управо у томе је разлика између нас и њих: ја могу да се на срећи овога ремија возим још пет дана, а њима ни договорени трофеји никада неће значити толико! Ми познајемо прави фудбал, и само то од наших момака тражимо, и вечерас смо то и добили!
Јавни час фудбала, техничке супериорности и виртуозности! Усрали смо се овоом ошуреном дачићевом клону по сред тренерске дипломе: пред собом је имао све ове момке 6 месеци, и није видео да има потенцијал достојан такмичења много респектабилнијег од наше несрећне лиге!
Браво момци, браво, браво! Колико тачних пасова, пета, дриблинга, пожртвованости! Браво!
Ништа ново немам да додам и приметим, осим чињенице коју сам тек у снимку у тотал сокеру видео: Мијате, сине, брате, пријатељу НЕ МЕЊАЈ СЕ СА ТИМ ГОВНИМА ЗА НАШ ДРЕС, њихов дрес ти ни као отирач пред вратима не треба, а они нису достојни наш ни у руци до свлачионице да понесу! Ми смо господа, а они коментара недостојни!
Поздравио бих још само за крај господина Љубу Ристовског, који није жалио комплименте на рачун наших момчина, и показао да (нажалост, невеселе) дане на нашој клупи није заборавио, а да је у данима и годинама које су уследиле на трибинама Карађорђа постао прави сланинартакође, престоничким новинарима који би за овакву партију (погледајте у Новостима, уколико их неко фудбалски писмен не исправи) Мијату и Бабићу дали оцену 6, препоручујем да се посвете пијачном барометру, јер о фудбалу много, много тога још имају да науче пре него што њихов суд ико узме за иоле меродаван...

Javni čas modernog fudbala u lavoru.
Ne sećam se kada smo ih ovako nadigrali i osramotili, čak i kad smo ih ubedljivo pobeđivali, nisu bili tako poniženi u igri.Sijaset lucudnih dodavanja, sigurne kontrole lopte i brzih akcija, odvaljena prečka sa 30-ak metara itd itd, a toliko nemoći sa njihove strane.
Ivanić je najzad ušao na teren; neka se spreme Stefan Nikolić i Georgije Ilić.
Nemamo zamenu na desnom beku, kada Živković ne može da igra (Popara nije bek, iako još uvek ne znam za koju poziciju je doveden?), a u napadu nam fali adekvatna zamena u vidu lucidnog strelca.Dobri su Laza i Stojanović.I sinoć je Stojanović namestio Alivodiću zicer (ali je Enver zastao - ne znam zašto

PS
Gaćinoviću, šta će ti taj dres?
Budi pametan i strpljiv i imaćeš kolekciju dresova evropskih timova.Znaj, Vošin se ne daje onima koji nas nečasno i sistematski kradu decenijama.Čestitaj kao pravi sportista, ali razmene dresova nema.