Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
laki

Re: Transferi

Post by laki »

ssnigd, ti komentarises kako smo na ivici zivaca i onda samo pomenes suprotstavljana misljenja na relaciji Ivanic - Mare :roll:

Po meni mnogo vaznije je to da svaka 3 boda jednako vrede, a ako se prisetimo mnogo sezona u nazad kad smo u mini tabeli: Vosa, zvezda, partizani, imali najbolji skor, a zavrsavaliv smo sa po 20 bodova iza prvoplasiranog, onda mozda dolazimo do zakljucka da je bolje da se jednom u zivotu napalimo za "male" utakmice i da tamo uzimamo konstantno maksimalan br bodova, ili bar u 90% slucajeva. Sta koji moj znaci da 3 boda protiv Jagodine (koja nas je u par navrata dobro ispenetrirala u proslosti) ne vrede kurca, ili kako je to Turija srocio nesto vezano za lulu i duvan?! Znas sta vrede?! MNOGO VREDE!!
Znam da je ovo malo utopisticko razmisljanje, jer jedan mlad tim, pogotovo sa tvrdoglavim mazgovom trenerom na celu tima, tesko da moze da bude tako konstantan i dominantan u ligi, bez obzira sto se ovo tesko moze nazvati ligom, ali definitivno igraci moraju da pocnu da svaku utakmicu dozivljavaju jednako bitnom i da svakoj utakmici pristupaju sa jednakim motivom.

PS:Mislim da bi admini trebali da par prethodnih postova prebace u temu sa Jagodinom...
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Jbg, pokleknuh i uvkoste me u diskusiju. :mrgreen:
No, na kraju nebitno totalno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

3 boda u derbiju (naročito protiv blizanaca) i 3 boda na ostalim mečevima vrede isto samo na papiru i u matematici, a na tržištu (fudbalskom) ne vrede, isto kao što ne vrede (na tržištu nekretnina) građevinski jednake kuće u Turiji i na Podbari.Razloga je sijaset.Objašnjavati zašto je to tako, potpuno je deplasirano.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:3 boda u derbiju (naročito protiv blizanaca) i 3 boda na ostalim mečevima vrede isto samo na papiru i u matematici, a na tržištu (fudbalskom) ne vrede, isto kao što ne vrede (na tržištu nekretnina) građevinski jednake kuće u Turiji i na Podbari.Razloga je sijaset.Objašnjavati zašto je to tako, potpuno je deplasirano.
Apsolutno se slazem. Jedna stvar o kojoj recimo niko ne vodi racuna,ali je jako bitna... na stadionu je po nekoj logici bilo bar 200 klinaca koji su prvi put na utakmici,koje su roditelji doveli (sto da ne) da vide "njihovu" Zvezdu... a od njih bi bar 100 odmah preslo da navija za Vosu da je pobedila,jer klinci vole pobednike i junake. Posle se cudimo sto je nasih navijaca jako malo,a u sustini ovo su utakmice u kojima pridobijamo nove navijace,i dokle god ih gubimo,klinci ce Vosi okretati ledja
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Danas u zurnalu Maric kuka kako nema pravu zamenu za Radoju,izmedju ostalog za Puskarica kaze da nikad nije igrao na toj poziciji i da se tu ne snalazi,ne znam koliko je to tacno.Ja sam ocekivao da ce Lukovic biti zamena za Radoju,i ako nemaju spremnu zamenu onda nisu smeli ni da ga prodaju u toku prvenstva,pogotovo sto nam je on kljucni igrac.Klub t.j. uprava mora sistemski i planski da prodaje igrace na primer ako se planira da se proda Gacinovic u narednom periodu ,mozda ovaj,mozda sledeci prelazni rok,vec sad moramo imati par alternativa na njegovom mestu ,koje ce dobijati sansu a najbolji ga i zameniti.A ne ko mi prodamo Radoju i od jednom se u prvi tim ubaci Makaric da zameni najboljeg igraca i kapitena a pre toga ni minut nije odigrao u prvom timu,i onda sto ne igra dobro.Sad imamo dve opcije da dovedemo adekvatno pojacanje ili da istrpimo Makarica ili Lukovica,po meni je realnija ova druga opcija.Najgora varijanta mi je lutanje sad igra Makaric,sad Tumbasevic sad ovaj,onaj...
Drugo,veliki je problem naglo ubacivanje omladinaca u prvi tim jer se ne zna kako ce podneti teret i pritisak igranja u istom,mozda je dobar igrac al nema karakter pa ga sputava da prikaze svoj kvalitet.Trece niko ,pa ni Barsa,ni Ajaks ne mogu svake godine da izbace 4-5 vrhunskih igraca iz svoje skole sa kojima ce imati vrhunski rezultat pa ni mi,mora se sa strane(male sredine za male pare) dovesti mlad perspektivan igrac na kom ce se u buducnosti zaraditi kao sto su Gobeljic,Marusic,Regan...neko mora da ide po Srbiji i okolini i da trazi novog Babica,Gacinovica,Kosovica,Laneta....
A ova diskusija o 3 boda je bez veze.Za nas Slaninare koji ne osvajamo titule uvek ce pobeda u derbijima da vredi vise,ja licno obozavam kad pobedimo OFKu ili Rad ili neku njihovu filijalu kad razmontiramo.A da se popisamo po istoku punom domacih izdajica nema cenu.
laki

Post by laki »

Nema cenu ni ostajanje na pustom zapadu sa mojih 3, 4 drugara dok pevamo "Jedan klub na svetu volim ja..." i davanje sebi oduska nakon poraza pevanjem voljenom klubu, za razliku od toga sto za vreme tekme severozapad je samo pokretao pesme mrzim zvezdu, da j***mo, zvezdu da mi ponude, ciganske p***e... Na osnovu toga jasno mi je zasto se vama vrednuju 3 boda vise protiv zvijezde, zato sto ste ogrezli u mrznji, zaboravili ste da treba mnogo vise da volite Vosu nego da mrzite blizance. Neki su to cak otvoreno na forumu i priznavali... Na papiru su ta tri boda i bitna, nigde drugo. Da smo ucackali jedan gol za nereseno sta bi to kao nesto promenilo na fudbalskom trzistu, kako kaze Turija??! Dajte da se ne zajebavamo, svako se pokazao koliko vredi i bez tog gola, poenta je u nasoj losoj igri ali vas mnogo vise boli sto smo izgubili od zvijezde nego sto smo izgubili tri boda i sto su svi odigrali kao popisani.

Zivele male utakmice, pun mi k***c ovih vasarskih manifestacija na zapadu kad vidis ljude koje nisi video 6 meseci jer su dosli da vide kako pobedjujemo zvijezdu. Ne da vole Vosu vec da vide kako j***mo kevu zvijedi. STRASNO! Zapitajte se koliko je zdrava vasa ljubav prema klubu trenutno...

A ti Vojo, ne znam u kom si tripu. Ja samo znam da ako mi Bog podari decu jednog dana, posle 5 0 kad izgubimo ostacu sa njima da pevam svom klubu makar sami bili na tribini. Toliko puta u poslednje vreme smo ispenetrirali zvijezdu, GDE SU TI KLINCI KOJI SU TADA ODMAH PRESLI DA NAVIJAJU ZA VOSU?! Nesto ih nema?! Ili je to samo bilo bitno sada da pobedimo, bas u ovoj tekmi pa da klinci promene odmah opredeljenje, one prethodne u kojima smo izdominirali nemaju veze?! Sta sve necu procitati... :roll:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ne mogu da verujem oko cega ljudi prave indijansko pitanje i svadjaju se... Ustvari, mogu da verujem, to je tako tipicno za nas, 2 coveka 3 misljenja 4 politicke partije, da mu jebem nanu naninu ko se usudi da o necemu misli drugacije nego ja... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
tulip

Post by tulip »

Ovo sto ti pises laki je poenta sporta i sportskog takmicenja. Sve to pije vodu u bilo kojoj regularnoj ligi. Lexa je dobro ranije primetio da mi treba da ostvarimo sampionski rezultat, jer bi onda imali maltene otvoren put ka LE. Evo nam primer groblja. Za protivnike su imali sve poluraspale ekipe koje su u rangu sa Spartakom, Cukom, Napretkom...
Ali kako u ovoj nasoj Srbiji da budes prvi!?
Dijagnoza je odavno vec postavljena. Crni i crveni blizanac su karcinom srpskog fudbala koji se vestacki odrzava na aparatima isisavajuci krv ostalim klubovima. Pogledaj koliko se klubova zbog njih ugasilo. Isto sranje je i u kosarci. Uzicku Slobodu su na pravdi boga izbacili u drugu ligu jer je iskocila iz sistema Tole lige. Tvrdim da su igrali najposteniji fudbal.
Zbog svega toga, kao i vecina podrzavam sve sto su Turija i Voja napisali. Veruj mi da tu noc posle utakmice sa musavima, od nervoze nisam mogao zaspati do 4 ujutro. Sve misli su mi se svele na to da mi nije zao nasa 3 boda sto smo izgubili, vec mi je najvise krivo to sto su oni pobedili. Zlo je pobedilo dobro.
Zakljucak je da mi ili bilo koji drugi tim ne mozemo biti sampioni, osim ta dva gada i za mene je svaki njihov poraz, jednak pobedi za pravdu.
DAJ GOL!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Prelazni rok izgleda tiho privodimo kraju... U ponedeljak uveče se zatvara pijaca u većini država, iako će slobodni igrači moći još neko vreme da se potpisuju. Što se tiče odlazaka, Babić izjavio za novosti da verovatno ostaje u klubu. Kod nas se pijaca zatvara dan ranije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Helm

Post by Helm »

Zna li neko nesto vise?

http://mondo.rs/a723084/Sport/Fudbal/MO ... -Mihe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Daljac

Post by Daljac »

Аутор текста је новинар из Бањалуке који Бабића познаје лично. Он тврди да је, нажалост по нас, вест 100% тачна.
Dejan

Post by Dejan »

Sada deo sredstava uloziti u dovodjenje mladjeg Srdjanovog brata, Nebojse Babica iz Borca, Almedina Zlikica iz Pazara, Amera Gojaka iz FK Olimpik Sarajeva...
lazarr

Post by lazarr »

Dejan wrote: Nebojse Babica iz Borca, Almedina Zlikica iz Pazara, Amera Gojaka iz FK Olimpik Sarajeva...
Baš si optimista Dejane.

Pre sam sklon da poverujem da će ovaj naredni (poslednji) dan prelaznog roka naša uprava izvršiti doselekciju nekog drugog tima prodajom još kog igrača. Od "kapitalaca" je ostao još samo jedan....
"Šteta" bi bila ne prodati ga već sutra.

Hajmo, navali narode!!!
Još malo pa nestalo!!!!!
laki

Post by laki »

Sve zavisi za koliko para je otisao Babara...
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Znači odlazi i poslednji igrač iz ovog tima koji će imati ozbiljniju karijeru. E sad imamo baš pravu prosek ekipu.
Io odio Belgrado
Post Reply