Kada se ovakve i slične stvari pišu onda baš i izostane motivacija za pisanje i objašnjavanje.Matador wrote:Ranije smo imali najbolju upravu u istoriji uprava, a sad najtransparentniju, sampione fer pleja i transparentnosti sto bi u zanosu Zoka rekaoMene zanima koliko pripreme kostaju klub, kome se jos placa smestaj i prevoz osim igraca i strucnog staba? Kakvu korist klub, igraci i strucni stab ima od dolazak brojne delegacije cija se imena kriju? Sta na pripremama rade Miljus i Vavan? Kako vas nije sramota da Vavan zove Krunica, predstavlja se kao potpredsednik kluba i mafija preko telefona? Kako vas nije sramota da se tako bahato ponasate u vremenu kad klub grca u dugovima? Zinulo vam du#e da vidite put i ogrebete se od kluba. Svi se kunu u ljubav prema klubu do poslednjeg dinara. Koliko sada navijaca radi u klubu, ko se sprema da uzjase na Rabrenovo mesto? Kolika vam je plata?
U Tursku su samo zaposleni putovali na račun Kluba. Ja nemam platu, iako sam svaki dan u Klubu, a po ceo dan zauzet oko Kluba. Kada znam kako moje okruženje trpi zbog moje "ludosti" da napravim Klub po meri svih nas, ovakve stvari ne podižu moral i ne ohrabruju, kao ni sećanje na broj ljudi na rampi i još mnogo toga, ali to smo mi i to mi je jasno. Sa tim mogu da živim. Mnogo gore stvari su mi se zbog Kluba dešavale.
@Salvador
Na leto ćemo se sigurno pojačati i naći zamene za sve odlaske. Ne volim iskreno da pričam o sportskom delu, jer je to najosetljivija tema iz razloga što smo svi mi zajedno i najbolji treneri i fudbaleri i sve bi mi bolje kada sedimo i pričamo, pa ćemo videti kako će ljudi zaduženi za taj deo svoj posao uraditi, ali je sigurno da će se svi mnogo više pozabaviti ovom temom. Znam da je prioritet ovaj prelazni rok bio da se smanji godišnji budžet i to u velikoj meri uspelo. Bruto +250k je smanjen.
Veliki deo duga je vraćen, tekuće obaveze se redovno izmiruju, ide se ka lepšim vremenima. Mnogo se radi na generalnom sponzorstvu i na još gomilu drugih stvari. Sve ide polako jako, ali je bitno da ide.