Ipak, 3 boda su 3 boda, barem nesto pozitivno danas.
Širi nam se krug sportskih prijatelja, treba to pohvalitiVoja wrote:Napokon kraj teske serije meceva i svi srecni,i Jagodina,i Vojvodina,i Spartak i Zvezda
Evo ja bih najiskrenije zamolio ko god zna neki rezultat nek nam kaže unapred ovako mi je uz dužno poštovanje svim forumašima sve ovo veoma smešno. Uzgred Voja je u tim svojim kalkulacijama ubacivao i Mladost Lučane, N.Pazar tj pola lige...trenutno gledam cigane protiv pazaraca i ne deluje kao da će se ovi skloniti kao što je Voja tvrdio ali eto ako se to desi verujem da će se teorija još malo doraditi...sve u svemu meni te priče ne piju voduRed Marquis wrote:Širi nam se krug sportskih prijatelja, treba to pohvalitiVoja wrote:Napokon kraj teske serije meceva i svi srecni,i Jagodina,i Vojvodina,i Spartak i Zvezda
@1892
Već su ljudi pisali da se prijateljski krug mečeva ovim završava, pobeda se dala očekivati. Da je barem jedan od mečeva u krugu Jagodine, Vojvodina, Spartaka i zvezde završio nerešeno pa da i dovedemo u sumnju 3 za 3...
U maxbetu su davali oko 2,50 na Vosu, u mozzartu oko 2,70, a u meridianu je bila najpovoljnija kvota-2,90.Minja wrote:Da li je ovaj par bio na kladionici?
Taj sudija je zbog te situacije kaznjen i dokazano je da je Vozovac ostecen! To sto ti mislis da je regularan ne znaci da je tako.Voja wrote:Na sav glas se pricalo na forumu u golu Partizana (za 3:3) protiv Vozdovca kako je (navodno) poklonjen...
Baltazar wrote:Zašto našoj pobedi toliko kritika? Nismo šutnuli na gol? Pa shvatite realnost trenutka!