32. kolo: Bezanija-Vojvodina 3:2

Turija

Post by Turija »

Stara Garda wrote:Toza,Vesko,Despot....

ja sam zadovoljniji sa ovom drugom "titulom" za nas nego sa drugim mestom na tabeli,a oni neka budu drugi "ako ih nije sramota"...
:) wrote:Da vidimo kolko ce Apatinci biti Vojvodjani :!: :?: :idea:
Od danas mi je i Apatin na crnoj listi pored bg blizanaca.

SVAKA CAST DESPOTE!!!!!!!!!!!!!
Plaši me samo da nam se ne izmigolji i ta Titula i, da se ona, namesti Baljku.
Jer, banat igra još jedno kolo u plejautu (ništa oni nisu bolji od mladosti iz Apatina).U ligi koja vrvi od regularnosti, takav epilog je dosta realan, s obzirom da je njihov predsednik i u upravnom odboru partizana (zbog toga me i ne čudi što Zrenjaninci nisu prihvatili banat kao svoj klub).
A, koliko bi tek meni bilo drago da je Despot osvoji, citiraću samo deo iz svog topika Ranko Despotović, 3 godine nepravde od 25 oktobra 2006:

...Despotoviću želim dobro zdravlje i verujem da će se odužiti Voši na isti način kao svim dosadašnjim klubovima, tj biti prvi strelac tima, a što ne i Lige.Pa, do sada je tako bilo- gde god je igrao.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

lakse bi bilo da su me pljunuli u otvoreno oko.
Locked