Transferi
-
Mislim da dovodjenjem Kesica cu konacno moci da promenim signature
.Sarac ce biti rezerva,s obzirom da je potpisao na 12 meseci i to je OK.Trebaju nam jos rezerve na poziciji desnog beka i centarhalfa.Eventualnim dovodjenjem Nadja i Nebojse Marinkovica,prelazni rok bi se mogao smatrati uspesnim.

DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
-
Vratite naseg kapitena!
Nisam pristalica vracanja starih Vosinih igraca, ali mislim da treba vratiti igrace koji jos uvek vrede i koji bi ostavili srce na terenu za Vosu.
Zamislite da imamo ovakav tim:
GOLMANI: Kahriman, Brkic, Kesic (sva trojica reprezentativci)
ODBRANA: Stosic, Pekaric, Djuric, Nastic, Kacar (mislim da igra odlicno na poziciji stopera), Sarac (mislim da stvarno nemamo pravog levog beka),...
VEZNI RED: Dundjerski (vratio bih ga zbog iskustva i zgog atmosfere posto ga licno poznajem i znam kakav je), Davidov (ne smemo da ga pustimo, treba nam "vic" igrac), Popovic, Markovic (slabo se uklopio prosle sezone, ali bice sigurno bolji vec ove godine), Marinkovic (svidja mi se kako decko igra, mislim da nam treba nesto tako u timu), Krivokapic, Milutinovic, Vukobratovic,...
KRILNI IGRACI: Tadic, Smiljanic, Buac (koliko samo pretrce prethodna trojica), Pantelic, Tosic (iz Banata),...
NAPADACI: Despotovic, MILAN BELIC, Radosavljev, Drakulic, Sikimic, Aleksic,...
Mislim da smo prodali jednog od najboljih krilnih mladih krilnih igraca, Petkovic.
Uz pomoc jos nekolicine omladinaca i vodjstvo pravog trenera (ne kazem da Rajevac to nije ali i da jeste) mislim da mozemo da uradimo mnogo toga.
Srbobranci zauvek uz VOSU.
Zamislite da imamo ovakav tim:
GOLMANI: Kahriman, Brkic, Kesic (sva trojica reprezentativci)
ODBRANA: Stosic, Pekaric, Djuric, Nastic, Kacar (mislim da igra odlicno na poziciji stopera), Sarac (mislim da stvarno nemamo pravog levog beka),...
VEZNI RED: Dundjerski (vratio bih ga zbog iskustva i zgog atmosfere posto ga licno poznajem i znam kakav je), Davidov (ne smemo da ga pustimo, treba nam "vic" igrac), Popovic, Markovic (slabo se uklopio prosle sezone, ali bice sigurno bolji vec ove godine), Marinkovic (svidja mi se kako decko igra, mislim da nam treba nesto tako u timu), Krivokapic, Milutinovic, Vukobratovic,...
KRILNI IGRACI: Tadic, Smiljanic, Buac (koliko samo pretrce prethodna trojica), Pantelic, Tosic (iz Banata),...
NAPADACI: Despotovic, MILAN BELIC, Radosavljev, Drakulic, Sikimic, Aleksic,...
Mislim da smo prodali jednog od najboljih krilnih mladih krilnih igraca, Petkovic.
Uz pomoc jos nekolicine omladinaca i vodjstvo pravog trenera (ne kazem da Rajevac to nije ali i da jeste) mislim da mozemo da uradimo mnogo toga.
Srbobranci zauvek uz VOSU.
Izvini,a dal si ti gledao utakmice VOJVODINE protiv zvezde (kad smo pukli 1:0) , partizana ( isto kad smo izgubili 1:0), mladosti u apatinu ( 2:0) ...?markof89 wrote:Daj nemoj molim te.Da je los golman nebi ga svrstali u naj 11 na Evropskom za mlade.Anonimus wrote:Ma bitno da Kahriman ode! Dobijamo pare i imacemo sigurnijeg golmana na golu,u svakom slucaju.
Za nas Vojvodinu je odlicno sto je dobro branio na prvenstvu,svaka mu cast na tome,jer mu je cena skocila i verovatno ce otici negde ovog leta. Trostruka korist! Klub profitira,on obezbedjuje sebi zivot,mi navijaci ne moramo vise da strepimo kod svakog zivog centarsuta u nas sesnaesterac!
Jeste da smo mi imali najbolju odbranu u ligi,ali ipak nije Kahriman najzasluzniji za to. On se najvise spominje u medijima,ali to je iz nekih drugih razloga...

STOP MAFIJI!!!
apsolutno se slazem sa anonimusom.
Svaka cast za nastupe na EP, ali jedan prosecan golman, sa dosta kikseva i nesigurnosti, nista posebno, daleko manjeg potencijala od, recimo, Brkica.
Inace, kad su napadaci u pitanju, u poslednjih desetak godina, pored svih ovih "bombasticnih", tipa Stefan Djurovic, Ljubisa Vukelja, itd, znate vec, spektakularni talenti, samo su dva bili pravi kraljevi: jedan i jedini, Damir Stojak i Milan Belic.
Ranko je na pravom putu da ih nasledi...
Svaka cast za nastupe na EP, ali jedan prosecan golman, sa dosta kikseva i nesigurnosti, nista posebno, daleko manjeg potencijala od, recimo, Brkica.
Inace, kad su napadaci u pitanju, u poslednjih desetak godina, pored svih ovih "bombasticnih", tipa Stefan Djurovic, Ljubisa Vukelja, itd, znate vec, spektakularni talenti, samo su dva bili pravi kraljevi: jedan i jedini, Damir Stojak i Milan Belic.
Ranko je na pravom putu da ih nasledi...
Mislim da je Vosa daleko vise oslabljena odlaskom Petka nego odlaskom Davida.
Davidu, svaka cast, nije bio los, ali dajte ljudi, pa nije on Ronaldinjo da ga toliko zalite, ima deset puta boljih igraca na toj poziciji sa slicnim predispozicijama, samo je pitanje hoce li uprava to shvatiti i angazovati ih!
Davidu, svaka cast, nije bio los, ali dajte ljudi, pa nije on Ronaldinjo da ga toliko zalite, ima deset puta boljih igraca na toj poziciji sa slicnim predispozicijama, samo je pitanje hoce li uprava to shvatiti i angazovati ih!