Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da dovodjenjem Kesica cu konacno moci da promenim signature :mrgreen: .Sarac ce biti rezerva,s obzirom da je potpisao na 12 meseci i to je OK.Trebaju nam jos rezerve na poziciji desnog beka i centarhalfa.Eventualnim dovodjenjem Nadja i Nebojse Marinkovica,prelazni rok bi se mogao smatrati uspesnim.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Kesic - Brkic = najjaci golmanski tandem ne u drzavi, nego na Balkanu.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Cika_toma wrote:Kesic - Brkic = najjaci golmanski tandem ne u drzavi, nego na Balkanu.
Samo kad bi još i golmani igrali u tandemu Image

Gusto je na golu zaista. Pretpostavljam da će opet neko morati na kaljenje.
Anonimus

Post by Anonimus »

Ma bitno da Kahriman ode! Dobijamo pare i imacemo sigurnijeg golmana na golu,u svakom slucaju.
STOP MAFIJI!!!
milan belic

Vratite naseg kapitena!

Post by milan belic »

Nisam pristalica vracanja starih Vosinih igraca, ali mislim da treba vratiti igrace koji jos uvek vrede i koji bi ostavili srce na terenu za Vosu.

Zamislite da imamo ovakav tim:
GOLMANI: Kahriman, Brkic, Kesic (sva trojica reprezentativci)
ODBRANA: Stosic, Pekaric, Djuric, Nastic, Kacar (mislim da igra odlicno na poziciji stopera), Sarac (mislim da stvarno nemamo pravog levog beka),...
VEZNI RED: Dundjerski (vratio bih ga zbog iskustva i zgog atmosfere posto ga licno poznajem i znam kakav je), Davidov (ne smemo da ga pustimo, treba nam "vic" igrac), Popovic, Markovic (slabo se uklopio prosle sezone, ali bice sigurno bolji vec ove godine), Marinkovic (svidja mi se kako decko igra, mislim da nam treba nesto tako u timu), Krivokapic, Milutinovic, Vukobratovic,...
KRILNI IGRACI: Tadic, Smiljanic, Buac (koliko samo pretrce prethodna trojica), Pantelic, Tosic (iz Banata),...
NAPADACI: Despotovic, MILAN BELIC, Radosavljev, Drakulic, Sikimic, Aleksic,...

Mislim da smo prodali jednog od najboljih krilnih mladih krilnih igraca, Petkovic.

Uz pomoc jos nekolicine omladinaca i vodjstvo pravog trenera (ne kazem da Rajevac to nije ali i da jeste) mislim da mozemo da uradimo mnogo toga.

Srbobranci zauvek uz VOSU.
markof89

Post by markof89 »

Anonimus wrote:Ma bitno da Kahriman ode! Dobijamo pare i imacemo sigurnijeg golmana na golu,u svakom slucaju.
Daj nemoj molim te.Da je los golman nebi ga svrstali u naj 11 na Evropskom za mlade.
U srcu mome jedina si ti!
Anonimus

Post by Anonimus »

markof89 wrote:
Anonimus wrote:Ma bitno da Kahriman ode! Dobijamo pare i imacemo sigurnijeg golmana na golu,u svakom slucaju.
Daj nemoj molim te.Da je los golman nebi ga svrstali u naj 11 na Evropskom za mlade.
Izvini,a dal si ti gledao utakmice VOJVODINE protiv zvezde (kad smo pukli 1:0) , partizana ( isto kad smo izgubili 1:0), mladosti u apatinu ( 2:0) ...?
Za nas Vojvodinu je odlicno sto je dobro branio na prvenstvu,svaka mu cast na tome,jer mu je cena skocila i verovatno ce otici negde ovog leta. Trostruka korist! Klub profitira,on obezbedjuje sebi zivot,mi navijaci ne moramo vise da strepimo kod svakog zivog centarsuta u nas sesnaesterac!
Jeste da smo mi imali najbolju odbranu u ligi,ali ipak nije Kahriman najzasluzniji za to. On se najvise spominje u medijima,ali to je iz nekih drugih razloga... :wink:
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

apsolutno se slazem sa anonimusom.

Svaka cast za nastupe na EP, ali jedan prosecan golman, sa dosta kikseva i nesigurnosti, nista posebno, daleko manjeg potencijala od, recimo, Brkica.

Inace, kad su napadaci u pitanju, u poslednjih desetak godina, pored svih ovih "bombasticnih", tipa Stefan Djurovic, Ljubisa Vukelja, itd, znate vec, spektakularni talenti, samo su dva bili pravi kraljevi: jedan i jedini, Damir Stojak i Milan Belic.

Ranko je na pravom putu da ih nasledi...
shecky

Post by shecky »

Nek bude kako bude mada ja i dalje tvrdim da smo jako jako oslabljeni odlaskom Nikole Petkovica i jako mi je zao sto je otisao jer je tek sad nasao sebe u Vosi i eto ode....Jos ako se ne dogovorimo sa Davidom ..svaka cast pojacanjima ali u najboljem slucaju bicemo 5-10% slabiji nego prosle sezone.
Anonimus

Post by Anonimus »

Nemamo mi vise sta da se dogovaramo sa Davidovim,otisao je i kraj... :(
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Mislim da je Vosa daleko vise oslabljena odlaskom Petka nego odlaskom Davida.

Davidu, svaka cast, nije bio los, ali dajte ljudi, pa nije on Ronaldinjo da ga toliko zalite, ima deset puta boljih igraca na toj poziciji sa slicnim predispozicijama, samo je pitanje hoce li uprava to shvatiti i angazovati ih!
Anonimus

Post by Anonimus »

A koji su to igraci toliko bolji od Davidova na toj poziciji? :?
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Malo poverenja u izbor kluba (da, znam da poverenje treba steci, zasluziti i sacuvati, ali...), prema onome sto sam ja cuo spominje se jos jedan "povratnik" cije bi ime odjeknulo kao bomba!

ipak, ne bih spominjao ime za sada, da ne izmalerisem, videcemo sve za nekih nedelju dana.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Neces ti nista izmalerisati jer to ne postoji ako verujes u ono sto treba.
Tako da cujemo o kome se radi? Mislim da je to u redu.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Cika_toma

Post by Cika_toma »

slazem se, ali ipak bih sacekao jos par dana... objasnio sam ti sve u privatnoj poruci.

I zbog toga, a i zato sto nisam bas siguran u izvor...
Post Reply