Mislim da je to maslo menadzera - fora idi tamo, vise ces igrati kao (mada sumnjam, mislim da ce proci isto kao Kosovic), kvalifikacije za ligu sampiona, solidna ekipa (jedva cekam da im se ovo misljenje obije o glavu u evropi),...
Sto se mene tice, pored Makse, Melega, Zlicica, meni ni ne treba najbezmudiji kapiten u poslednjih 10ak godina. Cinjenica da ce obuci taj dres i da ce se vratiti da igra po kojekakvim Surdulicama je dovoljna kazna, sve preko toga je samo bonus.
Realno, ako ode tamo, znaci da nista nije naucio kao
kapiten FKV. Vulicevicu sam zeleo sve najgore, jer je znao sta radi i otisao je posle svega sto je doziveo kao igrac FKV. Poletanovica kontam jako boli ku*ac i za FKV i za navijace. Klub je doziveo kao odskocnu dasku, nista sentimentalnije od nekog stranca epizodiste, i mislim da nam takav igrac pored Makse, Melega i Zlicica u vezi ni ne treba.
U cergi se nece naigrati, sledi prelazak u neku Madjarsku/Cesku/Slovacku, a za par godina dolazi u Vozdovac/Spartak. Zelim mu da ga povrede zaobidju, ali ne i kanal u koji ce mu karijera upasti kad predje u zvezdu.