Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

|Posto smo "izgubili" Kacara, (upravo sam proverio informaciju,tacna je,samo smo tvrdili pazar),a jako mi je zao ,zapravo neverovatno, uskoro i Despota,Pekaru i Stosica,moram da napomenem da su kako sada svari stoje snovi o tituli,hteli da priznamo ili ne,pukli na milion komadica. ne zato sto cemo biti losiji od blizanaca,vec zato sto cemo moguce kiksirati na "manjim" utakmicama. No,ajde krenimo redom. Bilo bi mi jako drago da svih 3,5 miliona ode na racubn kluba,ali kada imam u vidu da ce Rabren i Cvetko slatko trositi deo para,zeludac mi se prevrne i kada spoznam da ce to da cine na ustrb gojkovog truda,gojkovih trenera i njegove neverovatne ,gotovo fanaticne borbenosti i rada. :evil: :evil:
BIlo kako bilo (eng Anyway), smatram da bi morali pojacati odbranu i dovesti Tubica iz Cukarickog,on i Djuric bi sigurno bili najbolji odbrambeni par u zemlji,zatim pokusati sa Pavlovicem iz Napretka (umesto Gojka) , dovesti eventualno i nekog dobrog levog spoljnjeg i desnog beka.
Sa tim igracima nastavili bismo neki niz, verujem da mozemo da pravimo transakcije povoljne po klub.
GOjko,kapitenu,srecan ti put,puno zdravlja,vecno cu se secati tvojih golova,i da se vratis kada budes bio A reprezentativac!
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Sta ti je moc sedme sile...

Promenise sliku,za cas. Za onog ko nije video,stajala je slika Despota sa komentarom ispod slike "Vidimo se u Moskvi"-Gojko Kacar.

Pregovori Dinama i Vojvodine traju vec nedeljama, ali je Kacar insistirao da ostane u Novom Sadu do kraja polusezone.
Ova recenica iz Dnevnika govori sve!!!

Gojko neka te zdravlje posluzi i SRECNO!!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Pa to je valjda zbog komentara koji sam im poslao, a kojeg nisu objavili :wink: Kao sto rece, sedma sila je to :lol:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Red Firm wrote:Pa to je valjda zbog komentara koji sam im poslao, a kojeg nisu objavili :wink: Kao sto rece, sedma sila je to :lol:
:D
poslao sam i ja,i naravno nisu objavili :oops:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slavko085 wrote:|Posto smo "izgubili" Kacara, (upravo sam proverio informaciju,tacna je,samo smo tvrdili pazar),a jako mi je zao ,zapravo neverovatno, uskoro i Despota,Pekaru i Stosica,moram da napomenem da su kako sada svari stoje snovi o tituli,hteli da priznamo ili ne,pukli na milion komadica. ne zato sto cemo biti losiji od blizanaca,vec zato sto cemo moguce kiksirati na "manjim" utakmicama. No,ajde krenimo redom. Bilo bi mi jako drago da svih 3,5 miliona ode na racubn kluba,ali kada imam u vidu da ce Rabren i Cvetko slatko trositi deo para,zeludac mi se prevrne i kada spoznam da ce to da cine na ustrb gojkovog truda,gojkovih trenera i njegove neverovatne ,gotovo fanaticne borbenosti i rada. :evil: :evil:
BIlo kako bilo (eng Anyway), smatram da bi morali pojacati odbranu i dovesti Tubica iz Cukarickog,on i Djuric bi sigurno bili najbolji odbrambeni par u zemlji,zatim pokusati sa Pavlovicem iz Napretka (umesto Gojka) , dovesti eventualno i nekog dobrog levog spoljnjeg i desnog beka.
Sa tim igracima nastavili bismo neki niz, verujem da mozemo da pravimo transakcije povoljne po klub.
GOjko,kapitenu,srecan ti put,puno zdravlja,vecno cu se secati tvojih golova,i da se vratis kada budes bio A reprezentativac!
Slazem se sa tobom Slavko skoro do u rec! Ali mislim da su snovi o tituli vec pukli, posle onih olako izgubljenih bodova neresenim rezultatima kod kuce sa Cukarickima i slicnima i ovog zadnjeg propustenog nokauta jednog od blizanaca. Mislim da realno nismo bili zreli za titulu od pocetka ove sezone, pre svega u glavama, iako smo igrackim kvalitetom vec tu nadomak nje.

Steta sto Kacar ide vec sada, voleo bih da je ostao do kraja sezone. On bi mogao da bude ta kvalitativna prevaga u nastavku prvenstva (zavisi sta i koliko ce blizanci da rasprodaju od svojih timova) koja bi mogla da vrati ono sto smo dosad prokockali, da nam drzi nadu za titulom otvorenom. Njemu zelim puno zdravlja i da ga povrede mimoidju, sve ostalo vec ima - i neizmerni talenat i radne navike i srce junacko i pametnu glavu na ramenima tako da sam siguran da ako ne bude zdravstvenih problema nece ni veliki uspesi da izostanu.

Ono sto je sada najvaznije je kako ce se ove pare uloziti. Jer uz izgradjen pobednicki mentalitet i razbijen kompleks beogradskih blizanaca sto cemo ove sezone da postignemo, uz pametnu kopovinu sledece sezone NEMA OPRAVDANJA ako ne uzmemo titulu. To naravno ako ove pare na kraju i dodju do kluba i u njemu ostanu a ne zavrse ko zna gde...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Djumi

Post by Djumi »

Motivacija i inteligencija su dva glavna elementa za brzi napredak.Shvatio je vrlo brzo sta moze da ucini sa talentom koji ima.Njegov karakter je toliko snazan da prosto vuce sve za sobom.

SRECNO GOJKO !!!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ice

Post by ice »

Posto je ovde uglavnom rec bilo o tome kolika je steta sto Gojko odlazi,sada bih zeleo da mu pozelim puno srece i zdravlja u daljoj karijeri i da postane jedan od najboljih evropskih fudbalera,posto on ima kvalitet za tako nesto.Srecno majstore,necemo te zaboraviti i vrati nam se jednoga dana,sa nestrpljenjem cemo te cekati.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Djumi

Post by Djumi »

Ninkov=Cukaricki
Blazic=Cukaricki
Nikolic=Bezanija
Radivojevic=Hajduk
Simovic=Novi Sad
Lekic=Zemun
Bokic=Banat
Karamatic=Mladost Apatin

p.s.Dati sansu mladom Krasicu !
ice

Post by ice »

Djumi,hvala na predlozima,sigurno puno vredi kada dolazi sa strane jednog dobrog strucnjaka.Nadam se da ce ovo dopreti do nekoga.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Djumi

Post by Djumi »

Djumi wrote:Ninkov=Cukaricki

Pavlovic Predrag Napredak Krusevac

p.s.Dati sansu mladom Krasicu !
Turija

Post by Turija »

Djumi, da li se radi o Lekiću koji je bio u Vojvodini, još dok je Bobe Pavković vodio tim?
Tada je, na mene, ostavio solidan utisak, ali nije dobio pravu šansu (kao i neki danas), pa je bio stavljen na transfer listu.Inače, činilo mi se da se radi o dobrom desnom beku, dosta brzom, vitkom i visokom momku, sa solidnom tehnikom i prostorom za napredovanje.Mislim da je onda imao jedno 20-21 godinu?
Ili se radi o sasvim drugom Lekiću, Zemunovom igraču?
Pozdrav
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Turija ,u pitanju je Lekic iz Zemuna,mislim da je napadac,prosle sezone je igrao protiv nas kada smo ih dobili 4-1 i secam se,nije los utisak ostavio. Ipak,da li bi bilo pravo pojacanje u ":borbi" za titulu ,nisam siguran,ali moze da izraste u ok igraca. Djumi je trenirao verovatno bolje zna koje su opcije u vezi njega.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Anonimus

Post by Anonimus »

U Dnevniku pise da bi Joca Radivojevic mogao da predje u Vosu! :D
STOP MAFIJI!!!
Djumi

Post by Djumi »

Turija wrote:Ili se radi o sasvim drugom Lekiću, Zemunovom igraču?
Pozdrav
mihailov

Post by mihailov »

Anonimus wrote:U Dnevniku pise da bi Joca Radivojevic mogao da predje u Vosu! :D
Izgleda da je ovo gotova stvar.Trebaju nam bekovi,i levi i desni.Mislim da Ninkov igra levog(?),bio bi pravo pojacanje,medjutim oce ga partizani :roll:
Napred Voso!
Post Reply